FOLLOW US: facebook twitter

Ανταπέδωσε τις επισκέψεις σε Αστυνομία και Πυροσβεστική ο Μητροπολίτης Ηλείας: Διατηρούν την καλή τους επικοινωνία και συνεργασία

Ημερομηνία: 14-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου, πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός, ανταποδίδοντας τις πρόσφατες επισκέψεις των νέων Διοικητών στην Μητρόπολη, πριν λίγες ημέρες. Στο πρώτο σταθμό των επισκέψεών του ο Μητροπολίτης Ηλείας, βρέθηκε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας όπου συναντήθηκε με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, Σωτήρη Παπασωτηρίου, με τον οποίο συζήτησαν θέματα σχετικά με την ασφάλεια της κοινωνίας.

Σε δηλώσεις του θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα για τους νέους, αναφέρθηκε στο θέμα των ναρκωτικών, για το οποίο δίνει μάχη η Αστυνομία καθημερινά. Μίλησε και για την μονάδα απεξάρτησης που θα δημιουργηθεί στο νοσοκομείο Πύργου, σχολιάζοντας τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στη λειτουργία της.

Ο κ. Παπασωτηρίου από την πλευρά του καλωσόρισε τον Μητροπολίτη Ηλείας και τόνισε πως η παρουσία του και η στήριξή του τιμά ιδιαίτερα τους αστυνομικούς. «Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την καλή επικοινωνία που έχουμε και θέλουμε να έχουμε πάντα την ευχή του». Αποκάλυψε δε, πως ο Μητροπολίτης προσέφερε ως δώρο ένα βιβλίο με την ιστορία των τοπικών ιερομαρτύρων Χρήστου και Πανάγου, από τη Γαστούνη και την Ανδραβίδα, ευχαριστώντας για τη χειρονομία.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου, τον Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό, υποδέχθηκε ο νέος διοικητής Γιάννης Καραμαλίκης. Συζήτησαν την επικαιρότητα των ημερών με τις αυξημένες πυρκαγιές από καύσεις υπολειμμάτων καλλιεργειών και ευχήθηκε να μην έχουμε πυρκαγιές το φετινό καλοκαίρι… «Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας, τον πνευματικό ηγέτη του νομού μας. Έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δείξει δείγματα γραφής με το έργο του, που είναι πολύ κοντά στην τοπική κοινωνία, με υψηλό δείκτη νοημοσύνης, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα του τόπου, προσπαθεί να δώσει όλες του τις δυνάμεις και όλα αυτά τα χρόνια του είμαστε ευγνώμονες για το έργο που έχει προσφέρει στην Ηλεία» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καραμαλίκης που προσέφερε αναμνηστικά δώρα στον Μητροπολίτη Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος