FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας: Μεγάλη εμφάνιση από την Κοντονή

Ημερομηνία: 22-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

kontoni

Η Αγγελική Κοντονή κατέκτησε τρία χρυσά κι ένα χάλκινο μετάλλιο στο διεθνή αγώνα Masters GMA SWIMMING SERIES ΩΚΕΑΝΟΣ 2017, υπό την αιγίδα της ΚΟΕ στο ΟΑΚΑ, το Σαββατοκύριακο  18 – 19 Μαρτίου.

Η 54χρονη κολυμβήτρια του Αρίωνα Αμαλιάδας εκτός των 4 μεταλλίων που κατέκτησε, κατέρριψε και πάλι τα ατομικά της ρεκόρ και μάλιστα στα 100μ. πρόσθιο κατά 3 δευτερόλεπτα και στα 200μ. πρόσθιο βελτίωσε το ρεκόρ της κατά 14 ολόκληρα δευτερόλεπτα.

Στα 50μ. πρόσθιο ήταν κοντά στις μέχρι τώρα επιδόσεις της, με χρόνο 52.33, που όμως αποτελεί την καλύτερη της επίδοση για το 2017. Μετά από μια εξαιρετικά κοπιαστική αγωνιστική ημέρα συμμετείχε στα 400μ. ελεύθερο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, δίνοντας έτσι περισσότερους βαθμούς στο σύλλογο, στη γενική κατάταξη των σωματείων.

Σημειώνουμε ότι η συμμετοχή σε συλλόγους και σε αθλητές στην διεθνή αυτή διοργάνωση, υπήρξε η μεγαλύτερη σε masters που έχει διεξαχθεί μέχρι τώρα. Στις επίσημες λίστες της ΚΟΕ καταγράφονται 65 σύλλογοι και 348 αθλητές-αθλήτριες έλληνες και ξένοι, κάτι που κάνει την επιτυχία της ακόμη μεγαλύτερη, δεδομένου ότι η κολυμβήτρια μας ασχολείται με την αγωνιστική κολύμβηση μόνον 3 χρόνια. Εξάλλου,  υπήρξε για μια 20ετία αθλήτρια του βόλεϊ, με συμμετοχή της στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Η αθλήτρια του Αρίωνα είναι η τελευταία χρονιά που συμμετέχει στην κατηγορία masters ΣΤ’ (ηλικία 50-54) καθότι την τελευταία ημέρα των αγώνων συμπλήρωσε τα 54 χρόνια, και από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην κατηγορία 55-59.
Η Κοντονή ευχαριστεί τον προπονητή Γιάννη Βυθούλκα για την αμέριστη συμπαράσταση και καθοδήγησή του, ακόμη και εξ’ αποστάσεως, δεδομένου ότι εξακολουθεί να προπονείται καθημερινά στο κολυμβητήριο «Σταύρος Νιάρχος»  στην Καλλιθέα, αλλά και στην Αμαλιάδα όταν την επισκέπτεται.
Ευχαριστεί επίσης τον ιατρό Κώστα Λοχοβίτη, που είναι αποτελεσματικά παρών όποτε χρειαστεί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος