FOLLOW US: facebook twitter

Αντιδρά η αντιπολίτευση για το λουκέτο στο Α.Τ Ανδραβίδας

Ημερομηνία: 10-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με δήλωσή του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Ανδρέας Κορομηλάς, τοποθετήθηκε για το λουκέτο στο αστυνομικό τμήμα Ανδραβίδας, όπου χθες διαδραματίστηκε η τελευταία πράξη του «προαναγγελθέντος θανάτου».

«Η  σημερινή ημέρα, η 9η του Ιούνη, σφραγίζει την ενσυνείδητη και προμελετημένη ερημοποίηση της Ανδραβίδας. Η οριστική παύση της λειτουργίας, μετά από 50 και πλέον χρόνια, του Αστυνομικού Τμήματος  της πόλης μας, της μοναδικής δημόσιας δομής που είχε απομείνει στην ιστορική αυτή πόλη, γεμίζει τους Ανδραβιδαίους με ερωτηματικά, αγωνία, απόγνωση και οργή.

Η πολυθρύλητη ανασυγκρότηση της ΕΛ.ΑΣ. άρχισε και τελείωσε, εις ότι αφορά στο νομό μας, κατ’ ουσίαν στην Ανδραβίδα… Στην πόλη με τους δύο νεκρούς Ανδραβιδαίους αστυνομικούς οι οποίοι έπεσαν στο βωμό του καθήκοντος. Στην πόλη με την ιστορία δεκάδων αιώνων, στη πολυπληθέστερη πόλη του δήμου μας.

Η αναστολή λειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας ικανοποιεί στο έπακρο τις θλιβερές επιλογές των πολιτικάντηδων της περιοχής οι οποίοι περί άλλων δεσμεύτηκαν προεκλογικά και εγγράφως ενώπιον των Ανδραβιδαίων (διατήρηση και άμεση ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος) και σε καμιά περίπτωση τις πραγματικές ανάγκες αστυνόμευσης της περιοχής.

Οι υπεύθυνοι για την ερημοποίηση της Ανδραβίδας έχουν ονοματεπώνυμο και διευθύνσεις, θα κουβαλούν δε για πάντα το πολιτικό τους αμάρτημα. Αυτό που οδήγησε την Ανδραβίδα σε μακάβρια παρακμή. Η ώρα της απόδοσης ευθυνών πλησιάζει» καταλήγει στην δήλωσή του ο Ανδρέας Κορομηλάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος