FOLLOW US: facebook twitter

Απάντηση ΕΠΣΗ σε ΠΑΚ Ηλείας: «Ασχοληθείτε με κάτι άλλο…»

Ημερομηνία: 11-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΕΠΣ Ηλείας εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στην ΠΑΚ Ηλείας με αφορμή την τελευταία της ανακοίνωση που καταφερόταν εναντίον της κας Βίκυς Δημητρακοπούλου.

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ έχει ως εξής:

Κύριοι του ΠΑΚΗ

Πάγια αρχή μας είναι δουλειά, προσφορά και όχι βαρύγδουπες δηλώσεις και προβολή μέσω του «τύπου»  (ηλεκτρονικού και έντυπου)·  αυτή την χαρίζουμε σε εσάς που την επιζητείτε γιατί την έχετε ασφαλώς ανάγκη.

Η υπομονή όμως έχει και τα όρια της και επειδή με τις δηλώσεις σας επιδεικνύεται έπαρση δυσανάλογη  με την ιδιότητα σας θα δώσουμε μία και μοναδική φορά την απάντηση που αρμόζει.

Εμείς σας επαναλαμβάνουμε ότι είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που έχει κοινά οράματα και στόχους για το ποδόσφαιρο (αν και συστηματικά το αγνοείται). Την δύναμη μας την αντλούμε από την καθολική σχεδόν στήριξη των σωματείων που επί σειρά ετών μας δίνουν την εντολή να προχωρήσουμε και αυτό κάνουμε.

Σας θυμίζουμε ότι είχατε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις αντοχές σας στις εκλογές στις 01/02/2017. Δεν το τολμήσατε όμως γιατί φοβηθήκατε ότι θα ήταν σκληρό για εσάς το αποτέλεσμα και αποφασίσατε να μην παρουσιαστείτε στην μάχη των εκλογών· και μετά από έξι μήνες παρουσιαστήκατε σαν «σωτήρες» του Ηλειακού Ποδοσφαίρου χρησιμοποιώντας πρόσωπα και σωματεία για να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και ορέξεις.

Λυπούμαστε αλλά τέτοιες συμπεριφορές είναι μακριά από εμάς και αυτή είναι η ΔΙΑΦΟΡΑ μας.

Οι παράγοντες γνωρίζουν ποιοι είμαστε και επανειλημμένα  με την ψήφο τους μας τιμούν και μας δίνουν καθαρή εντολή να κυβερνήσουμε το καράβι που λέγεται ΕΠΣ Ηλείας, γιατί είναι σίγουροι ότι ακόμα και με φουρτούνες θα φθάσει το καράβι στο προορισμό του. Απλά κύριοι του ΠΑΚΗ, τα σωματεία μας εμπιστεύονται και αυτό το αποδεικνύουν και με την προσέλευση τους στις εκλογές αλλά και με την ψήφο τους.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η κ. Δημητρακοπούλου Βίκυ είναι μέλος της ομάδας μας από την αρχή και δεν την αντιμετωπίζουμε ως σύζυγο του Προέδρου αλλά σαν ένα άνθρωπο δυναμικό, με όραμα και προσωπικότητα· είναι μια γυναίκα με μεγάλη προσφορά και διαδρομή στο Ηλειακό Ποδόσφαιρο και αυτό οι παράγοντες το αναγνώρισαν δίνοντας της σε σύνολο 68 ψηφοδελτίων 61 σταυρούς.

Ασχοληθείτε με κάτι άλλο λοιπόν και αφήστε την κακοπροαίρετη κριτική για το πρόσωπο της, εξάλλου επιλογή δική μας ήταν, είναι και θα είναι, να είναι συνεργάτης μας και οι θέσεις και οι απόψεις της έχουν βαρύνουσα σημασία για εμάς. Όταν και εφόσον γίνεται διοίκηση το 2021, τότε θα έχετε εσείς την δυνατότητα της επιλογής των προσώπων που θα συνεργαστείτε.

Εμείς όπως προαναφέραμε θα συνεχίσουμε σαν ομάδα απαρέγκλιτα και   ασυμβίβαστα να προσπαθούμε για την πρόοδο και εξέλιξη  του Ποδοσφαίρου.

 

Ο Πρόεδρος & τα μέλη της Ε.Ε./ΕΠΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος