FOLLOW US: facebook twitter

Αντωνόπουλος: «Παίρνουμε τα μας με παραγωγικό τρόπο…»

Ημερομηνία: 02-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panileiakos

Α1 Κατηγορία- Dedalos Security

Πανηλειακός

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Πανηλειακός, ο οποίος έκανε το καθήκον του και στα Σαβάλια, ξεπερνώντας με σχετική άνεση και το εμπόδιο του τοπικού Ολυμπιακού. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» του Πύργου πανηγύρισαν την έβδομη νίκη τους σε ισάριθμα ματς, πραγματοποιώντας μάλιστα καλή εμφάνιση, που ικανοποίησε και τον Σπύρο Αντωνόπουλο.

Ενδεικτικές εξάλλου είναι οι δηλώσεις του: «Ήταν ένα παιχνίδι μ’ έναν αξιόλογο αντίπαλο. Καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς έχοντας τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης. Το θετικό είναι ότι η ομάδα παίρνει τους αγώνες με καλή παρουσία και με πολύ παραγωγικό τρόπο. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, γιατί για εμάς κάθε παιχνίδι έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας», μας ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, λοιπόν, άπαντες είναι ικανοποιημένοι για την έως τώρα παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα και την ίδια στιγμή κοιτάζουν την συνέχεια και δη την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με την Θύελλα Πύργου.

Μάλιστα τις προσεχείς ημέρες θα εκτιμηθεί καλύτερα η κατάσταση των Βλαχόπουλου- Στούπη, οι οποίοι τραυματίστηκαν στον αγώνα των Σαβαλίων, ενώ στο προχθεσινό παιχνίδι για πρώτη φορά στην 18άδα συμπεριλήφθη ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος τον τελευταίο μήνα ακολουθεί κανονικά τις υποχρεώσεις της ομάδας και πλέον είναι διαθέσιμος. Να υπενθυμίσουμε ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανάρρωσε πλήρως από επέμβαση χιαστών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος