FOLLOW US: facebook twitter

Αποφασίζουν την κατεδάφιση κτιρίων στο «Ξυστρή»

Ημερομηνία: 21-10-2016 | Συντάκτης:

liatsis-xistri3

Αναβάλλεται για τη Δευτέρα λόγω επίσκεψης Τσιρώνη το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου

Την Δευτέρα στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα., λόγω της επίσημης επίσκεψης του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Ιωάννη Τσιρώνη.

Στην συνεδρίαση λοιπόν της Δευτέρας, το σημαντικότερο θέμα που θα απασχολήσει το σώμα, θα είναι η κατεδάφιση κτιριακών τμημάτων του πρώην εργοστασίου «Ξυστρή», δεδομένου ότι ή ολοκλήρωση των έργων ανάπλασης στο χώρο της παλιάς ελαιουργίας προσκρούει στα παλιά και επικίνδυνα κτίρια η αξιοποίηση των οποίων δεν περιλαμβάνονταν στην μελέτη.

Τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούν την λήψη απόφασης επιβεβαίωσης της μετεγκατάστασης του 1ου Γυμνασίου Πύργου την 7η Σεπτεμβρίου 2015 στο νεόδμητο κτίριο επί της οδού Γυμνασιάρχου Δούκα, την έγκριση πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τον ορισμό νέου τακτικού μέλους και αντιπροέδρου στο Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Πύργου Α.Ε. ΟΤΑ (ΔΕΠ Α.Ε. ΟΤΑ),

Έγκριση τροποποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2016, κατόπιν της  υπ’ αριθμ. 178/2016 απόφασης – εισήγησης της Ο.Ε..

Έγκριση ανάθεσης με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση ειδών (αρτοποιείου, οπωροπωλείου) της «προμήθειας τροφίμων και λοιπών παροχών σε είδος (φρέσκο γάλα)για τις ανάγκες του δήμου Πύργου και των νομικών προσώπων αυτού», κατόπιν άγονου διαγωνισμού (198/2016 απόφαση – εισήγηση της Ο.Ε), την έγκριση του απολογισμού του ΝΠΔΔ «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο» αλλά και την επιστροφή στο Δήμο από το Λιμενικό Ταμείο αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού ύψους 21.886 ευρώ που αφορά στις αποδοχές μονίμων υπαλλήλων του δήμου.

Επίσης, θα συζητηθεί η παράταση προθεσμίας διαφόρων έργων ενώ θα γίνει προέγκριση της δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος