FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας: Οι αγώνες της Κοντονή το 2017

Ημερομηνία: 16-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έπεσε η αυλαία για το 2017 για την βετεράνο αθλήτρια του Αρίωνα Αμαλιάδας Αγγελική Κοντονή, με τρεις συμμετοχές της, στις ακόλουθες διοργανώσεις:

1) Ιούλιος 2017. Η Αγγελική έλαβε μέρος για πρώτη φορά σε μεγάλο διεθνή επιτυχή αγώνα ανοιχτής θάλασσας, που διοργάνωσε το OCEANMAN. Συγκεκριμένα συμμετείχε στο αγώνισμα των 2.500 μέτρων, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κολυμπώντας το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής με στυλ πρόσθιο , επιτυγχάνοντας τον αξιόλογο χρόνο 1 ώρα και 4 λεπτά.

2) 24 Σεπτεμβρίου 2017. Η Αγγελική, ενώ είχε προπονηθεί ολόκληρο το καλοκαίρι για τον μεγάλο αυτό αγώνα, (λόγω λάθους των διοργανωτών, από τους 550 συμμετέχοντες κολυμβητές, Έλληνες και ξένους, μεταξύ αυτών και πρωταθλητές κόσμου τερμάτισαν μόνον 20), με την εκίνησε που δόθηκε πολύ καθυστερημένα, κολύμπησε αντίθετα στα δυνατά ρεύματα του Ισθμού της Κορίνθου, επί μισή ώρα, μέχρι που διακόπηκε ο αγώνας.

3) 11-12 Νοεμβρίου 2017. Η Αγγελική, παρά την ίωση που την ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες, αποφάσισε να ταξιδέψει και να αγωνιστεί αξιοπρεπώς στον Διεθνή αγώνα INTERNATIONAL SWIMMING EVENT με διοργανωτή τον ΕΑΤ Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης, κατακτώντας 2 χρυσά και 1 ασημένιο μετάλλια με τις συμμετοχές της , στα 50 μέτρα πρόσθιο, 100 μέτρα πρόσθιο και 200 μέτρα ελεύθερο γυναικών.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η 55χρονη αθλήτρια μας ήταν η δεύτερη ηλικιακά μεγαλύτερη αθλήτρια των αγώνων και πραγματοποίησε εξαιρετικές εκκινήσεις. Αγωνίζεται πλέον στην κατηγορία 55 -59.
Τώρα ξεκούραση, ανάρρωση και ξεκίνημα προετοιμασίας για τους Διεθνείς Αγώνες και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΚΟΕ για το 2018.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος