FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας: Διεξαγωγή κολυμβητικών αγώνων στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 05-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αρίων συγχαίρει την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας για την απόφασή της να διεξάγει κολυμβητικούς αγώνες στην πόλη μας. Συγχαίρει επίσης τον «ΗΛΕΙΟ» και τον Δήμο Αμαλιάδας για την ανάληψη μιας πολύ μεγάλης διοργάνωσης που θα φιλοξενήσει πάνω από 500 αθλητές.

Πρόκειται για την 2η Θερινή ημερίδα ορίων και προαγωνιστικών κατηγοριών την μεγαλύτερη διοργάνωση της Ομοσπονδίας σε περιφερειακό επίπεδο που θα διεξαχθεί 9 και 10 Ιουνίου 2018 και θα αποτελέσει ημερομηνία ορόσημο για την κολύμβηση στην περιοχή μας αφού το κολυμβητήριο Αμαλιάδας θα πρωταγωνιστήσει και θα γίνει πόλος έλξης εκατοντάδων επισκεπτών.

Ο Αρίων Αμαλιάδας και τα μέλη του χαίρονται ιδιαίτερα που ευοδώνονται οι προσπάθειες που άρχισαν πριν από δύο χρόνια και επιτέλους το όνειρο πραγματώνεται. Ο Σύλλογος ανέδειξε την σημασία διεξαγωγής αγώνων στο κολυμβητήριο Αμαλιάδας με προτάσεις στο «ΗΛΕΙΟ», στον Δήμο και αναφορές στον τοπικό τύπο. Συνεργαζόμενος με την Περιφερειακή επιτροπή Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, τον Εθνικό προπονητή κ. Χούμα, και τον Ταμία της Κ.Ο.Ε κ. Ξιάρχο συνέβαλλε τα μέγιστα στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερη χαρά όμως και αισιοδοξία υπάρχει για τους αθλητές του Αρίωνα που θα αγωνιστούν μπροστά στους δικούς τους ανθρώπους και θα κερδίσουν το χειροκρότημα για τις επιτυχίες τους, σε έναν δυνατό αγώνα που οι αθλητές μας κατέκτησαν 65 μετάλλια τα προηγούμενα 4 χρόνια. Ο Αρίων εύχεται καλή επιτυχία και θα συμβάλλει ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος