FOLLOW US: facebook twitter

Απάντηση… σε Νέο Κόροιβο

Ημερομηνία: 06-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

aom

ΑΟ Μακρισίων

– Κομπλέ στο Σκουροχώρι

Της Μαρίας Καραντώνη

Την δική της απάντηση, σ’ όσα ισχυρίστηκαν οι «Φίλοι του Ν. Κοροίβου Κατσαρού» σε ανακοίνωσή τους αναφορικά με την διαιτησία στον μεταξύ αγώνα των δύο ομάδων (που βρήκε νικητή τον ΑΟΜ), δίνει με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΑΟ Μακρισίων. Το περιεχόμενο αυτής έχει ως εξής: «Με έκπληξη διαβάσαμε στις εφημερίδες της Τρίτης μία ανώνυμη διαμαρτυρία κάποιων “φιλάθλων” του Νέου Κοροίβου Κατσαρού, που είχε να κάνει με την διαιτησία του μεταξύ μας παιχνιδιού της περασμένης Κυριακής. Η απάντησή μας είναι:

1ον Οι “Φίλαθλοι” του Κατσαρού δεν πρέπει να έχουν παράπονα από την διαιτησία γιατί ως θαύμα η ομάδας τους τελείωσε το παιχνίδι με έντεκα παίκτες και όχι με λιγότερους που θα έπρεπε να παίζει κανονικά από το πρώτο ημίχρονο, εξαιτίας τους σκληρού τους παιχνιδιού. Γενικότερα η διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα ήταν αρκετά καλή.

2ον Από φέτος θα ρωτάμε τους “φιλάθλους” του Νέου Κοροίβου Κατσαρού πόσο θέλουν να είναι το μπάτζετ της ομάδας μας.

3ον Τον ΑΟΜ τον εκπροσωπεί με ανακοίνωση στις εφημερίδες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το ΔΣ κι όχι οι “φίλαθλοι” της ομάδας. Όταν θέλουμε να βγάλουμε ανακοίνωση εις βάρος κάποιου δεν φοβόμαστε ούτε την ΕΠΣΗ, ούτε τους διαιτητές, ούτε κάποια άλλη Επιτροπή. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Εκ του ΔΣ».

Βλέπει… Σκουροχώρι

Στα αμιγώς αγωνιστικά, η ομάδα του Κώστα Δρακόπουλου έχει ξεκινήσει δυνατά το νέο πρωτάθλημα της πρώτη τη τάξει τοπικής κατηγορίας, καθώς μετρά μια ισοπαλία (στην πρεμιέρα εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως) και δύο νίκες (με ΑΕ Πηνείας και Ν. Κόροιβο). Πλέον άπαντες προετοιμάζονται για την αυριανή εκτός έδρας «μάχη» με αντίπαλο τον Λευκό Αστέρα Σκουροχωρίου, κόντρα στον οποίο ο ΑΟΜ θα παραταχθεί κομπλέ, στοχεύοντας σ’ ένα ακόμα «τρίποντο».

Η λειτουργία των ακαδημιών

Από εκεί και πέρα, την δραστηριότητά τους έχουν ξεκινήσει και οι ακαδημίες της συλλόγου και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Υπεύθυνοι να υπενθυμίσουμε ότι είναι οι Βασίλης Αμπατζής και Παναγιώτης Δημάκης, ο οποίος είναι και παίκτης της ανδρικής ομάδας.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος