FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας: Νέες επιτυχίες για την Κοντονή

Ημερομηνία: 02-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

kontoni-ariwn

Στην κολυμβητική διοργάνωση που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο ΟΑΚΑ, 21 – 22 Ιανουαρίου 2017 από τον Σύλλογο του Παναθηναϊκού, υπό την αιγίδα της ΚΟΕ, η βετεράνος κολυμβήτριά του Αρίωνα  Αγγελική Κοντονή, για άλλη μια φορά πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, καταρρίπτοντας τα ατομικά της ρεκόρ σε δύο από τα τρία αγωνίσματα που συμμετείχε.
Παρόλο που βρίσκεται στην αρχή της προετοιμασίας της για το έτος 2017, βελτίωσε κατά πολύ τους επίσημους χρόνους που είχε σε 50άρα πισίνα από το τελευταίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Masters.
Αναλυτικά, στα 100μ. πρόσθιο χρονομετρήθηκε 2.00.9 (προηγούμενο ρεκόρ 2.03.94), στα 200μ. πρόσθιο χρονομετρήθηκε 4.31.9 (προηγούμενο ρεκόρ 4.34.90), βελτιώνοντας τους χρόνους της κατά 3 ολόκληρα δευτερόλεπτα και στα δύο αγωνίσματα.
Στους ανωτέρω αγώνες η συμμετοχή των βετεράνων ήταν  εκτός συναγωνισμού και τους απονεμήθηκαν διπλώματα και μετάλλια τιμής ένεκεν.
Ο επόμενος αγώνας της αθλήτριας του Αρίωνα θα είναι το μεγάλο meeting των Mastres στην Τρίπολη, 11 Φεβρουαρίου 2017, με την συμμετοχή της στα αγωνίσματα, 50μ. πρόσθιο, 100μ. πρόσθιο και 200μ. ελεύθερο.
Η Αγγελική Κοντονή, δίνει πολλά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά τους Συλλόγου, που συνεχίζουν να προπονούνται και να αγωνίζονται, με τις παρούσες αντίξοες συνθήκες και παρόλα αυτά να διακρίνονται και να ανεβάζουν το επίπεδο του Συλλόγου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος