FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας: Συμμετοχή σε διεθνείς διασυλλογικούς αγώνες

Ημερομηνία: 24-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση των αθλητών του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προαγωνιστικών ο Αρίων λαμβάνει μέρος στο 1ο Κύπελλο Κολύμβησης Λουτρακίου που θα διεξαχθεί Σάββατο και Κυριακή 24 και 25 Ιουνίου. Πρόκειται για διεθνή συνάντηση με συμμετοχή πολλών ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πλήθος αθλητών πάνω από 500.

Μετά από μία επιτυχημένη χρονιά με διακρίσεις και πολλές προκρίσεις σε Πανελλήνια πρωταθλήματα οι εκπρόσωποι της Αμαλιάδας στην κολύμβηση θα επιδιώξουν την κατάκτηση νέων ορίων και επιτυχιών και θα αποδείξουν για άλλη μια φορά ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια από προπονητές- επιστήμονες στο σύλλογο που εκπροσωπεί κολυμβητικά το Νομό Ηλείας.

Οι συμμετοχές: Αβραμοπούλου Δανάη, Βυθούλκα Ραφαέλα, Κατσούλα Τζωρτζίνα, Κουλοπούλου Αριστέα, Δημητρακοπούλου Κατερίνα, Αναστασόπουλος Σωτήρης,  Βυθούλκα Σαβιάννα, Καρτάνου Ευαγγελία, Αναστασόπουλος Μάριος, Μερτσόπουλος Μιχάλης, Μπομπής Θεοδόσης και Χωρεμιώτης Σωτήρης.

Την Κυριακή η 4η Γιορτή Κολύμβησης

Ο Αρίων Αμαλιάδας θα πραγματοποιήσει αύριο την 4η Γιορτή Κολύμβησης στο κολυμβητήριο Αμαλιάδας και απευθύνει πρόσκληση σε όλους να παραβρεθούν: «Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην 4η Γιορτή Κολύμβησης που διοργανώνουμε την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:30 στο κολυμβητήριο Αμαλιάδας.
Στη γιορτή αυτή με την οποία κλείνουμε την κολυμβητική χρονιά 2016-17 θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τους μικρούς και μεγάλους κολυμβητές μας και να ενημερωθείτε για τις επιτυχίες τους. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα».

Καλοκαιρινά μαθήματα κολύμβησης
Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στην Κουρούτα στο «ΘΕΑ», πρωινές ώρες από 10:00π.μ.

Α’ Περίοδος: 3 Ιουλίου-14 Ιουλίου
Β’ Περίοδος: 17 Ιουλιου-27 Ιουλίου
Γ’ Περίοδος: 28 Ιουλίου-9 Αυγούστου
Πληροφορίες στα τηλ. 6979846941 και 6983940914.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος