FOLLOW US: facebook twitter

Απολογισμός 1ης Λευκής Νύχτας Αμαλιάδας: «Πραγματική γιορτή για την αγορά και την πόλη»

Ημερομηνία: 19-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

-Ξεκίνησε ήδη η προετοιμασία για τη 2η Λευκή Νύχτα στις 11 Αυγούστου 2018

Στην επιτυχία της 1ης Λευκής Νύχτας και όλους όσους στήριξαν τη διοργάνωση, αναφέρθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, προχωρώντας χθες, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, σε ένα μικρό απολογισμό της υπέροχης εκείνης βραδιάς για την πόλη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Νίκος Σαψάλης, χαρακτήρισε την 1η Λευκή Νύχτα, ως μέρα γιορτής για όλους και υποσχέθηκε πως τον επόμενο Αύγουστο, θα είναι ακόμα καλύτερα προετοιμασμένοι με περισσότερες εκδηλώσεις και περισσότερες παροχές για τους καταναλωτές. Μάλιστα ανακοίνωσε και την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η 2η Λευκή Νύχτα, τονίζοντας ότι στη διάρκεια συνάντησης που είχε με τους εμπόρους της Αμαλιάδας αποφάσισαν την πραγματοποίηση της στις 11 Αυγούστου 2018!

«Αποφασίσαμε την υπέροχη αυτή βραδιά να την επαναλάβουμε και του χρόνου καθώς στόχος μας είναι να γίνει θεσμός για την Αμαλιάδα. Ήταν πραγματικά μια πολύ επιτυχημένη νύχτα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία για όλους μας. Οι έμποροι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι, το ίδιο και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το κέφι και η διασκέδαση διήρκησε μέχρι τα ξημερώματα και μάλιστα συνεχίστηκε και στην Κουρούτα. Η πόλη μας πλημμύρισε από κόσμο που ήρθε απ’ όλη την Ηλεία δημιουργώντας ένα πρωτόγνωρο και μαγικό σκηνικό.

Ευχαριστούμε λοιπόν όλους τους εμπόρους και επαγγελματίες της Αμαλιάδας για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης – εφημερίδες, ηλεκτρονικά μέσα, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς- για την προβολή, τους δεκάδες χορηγούς της βραδιάς αλλά και το Επιμελητήριο Ηλείας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη στήριξη. Έχοντας ως οδηγό, την 1η Λευκή Νύχτα, τα λάθη και τις παραλείψεις μας, προετοιμαζόμαστε για το επόμενο καλοκαίρι, στις 11 Αυγούστου, με τη 2η Λευκή Νύχτα».

Αντιπροέδρος Γιάννης Γεωργακόπουλος, γραμματέας Θοδωρής Τριγωνίδης, ταμίας Φώτης Νικολόπουλος…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος