FOLLOW US: facebook twitter

Αντιδράσεις Χρονόπουλου για τον Καϊάφα: «Θέλουμε τις σπηλιές, λουτροθεραπευτήριο και SPA»

Ημερομηνία: 10-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Καυστικός για τις εξελίξεις που αφορούν το μεγάλο έργο στον Καϊάφα υπήρξε ο Πανταζής Χρονόπουλος. «Ήμουν 6 ετών και ο Καϊάφας μεσουρανούσε και τώρα τον βλέπεις και κλαις» σχολίασε ο επικεφαλής της παράταξης «Δυναμική Πρωτοβουλία» λέγοντας πως η εκάστοτε κυβέρνηση και διοίκηση της ΕΤΑΔ, κάνει σχεδιασμούς για τον Καϊάφα, χωρίς να αφουγκράζεται την τοπική κοινωνία.

«Είχαν ετοιμάσει μελέτη για να πάρουν 7 εκατ. ευρώ. Ούτε καν κατέβηκαν κάτω αλλά οι μελέτες έγιναν. Έρχεται Εισαγγελέας οσονούπω, γιατί έχουμε κάνει μηνυτήρια αναφορά. Τώρα λένε για 5 εκατ. ευρώ με άλλη μελέτη, επίσης ακριβή, για να κάνουν διαδρόμους, χώρους περιπάτου, κ.α. Ο Καϊάφας, η τοπική κοινωνία και ο οικονομικός ιστός της Ζαχάρως δεν χρειάζεται αυτά για να δουλέψει. Χρειάζεται το λουτροθεραπευτήριο, να ετοιμαστεί η σπηλιά, η δεύτερη πισίνα και ένα σπα.

Έτσι θα αρχίσει να έρχεται κόσμος στη Ζαχάρω. Σε ότι αφορά τον Καϊάφα, το “νησί” με τα ξενοδοχεία, εγώ εξαρχής είμαι υπέρ του να εμπλακεί ιδιώτης, διότι είναι τόσο μεγάλη έκταση, που το κράτος μόνο τεμπέληδες θα βάλει εκεί. Όλα τα λεφτά, αν είναι δυνατόν να πάνε στα βράχια, που είναι έτοιμα να πέσουν, στη σπηλιά και στη δεύτερη πισίνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρονόπουλος.

Συνεχίζουν για τα «κόκκινα δάνεια»

Σχόλιο σχετικά με την πρωτοβουλία του δήμου Ζαχάρως για τα «κόκκινα δάνεια» έκανε ο κ. Χρονόπουλος λέγοντας πως, ενώ η ΚΕΔΕ έχει αποδεχθεί την πρόταση και προχωρά το θέμα, ζητώντας συνάντηση από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Στουρνάρα, ανέφερε πως η Κυβέρνηση υπεκφεύγει και παραπέμπει και αυτή στον κ. Στουρνάρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος