FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ώρα μηδέν στον Πανηλειακό!

Ημερομηνία: 15-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται ο Πανηλειακός, ώστε να αμφισβητείται ακόμη και η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής! Εκεί έχει φτάσει ο ιστορικός σύλλογος της πρωτεύουσας ενός ολόκληρου νομού. Οι «Πυρσοί», που για δύο χρόνια πήραν την ομάδα από την  αφάνεια και αφού την έβγαλαν πρωταθλήτρια στο Α΄ τοπικό, την ανέβασαν στη Γ΄ Εθνική, εμφανίζονται λίαν προβληματισμένοι και αιτία το οικονομικό. Αυτό που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

*Διαβάσαμε άπαντες το σκεπτικό τους. Έχουν δίκιο για τα 87 εισιτήρια… γιατί ο κόσμος, ο φίλαθλος κόσμος είναι απαιτητικός. Είναι δυνατόν μια πόλη των 30.000 ψυχών να μην έχει ούτε 100 διαρκείας; Γι’ αυτό είναι προβληματισμένοι άπαντες.

*Γι’ αυτό γίνεται και η συνέλευση. Να δούμε αν υπάρξει ενδιαφέρον, μιας και χρηματοδότης δεν υπάρχει! Έχουμε φτάσει πια στις 18 Ιουνίου…

 

Σταθερή αξία ο Ν. Κόροιβος

Ο Ν. Κόροιβος Κατσαρού είναι μια σταθερή αξία στην Α2. Πέρυσι ήταν 11ος και είχε προβλήματα. Φέτος παρουσιάστηκε βελτιωμένος κι έφτασε κοντά στην προπέρσινη πορεία, όταν είχε τερματίσει έκτος. Έχοντας σταθερά καλή πορεία και στους δύο γύρους τερμάτισε 7ος με 35 βαθμούς.

*Είχε καλό Δ.Σ. με επικεφαλής την πρόεδρο κα Αθηνά Γαλανοπούλου και προπονητή τον κ. Παλαιολόγο. Ανέδειξε πρώτο σκόρερ το Θανάση Γεωργίου με 10 γκολ. Ο τερματοφύλακας Πανόπουλος ήταν πρώτος σε συμμετοχή και «κέρβερος» στην άμυνα. Καλά παιδιά όλοι οι ποδοσφαιριστές. Νέο πρόσωπο ο Ψάρρης και σταθερά καλοί οι Λουκάς Γαλανόπουλος, ο Δεσύλλας, ο Δρακόπουλος, φυσικά ο Μαρνέρας και ο Βλασσόπουλος (7 γκολ). Μια καλή και ήσυχη ομάδα ενός μικρού χωριού, με μεγάλη ιστορία ως απλός Κόροιβος.

 

Μεγάλη ιστορία ο Ηλειακός Βαρθολομιού

Μετά την περσινή περιπέτεια, όπου ο ιστορικός Ηλειακός Βαρθολομιού υποβιβάστηκε από την Α΄ τοπική σε αγώνα πλέι-άουτ, ήταν φανερό πως θα είχε πρόβλημα στην Α2. Και όντως. Ξεκίνησε άσχημα, με ήττα στην πρεμιέρα και πρώτη νίκη στην έβδομη αγωνιστική!

*Ο κώδων ενός νέου υποβιβασμού ήχησε εκκωφαντικά. Στη λήξη του α΄ γύρου η ομάδα ήταν κοντά στον υποβιβασμό. Ήδη ο Γιάννης Τζήκας είχε δεχτεί την παραίτηση του Φερέτου και ανάθεσε την τεχνική ηγεσία στον Μιχάλη Καλαρίτη στις 6 Δεκεμβρίου. Το σπουδαιότερο όμως ήταν ότι η ομάδα ενισχύθηκε με τους αδελφούς Τσουκαλά και τον Μπάχα. Η διαφορά φανερή. Ο Ηλειακός τερμάτισε όγδοος με συνολική συγκομιδή 34 βαθμών (13 στον α΄ γύρο-21 στο δεύτερο). Πρώτος σκόρερ ο Ανδρέας Παπαδόπουλος (7 γκολ). Πρώτος σε συμμετοχή ο γκολκίπερ Βύτανος. Από κοντά Αντώνης Βούτος, Μαγκαφάς, αλλά είπαμε… Τσουκαλάς!

 

Η έφεση του Αστέρα

Έχει δρόμο η έφεση του Αστέρα. Υπομονή να έχουμε όλοι μας…

 

Γιορτάζει η Βρίνα

Αύριο ο Κεραυνός Βρίνας θα γιορτάσει την άνοδο στην Α2 με ειδική εκδήλωση στο χωριό. Θα έχουμε άραγε Κύπελλο και μετάλλια από την ΕΠΣ;

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Είχαμε αναφερθεί στη διαιτησία της Α1 Κατηγορίας, όπου ο Θανάσης Γκατζόπουλος είχε την πρωτιά με 17 ορισμούς. Δεύτερος ήταν ο Χρήστος Κούλης και τρίτος ο Παναγόπουλος. Ανάλογοι ήταν και οι ορισμοί στην Α2, η οποία χρησιμοποιείται όχι ως κατηγορία ανάδειξης ταλέντων, αλλά ως κατηγορία που συναγωνίζεται την Α1. Όμως η αλήθεια είναι ότι κι εδώ ορίζεται όποιος… λάχει. Πλήρης η αποτυχία της Επιτροπής Ορισμού, γιατί καμία σχέση δεν έχουν οι δύο κατηγορίες.

*Η Α2 είναι προθάλαμος της Α1. Κι όμως αυτό δεν το καταλαβαίνουν οι άνθρωποι.

*Πρώτος, λοιπόν, με 18 ορισμούς ο Χρήστος Κούλης στα 26 παιχνίδια. Σάρωσε, γι΄ αυτό του φέρθηκαν έτσι για κείνο το παιχνίδι στα Καλύβια. Ακολούθησαν με 14 παιχνίδια οι Σφυρής, Σταθόπουλος. Τέταρτος ο Γκατζόπουλος με 12. Πού είναι τα ταλέντα;

 

Οι παρατηρητές διαιτησίας

Και φυσικά δεν κρατάμε τεφτέρι για τους παρατηρητές διαιτησίας τοπικών πρωταθλημάτων, όπου ορίζονται οι… συγγενείς και φίλοι. Κρατάμε μόνον στα εθνικά πρωταθλήματα, όπου πρώτος σε ορισμούς ήρθε ο έχων «Μπάρμπα στην Κορώνη», κατά το κοινώς λεγόμενον, Μάνθος (12 ορισμοί). Επόμενος ο Γιαννόπουλος (9), οι Ρουμπάνης-Βασιλάκης από 8  και από έξι ορισμούς οι Κυριακάκης, Καραγιάννης.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος