FOLLOW US: facebook twitter

Από την άσπρη βούλα…

Ημερομηνία: 05-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

asteras

Ο Αστέρας κέρδισε 2-1 το Λουτράκι με δύο εύστοχα πέναλτι του Μελετίδη

Ο Αστέρας, στο ντεμπούτο του Λάζαρου Σέμου στον πάγκο της ομάδας κέρδισε 2-1  το Λουτράκι, χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας και ανέβηκε στην ένατη θέση της βαθμολογίας. Μια δίκαιη επικράτηση για τους «βυσσινί»  που παρά τις πολλές απουσίες, ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Η πρώτη ευκαιρία ήταν πολύ νωρίς για τον Αστέρα. Μόλις στο 3ο λεπτό, μετά από κάθετη πάσα του Γκαντιάγκα ο Αντωνόπουλος σκόραρε αλλά υποδείχθηκε λανθασμένα οφσάιντ. Στη συνέχεια, ο αμαλιαδίτικος σύλλογος συνέχισε να έχει την εδαφική υπεροχή, χωρίς όμως να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία, ώσπου στο 30′ ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Κλαδάκης έπιασε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο Διαμαντής. Δύο λεπτά μετά,  απευθείας φάουλ του Σιώκου για το Λουτράκι έδιωξε ο Τσάμης με γροθιές και στο 36΄ ήρθε το γκολ για τον Αστέρα. Ο Μελετίδης μπήκε μέσα στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Μάγγο και ο ίδιος ευστόχησε στην εσχάτη των ποινών, δίνοντας προβάδισμα στους «βυσσινί».

2-0 ξανά με πέναλτι

Στις αρχές της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν πιο ψηλά για να πιέσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση και ο Αστέρας βρήκες χώρους για αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές στο 48΄, τρεις παίκτες της ηλειακής ομάδας βρέθηκαν στην επίθεση με δυο μόνο αντιπάλους αμυντικούς, ο Μελετίδης πάσαρε στον Παπουτσή αλλά αυτός έχασε το κοντρόλ κι η μπάλα κατέληξε στον τερματοφύλακα του Λουτρακίου. Στο επόμενο 15λεπτο το Λουτράκι πίεσε τον Αστέρα αλλά δύο σουτ που επιχείρησαν οι παίκτες του πέρασαν άουτ. Στο 70΄ οι Αμαλιαδίτες σφράγισαν τη νίκη, ξανά με εύστοχο πέναλτι του Μελετίδη. Το πέναλτι κέρδισε ο Θανάσης Αντωνόπουλος από τον Μαυρέλη. Στο 90′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μητρόπουλος για «θέατρο» από πλευράς Αστέρα  και στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κωβαίος μείωσε σε 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.   

Αστέρας: Τσάμης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης, Νικολακόπουλος, Κλαδάκης, Σταθάτος (85΄Κασάπης), Μπουζούρας, Μελετίδης (74΄Μητρόπουλος), Γκαντιάγκα, Παπουτσής (60΄ Παρασκευόπουλος).

Λουτράκι: Διαμαντής, Νικολάου, Παπαναστασίου, Σιώκος, Μαυρέλης, Τσόκος, Γούλας, Μάγγος, Κωβαίος, Βαλκάνος (81΄ Ζερβός), Τσιώλης (79΄ Λάιος) .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος