FOLLOW US: facebook twitter

Από τα «κουλουάρ» στο πεντάλ…

Ημερομηνία: 06-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

ntousis

Πρόεδρος του Ποδηλατοδρόμου Πύργου  ο Γ. Ντούσης

Στο τιμόνι  του Ποδηλατοδρόμου Πύργου για τα επόμενα δυο χρόνια είναι ο Γιάννης Ντούσης  που εξελέγη πρόεδρος  πριν εκπνεύσει ο νέος χρόνος. Ο Γιάννης Ντούσης  εξελέγη παμψηφεί, καθώς είναι αγαπητός και εξαιρετικής ποιότητας άνθρωπος! Η θέση του στο τιμόνι της ηλειακής ομάδας για όσους γνωρίζουν δεν αποτελεί έκπληξη. Ο  Γιάννης Ντούσης  ήταν πάντα σιωπηλά δίπλα στην ομάδα και υποστήριζε με κάθε τρόπο στις δράσεις όσο μπορούσε συμβάλλοντας στα διοικητικά κενά της προηγούμενης προεδρίας. Φυσικά ο στίβος παραμένει η μεγάλη του αγάπη κάτι που δεν θα στερηθεί. Ο Ποδηλατοδρόμος αισθάνεται την ανάγκη να τον καλωσορίσει στα νέα του καθήκοντα. Όλα τα μέλη και οι αθλητές είναι στο πλευρό του.  Με την είσοδο του στο τιμόνι του Ποδηλατοδρόμου, ίσως δούμε και κάποιες εκπλήξεις σε επίπεδο διοργανώσεων. Πάντως ο Γιάννης Ντούσης είναι και θα παραμένει ο σύνδεσμος ανάμεσα σε δύο κλασσικές αθλητικές σελίδες, τον στίβο και την ποδηλασία…

 

Στις 25-26 Μαρτίου ο 3ος Μαραθώνιος Ολυμπίας

 Ο 3ος Μαραθώνιος Ολυμπίας, που προσελκύει το ενδιαφέρον της ελληνικής αλλά και παγκόσμιας δρομικής κοινότητας, θα διεξαχθεί στις 25-26 Μαρτίου και θα τιμήσει τον πρώτο άνθρωπο στην ιστορία που ολοκλήρωσε την απόσταση του Μαραθώνιου, τον Χαρίλαο Βασιλάκο, ο οποίος ήταν και ασημένιος Ολυμπιονίκης στους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, το 1896.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης είναι πλήρες όχι μόνο στο αγωνιστικό του κομμάτι, το οποίο περιλαμβάνει τον  Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, τον Αγώνα 12 χλμ. και τους  Αγώνες 2 χλμ. για όλους, στις τρεις μεγάλες πόλεις του Νομού Ηλείας (Αμαλιάδα, Πύργος και Αρχαία Ολυμπία) αλλά και στον τομέα του πολιτισμού, αφού οι διοργανωτές προετοιμάζουν πλήθος εκδηλώσεων τόσο για την τελετή έναρξης  αλλά και για τις μέρες των αγώνων.

Δικαίωμα συμμετοχής

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν υποβληθεί  πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και να είναι απολύτως υγιείς για να συμμετέχουν στον εν λόγω αγώνα. Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών ορίζεται η Παρασκευή 17 Μαρτίου, τόσο για τις ατομικές όσο και για τις ομαδικές εγγραφές. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί και η καταβολή του αντίτιμου συμμετοχής.

Τον αριθμό συμμετοχής, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να τον ζητήσει από τη γραμματεία στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο, Μανωλοπούλου 47, το Σάββατο 25 Μαρτίου (10:00  19:00).

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος