FOLLOW US: facebook twitter

Απτή στήριξη της Αυγερινοπούλου στον Επειό

Ημερομηνία: 19-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε χορηγία για στολές της ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Επειού Ήλιδας προέβη η Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, τ. Βουλευτή Ν. Ηλείας, αναγνωρίζοντας τη σημασία του αθλητισμού και τις εξαιρετικές δράσεις του Συλλόγου.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Επειού Ήλιδας είναι ο μοναδικός σύλλογος υδατοσφαίρισης της Ηλείας, ο οποίος αγωνίζεται στη Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών και έχει φέρει σημαντικές διακρίσεις μέσα από πανελλήνιας εμβέλειας γεγονότα. Οι πλούσιες δράσεις του Συλλόγου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαλιάδας είναι μια απαραίτητη πνοή για την Ηλεία και δη για τα αθλητικά της δρώμενα. Τα παιδιά μέσω της άσκησης, και της κολύμβησης ειδικότερα, αξιοποιούν δημιουργικά και ποιοτικά τον ελεύθερό τους χρόνο, ενώ αποκομίζουν και ευρύτερα οφέλη, τα οποία έχουν συνακόλουθα θετικές επιπτώσεις στην κοινωνία της Ηλείας.

Η χορηγία πραγματοποιήθηκε κατόπιν συνάντησής της με τον Πρόεδρο της ομάδας Επειού Ήλιδας, κ. Θεόδωρο Σάκκο, κατά την οποία συνεχάρη τόσο τον ίδιο όσο και όλα τα μέλη του συλλόγου για το πλούσιο αθλητικό έργο που προσφέρουν και τη προαγωγή του «ευ αγωνίζεσθαι».

Η Δρ. Αυγερινοπούλου, ως τ. Βουλευτής Ηλείας, βρίσκεται κοντά σε όλες τις αθλητικές ομάδες του Νομού και απευθύνει μέσω αυτού του Δελτίου Τύπου ανοιχτή πρόσκληση σε όποια αθλητική ομάδα χρειαστεί στήριξη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος