FOLLOW US: facebook twitter

Αποχή για την αξιολόγηση από τους εργαζομένους αποφάσισε η ΓΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 11-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Γενική συνέλευση των εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας πραγματοποιήθηκε μετά την ανάληψη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με βασικά θέματα τις διαδικασίες της αξιολόγησης και τον προγραμματισμό δράσεως της νέας περιόδους. Σε σχετικό δελτίο τύπου το ΔΣ του συλλογου ενημερώνει για τις αποφάσεις του.

«Α) Από τις 4 Ιουνίου έχει ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης για τους υπαλλήλους του δημοσίου με ψηφιακή ή έντυπη μορφή. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε τρεις φάσεις. Είμαστε, ως εργαζόμενοι υπέρ της αξιολόγησης σε ένα αξιακό δημοκρατικό περιβάλλον με τις δομές μας σε πλήρη λειτουργία και τους αξιολογητές μας ορισμένους από συμβούλια επιλογής προϊσταμένων και όχι από απευθείας ανάθεση διοικήσεων περασμένων ετών. Αυτή την χρονική στιγμή τα δεδομένα δεν είναι ακριβώς έτσι. Οι δομές υπολειτουργούν, οι περισσότεροι αξιολογητές είναι με ανάθεση καθηκόντων από προηγούμενες Διοικήσεις και δυστυχώς είναι σε πλήρη ισχύ από πέρσι η απαράδεκτη τροπολογία της Υπουργού  που τιμωρεί όσους πήραν μέρος  στην νόμιμη απεργία αποχή της ΑΔΕΔΥ από την αξιολόγησή το περασμένο έτος, αποκλείοντας τους από τις κρίσεις για θέσεις στελεχών (ΓΕΝ.Διευθυντές ,Διευθυντές ,προϊστάμενους).  Με αυτές τις συνθήκες συμμετέχουμε στην απεργία -Αποχή που έχει εξαγγέλλει  η ΑΔΕΔΥ -ΠΟΕΔΗΝ  και στηρίζουμε δυναμικά τους συναδέλφους που επιλέγουν την απεργία .

Β) Ο σύλλογος εργαζομένων δεσμεύεται ότι θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για την απρόσκοπτη λειτουργία της νοσηλευτική μας μονάδας. Στόχος είναι και παραμένει η βιωσιμότητα το νοσοκομείου, η ανάπτυξη και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας .Βασική προτεραιότητα αποτελεί η προστασία των συναδέλφων από κάθε απειλή η βελτίωση των συνθηκών εργασίας σε ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από αδικίες ,προστριβές και διακρίσεις. Άρση των ανισοτήτων με ένα πνεύμα συνεργασίας αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας και ανιδιοτελείας  Ελπίζουμε σε ένα σύστημα  υγειονομικής ασφαλείας με επιστροφή των μετακινημένων συναδέλφων, αύξηση των εφημεριών και σταθεροποίηση το εφημεριακού καθεστώτος σε ένα ικανοποιητικό αριθμό εφημεριών για το νοσοκομείο μας. των μνημονίων . Ευελπιστούμε σε ένα πνεύμα συνεργασίας με του υπόλοιπους φορείς της πόλης καθώς και με τα αντίστοιχα συνδικαλιστικά σωμάτια όμορων νοσηλευτικών σχηματισμών».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος