FOLLOW US: facebook twitter

Αντ. Χρυσανθακόπουλος: «Με Μαρκόπουλο θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στην Καλαμάτα»

Ημερομηνία: 26-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής των Μικτών Ηλείας, Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, προχώρησε σε δήλωση στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Ηλείας, για το συμβάν της μη συμμετοχής του παίκτη της Νέων, Πάνο Μαρκόπουλο, στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με τη Μικτή Μεσσηνίας:

«Το άτυχο γεγονός που στενοχώρησε την τεχνική επιτροπή της ΕΠΣΗ, εμένα , τους παίκτες και ιδιαίτερα τον ποδοσφαιριστή μας Πάνο Μαρκόπουλο δεν θα σταθεί αφορμή να σταματήσουμε την προσπάθειά μας για πρόκριση στον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος επιλογής προεθνικών ομάδων.

Αναφέρομαι στο μεταξύ μας παιχνίδι με την ομάδα Νέων της Καλαμάτας που διεξήχθη στις 22-11-2017.  Η μη συμμετοχή του Πάνου για τον συγκεκριμένο αγώνα ήταν μεγάλη απώλεια για όλους και καθοριστική για το αποτέλεσμα. Οι συμπαίκτες του υπολόγιζαν πολύ στη συμμετοχή του και τον θεωρούσαν αναπόσπαστο κομμάτι για να φτάσουμε στην νίκη.

Μέσα από αυτή την δυσάρεστη εμπειρία μας θέλω να πιστεύω ότι θα βγούμε πιο δυνατοί και θα προχωρήσουμε ενωμένοι στον πρωταρχικό μας στόχο. Συνεχίζουμε τις προπονήσεις μας, χωρίς να στεκόμαστε σε κάτι που μας στενοχώρησε , έχουμε ακόμη τρεις αγώνες μπροστά μας, εγώ θέλω να ευχηθώ να μην έχουμε τραυματισμούς και με τον «Μέσι», όπως αποκαλούμε εγώ και οι συμπαίκτες του τον Πάνο, να φτάσουμε στην κορυφή».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος