FOLLOW US: facebook twitter

«Απουσία αναπτυξιακών έργων από την πρόταση του Δήμου»: Ανοιχτή επιστολή Αντώνη Καράμπελα στο Δήμαρχο Πύργου ενόψει Αναπτυξιακού Συνεδρίου

Ημερομηνία: 01-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Πύργου σε σχέση με την πρόταση που διαμόρφωσε η Δημοτική  Αρχή ενόψει του Αναπτυξιακού  Συνεδρίου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που θα διεξαχθεί 5 και 6 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, απέστειλε ο επικεφαλής της Παράταξης  }ΠΥΡΓΟΣ –ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ~ Αντώνης Καράμπελας.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε  Δήμαρχε

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της 24/01/2018 από την παράταξή μας  τέθηκε το θέμα <<διαμόρφωση ολοκληρωμένης πρότασης ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας>> που θα διεξαχθεί 5 και 6 Φεβρουαρίου 2018.

Παράλληλα προτείναμε να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να διαμορφωθεί μια ενιαία πρόταση που θα ισχυροποιούσε την διεκδίκηση των αιτημάτων του Δήμου Πύργου, την οποία και στήριξαν οι παρατάξεις της  αντιπολίτευσης.

Δυστυχώς για μία άλλη φορά απαξιώσατε συνολικά την αντιπολίτευση και απορρίψατε την πρόταση παρότι με συγκεκριμένες ενέργειές μας προσπαθούμε να ενισχύσουμε την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας.

Κύριε Δήμαρχε

Όσον αφορά την πρόταση , που εσείς προσωπικά και η παράταξή σας διαμορφώσατε από 21-12-2017 και της οποίας είχαμε ενημέρωση μόλις χθες (30-01-2018) θέλουμε να παρατηρήσουμε με λύπη μας, ότι απουσιάζουν από την πρότασή σας βασικά αναπτυξιακά έργα.

Συγκεκριμένα:

  • Ο Δρόμος Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα
  • Η επέκταση της νέας σιδηροδρομικής σύνδεσης μέχρι Πύργο και η αναβάθμιση της τοπικής σιδηροδρομικής γραμμής Κατακόλου-Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας.
  • Ο εκσυγχρονισμός και η βελτίωση του αρδευτικού δικτύου Α΄ ΤΟΕΒ και Β΄ΤΟΕΒ Πύργου που παρουσιάζει τεράστια προβλήματα εξ’ αιτίας της σαραντάχρονης και πλέον λειτουργίας του, με παράλληλη αντικατάσταση ,των τμημάτων εκείνων του αρδευτικού δικτύου που λειτουργούν με <<κανελέτα>>, σε τεχνητή βροχή(περιφραστικά ο όρος αυτός).
  • Η αναβάθμιση και η επέκταση των δύο βιολογικών καθαρισμών Πύργου και Κατακόλου με την ταυτόχρονη επέκταση του αποχετευτικού δικτύου στις Τοπικές Κοινότητες, που μέχρι σήμερα δεν έχουν συνδεθεί με τους βιολογικούς καθαρισμούς.

Κύριε Δήμαρχε

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι ως Δημοτική Αρχή τα ανωτέρω αναφερθέντα έργα κατά τις θεματικές συζητήσεις που θα γίνουν το διήμερο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου θα τα προτάξετε, αφού βέβαια πειστείτε, για την αναγκαιότητα ένταξής των στα συμπεράσματα του Συνεδρίου.

Με τιμή

Για την παράταξη

ΠΥΡΓΟΣ –ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος