FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας: Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Ημερομηνία: 29-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε εκλογές προχωρά ο Αρίων Αμαλιάδας μετά τη λήξη της θητείας του υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μαρία Ξένου με την από 26.01.2018 πρόσκλησή της καλεί τα ενεργά μέλη του Συλλόγου σε τακτική γενική συνέλευση για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας.

Δικαίωμα συμμετοχής, έχουν τα μέλη που εγγράφησαν έως 31.12.2016 και έχουν τακτοποιήσει πλήρως τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι, πρέπει έως την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 να υποβάλλουν υποψηφιότητα με έγγραφη αίτηση στη γραμματεία του Συλλόγου.Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία (παρίστανται λιγότεροι από το ήμισυ των ταμειακώς εντάξει ενεργών μελών) η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο. Σε αυτή την περίπτωση η υποβολή υποψηφιοτήτων λήγει την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018.

Η απελθούσα διοίκηση απευθύνει ανοικτό κάλεσμα, σε όσα μέλη επιθυμούν να συμβάλλουν στην πρόοδο αυτού του ιστορικού και πολυνίκη Σωματείου, να υποβάλλουν υποψηφιότητα και να διεκδικήσουν μέσα από διαφανείς δημοκρατικές διαδικασίες μία θέση στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν : “Η υγιής πορεία του αθλητισμού είναι υπόθεση όλων μας”!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος