FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας: Προετοιμασία πανελλήνιων αγώνων

Ημερομηνία: 25-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία των αθλητριών του Αρίωνα  που θα συμμετάσχουν στους τελικούς των πανελληνίων αγώνων από 2 έως 4 Φεβρουαρίου στο Ο.Α.Κ.Α.. Η Δανάη Αβραμοπούλου θα συμμετάσχει στα 100μ. ,200μ. και 50 μ. υπτίου που κατέχει την 5η  καλύτερη επίδοση  στην Ελλάδα. Η Τζωρτζίνα Κατσούλα θα συμμετάσχει στα 50μ. και 100 μ. υπτίου και στα 50μ. πεταλούδα.

Και οι δύο αθλήτριες πραγματοποίησαν μεγαλειώδη εμφάνιση στην Πάτρα με πολύ δυνατές επιδόσεις ,που αφήνουν υποσχέσεις για ανάλογη εμφάνιση στο πανελλήνιο . Μετά την διακοπή λειτουργίας όμως του κολυμβητηρίου στην Αμαλιάδα δυστυχώς η κατάσταση δυσκόλεψε πάρα πολύ και κρίθηκε αναγκαίο να πραγματοποιηθούν κάποιες προπονήσεις στο κολυμβητήριο «ΠΕΠΑΝΟΣ» της Πάτρας, με τον προπονητή τους Γιάννη Βυθούλκα.

Πρόταση Αρίωνα για διασυλλογικούς αγώνες

Με έγγραφα του προς τον «Ηλείο» και τον Επειό, ο Αρίων προτείνει τη διοργάνωση διασυλλογικών αγώνων στην Αμαλιάδα με συνεργασία των δύο σωματείων. Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός που θα αναδείξει το κολυμβητήριο. Γι αυτό τον λόγο προτείνει να γίνουν οι ανάλογες ενέργειες για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος