FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Χτύπημα κόμπρας με Σούλη!

Ημερομηνία: 13-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ιοβόλο χτύπημα έκανε ο Αστέρας στον 5ο Όμιλο με την πρόσληψη του Σούλη Παπαδόπουλου ως αντικαταστάτη του Τίμου Καβακά!

*Ο Σούλης είναι «γάτα» στα ελληνικά γήπεδα, κυρίως Β΄ Εθνικής. Είναι δυνατός. Είναι γνώστης του αντικειμένου. Έρχεται με συστάσεις να βάλει σειρά στα δεδομένα του ομίλου. Έρχεται να εμπνεύσει γιατί έχει τσαγανό. Δεν θα αναφερθούμε στο ιστορικό του. Ο άνθρωπος έχει 17 χρόνια στην πιάτσα και μόλις πέρυσι δούλεψε  στη Γ΄ Εθνική και ανέβασε στη Β΄ τον Εργοτέλη! Οι «βυσσινί» έχουν δύσκολη έξοδο την Κυριακή στην Καλαμάτα. Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα έχει το λόγο. Θα είναι πλοηγός στο σκάφος του Αστέρα!

 

Μπερδεμένη η κατάσταση στον 5ο Όμιλο

Δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του α΄ γύρου του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής στον 5ο Όμιλο, μπερδεύτηκε αρκετά το πράγμα! Έτσι, η επόμενη αγωνιστική θα είναι αποκαλυπτική για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Μετά τη νίκη του επί του Αστέρα Αμαλιάδας, ο Βλαχιώτης πήρε την πρωτοπορία και καθώς φαίνεται θα τη διατηρήσει και την επόμενη αγωνιστική (δέκατη), αφού θα πάει στο κοντινό Λεωνίδιο και αναμένεται να επικρατήσει.

*Ο Αστέρας Βλαχιώτη και η Καλαμάτα είναι οι δύο αήττητες ομάδες του 5ου Ομίλου και θα δούμε ως πότε. Μάλιστα, η «Μαύρη Θύελλα» έχει την καλύτερη, ως τώρα, άμυνα του ομίλου με παθητικό μόλις ένα γκολ!

*Πρώτος σκόρερ παραμένει ο Λόρι Κέρι με 10 γκολ και ακολουθεί ο Κρεββατάς με 6 γκολ.

 

Μικρά Πανηλειακά

Δεν είχαμε μεγάλη προσέλευση κόσμου στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Αχαϊκή. Μάλιστα ο κύριος όγκος των φιλάθλων ήρθε δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Το ελαιομάζωμα έχει επηρεάσει και τους φιλάθλους.

*Από την Αχαΐα ήρθαν λίγοι. Καμιά εικοσαριά ήταν στη βορεινή κερκίδα και χάλασαν τον… κόσμο από τις φωνές. Οι «Ισοβίτες» δεν ήρθαν στον Πύργο. Λέγεται πως το απαγόρευσε η Αστυνομία!

*Εντύπωση έκανε το γεγονός πως ο Πανηλειακός κατέβηκε με τη μπλε-λευκή στολή, όπως με τον Αστέρα για το…γούρι!

*Εκείνο το μεγάφωνο, γιατί το έχουν στο γήπεδο. Ούτε ακούγεται καθαρά τι λέει ο σπίκερ. Χάθηκε ο κόσμος να έχουν ένα μεγάφωνο της προκοπής;

*Η κάρτα που δέχτηκε στο 75΄ ο Σέχου ήταν η τέταρτη φετινή και δεν έχει δικαίωμα να παίξει με την Πύλο την Κυριακή.

*Λίγοι σχετικά οι φίλαθλοι που είδαν το ματς. Κάπου 600 όλοι-όλοι.

 

Η κλήρωση του Κυπέλλου

Με μια λιτή ανακοίνωση η Διοργανώτρια προαναγγέλλει τη σημερινή κλήρωση της Γ΄ φάσης του Κυπέλλου. Καμία λεπτομέρεια. Πόσα ζευγάρια θα κληρωθούν, γιατί αν δεν απατόμαστε είναι λειψός ο αριθμός των ομάδων. Δεν πάμε κατευθείαν στους «8» ή στους «4». Τον τρόπο τον κρατούν μυστικό για έκπληξη τάχα!

 

Ο άγριος κοσμος της Α΄ τοπικής

Ξεφτιλίστηκαν οι έδρες κατά τη 13η και γρουσούζικη αγωνιστική. Διασώθηκε μόνον η έδρα της Προοδευτικής όπου η ομάδα της Παλιάς Μανολάδας επικράτησε του Αλφειού (1-0) με ένα γκολ του Νικολετάκη, ο οποίος έφτασε τα εννέα φέτος. Η ομάδα του Επιταλίου για μια ακόμη φορά αγωνίστηκε χωρίς το Μπάρκα.

*Επικράτησε το «Χ» σε τέσσερις αγώνες, ανάμεσα στους οποίους και το ντέρμπι της Κρέστενας. Δύο αγώνες που προβλέψαμε κάθισαν στο διπλό. Το ένα ήρθε από τη Δόξα στα Καβάσιλα και το άλλο από τα Μακρίσια στο Χάβαρι, στην πρεμιέρα του Φώντα Μοσχογιάννη!

*Στους σκόρερς προηγείται ο Φώτης Παναγόπουλος (13) έναντι 12 του Γούρμου!

 

Στείρα αγωνιστική

Η πλέον στείρα αγωνιστική του πρωταθλήματος ως τώρα ήταν η προχθεσινή καθόσον 13η γρουσούζικη. Οι κυνηγοί έπαθαν αφλογιστία κι έτσι μπήκαν  στους επτά αγώνες μόνο εννέα  γκολ! Από κοντά ήταν η πρεμιέρα με δέκα γκολ!

 

Λευκή ισοπαλία στην Κρέστενα

Ούτε για δείγμα γκολ προχτές στην Κρέστενα. Ξενοφών και Ενιπέας μοιράστηκαν από ένα πόντο και προχωράμε. Κερδισμένη φυσικά η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα, που προσπαθεί τώρα να καλύψει το χαμένο έδαφος και να χωθεί στην τετράδα. Αυτός είναι ο στόχος, όπως έχουμε ξαναγράψει. Ο Ενιπέας έχει χάσει κάποιους βαθμούς, ελέω διαιτησίας, αλλά είναι στους στόχους του. Στο μέλλον θα το δείξει, αφού δεν έχει λήξει ο α΄ γύρος.

*Ο Ξενοφών που έχει απόντα τον τραυματία Δημάκη, δεν μπόρεσε να έχει και το Λώλη. Έτσι, με απομονωμένο το Φώτη Παναγόπουλο δεν μπόρεσε να απειλήσει, παρά μόνο με φάουλ του Μιλοσέσκι κι ένα εξαιρετικό σουτ του Ζωγόπουλου στη λήξη.

*Ο Ενιπέας στάθηκε πολύ καλά. Η ισοπαλία στην Κρέστενα είναι κέρδος Τα αδέρφια Π. και Δ. Τσίγκρηλα πολύ καλοί. Και όλη άμυνα με Δαλαβούρα, Κύτταρη, Κωτσάκη. Πλήγμα ο τραυματισμός του βιρτουόζου Γκρίλλα. Ο Ενιπέας είχε περισσότερες τελικές!

Απάντησαν!
Επιτέλους μετά από τόση και τέτοια πολιορκία της αντιπολιτευτικής κίνησης του Πέτρου Μπηλιώνη (ΠΑΚΗ) η Διοργανώτρια έσπασε τη σιωπή της. Απάντησε. Αύριο θα δούμε τι και πώς, αλλά και γιατί τα είπε!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος