FOLLOW US: facebook twitter

Απολαυστική βραδιά με την παράσταση «Ο Kαραγκιόζης Γραμματικός» από το Σύλλογο «Πύργος όλοι μαζί» και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιου Αγ. Σπυρίδωνος

Ημερομηνία: 03-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Όμορφες στιγμές πέρασαν δεκάδες παιδάκια μαζί με τους γονείς τους, που παρακολούθησαν την Τετάρτη το βράδυ την παράσταση καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης Γραμματικός» από το θέατρο Σκιών του Στέφανου Παπαγεωργίου, στην πλατεία του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Πύργου. Η παράσταση δόθηκε  ύστερα από πρωτοβουλία του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου «ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Αγίου Σπυρίδωνος με την ευγενική χορηγία του καταστήματος κατεψυγμένων ειδών διατροφής «Μπαντούνας».

Τα πιτσιρίκια απόλαυσαν την παράσταση και διασκέδασαν με τα καμώματα του Καραγκιόζη, του λαϊκού ήρωα του θεάτρου σκιών που μέσα από το γέλιο και τις καθημερινές του περιπέτειες μεταδίδει και διδακτικά μηνύματα στα παιδιά.

Τέλος να σημειώσουμε ότι την Τετάρτη 8 Αυγούστου και ώρα 8.30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με θέμα «ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ» και πάλι από τον δραστήριο πολιτιστικό σύλλογος «Πύργος όλοι μαζί» σε συνεργασία με τον Ι. Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στην κεντρική πλατεία Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος