FOLLOW US: facebook twitter

Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εγκαινιάζεται το Αρχοντικό Πετραλιά

Ημερομηνία: 12-04-2017 | Συντάκτης:

Στις 22 Απριλίου στη Δίβρη- Παρούσα και η Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου την οποία επισκέφθηκε χθες ο δήμαρχος

Από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, εγκαινιάζεται το επόμενο Σάββατο 22 Απριλίου, το Αρχοντικό Πετραλιά – Κέντρο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δίβρης, στις 12.30 το μεσημέρι στη Δίβρη. Οικοδεσπότες της εκδήλωσης των εγκαινίων, είναι ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας και ο δήμαρχος Θύμιος Κοτζιάς, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε Λαμπείας Βασίλειος Αρβανίτης, η Φάνη Πάλλη – Πετραλιά και η Τίτη Ψιλάκη- Πετραλιά.

Στα εγκαίνια θα παρευρεθούν πέραν του Προέδρου της Δημοκρατίας και άλλες προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, των Γραμμάτων και του Πολιτισμού.

Εξάλλου χθες, ο δήμαρχος Ολυμπίας επισκέφθηκε την Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου κα. Ανδρονίκη Θεοτοκάτου συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Πέτρο Γιαννακόπουλο. Αφορμή της συνάντησης η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα  ήταν η επίδοση της πρόσκλησης για τα Εγκαίνια του Αρχοντικού Πετραλιά. Η Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου αποδέχθηκε την πρόσκληση με μεγάλη ευχαρίστηση και ενημέρωσε τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας ότι θα παραστεί στην εκδήλωση, γεγονός που αποδεικνύει τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος