FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Συγκλονιστικός ο Κόροιβος

Ημερομηνία: 10-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τον νίκησε και πλέον του πήρε τον… αέρα, γιατί οι «μπλε» μετράνε πλέον τρεις νίκες στην Ήλιδα, ενώ έχασαν μια φορά πέρυσι, μετά από δύο παρατάσεις.

*Παίξανε φανταστικό μπάσκετ οι παίκτες του Καλαμπάκου και αποθεώθηκαν από τους φίλους τους. Με κορυφαίο τον Αμερικανό Ντε Κόζι (17 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 7/7 βολές), οι παίκτες του Κοροίβου ήταν εντυπωσιακοί, με πιρουέτες και χορευτικά. Εκμεταλλεύτηκαν τα σκαμπανεβάσματα του Άρη και πήραν μεγάλη νίκη που τους δίνει θάρρος για τη δύσκολη συνέχεια. Η ομάδα ήταν όπως έπρεπε κάνοντας μόνο 5 λάθη έναντι 13 του Άρη.

*Στη λήξη κάθιδρος ο Καλαμπάκος, αλλά ικανοποιημένος από τη νίκη, ζήτησε αυτοσυγκράτηση, γιατί (όπως είπε) η πορεία θα είναι δύσκολη! Μάλιστα, αφιέρωσε τη νίκη στον Ηλία Θλιβερό, που από κει ψηλά θα χαίρεται για το μεγάλο κατόρθωμα του Κοροίβου στην πρεμιέρα της Basket League.

 

Έλαμψε στην Τρίπολη

Εμφατική νίκη πέτυχε ο Αστέρας στην Τρίπολη και πέρασε επικεφαλής του ομίλου μετά τη δεύτερη αγωνιστική (σε ισοβαθμία με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων). Οι «βυσσινί» ήταν φανερά ανώτεροι. Δεν κινδύνευσαν σχεδόν ποτέ. Με δύο γκολ του Μπαρμπαρούση και του Κέρι (πέναλτι) καθάρισαν το «τριφύλλι» της Αρκαδίας, αποθεούμενοι από πενήντα εκδρομείς φίλους τους.

*Κορυφαίοι οι Μπουζούρας που έπαιξε δεξί μπακ και ο Μπαρμπαρούσης που έκανε διαρκώς άνω-κάτω την άμυνα του Παναρκαδικού, με τα πολλά τρεξίματα που έχει, χωρίς όμως να υστερήσει κανείς. Ο Τίμος Καβακάς διαχειρίστηκε περίφημα το έμψυχο υλικό. Στο 46΄ έβαλε μέσα αντί του Παπαδόπουλου τον Μπουτσικάκη, που έκανε σπουδαία πράγματα, ενώ βλέποντας πως ο Κουμπαρούλης κινδύνευε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον αντικατέστησε με τον Σταθάκη! Μπήκαν αργότερα και οι Μαρουκάκης, Ρόβας, με τον πρώτο να χάνει μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις.

*Οκτώ κίτρινες έδειξε ο Αχαιός ρέφερι Παπαδόπουλος (εξαιρετικός). Από τον Αστέρα την αντίκρισαν οι Κουμπαρούλης, Τόρες, Κέρι και Μπανούσης, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν κάνει ροντέο το παιχνίδι και το είχαν γυρίσει στο σορολόπ.

 

Όταν χάνεις πέναλτι!

Όταν χάνεις πέναλτι σε αγώνα ντέρμπι, δεν μπορείς να νικήσεις. Ιδιαίτερα, όταν μετά το 65΄ μένεις με δέκα, τότε λέμε ευτυχώς που δεν έχασες. Οι Καλαματιανοί δεν έδειξαν πολλά πράγματα. Όμως ήταν πιο ομάδα από τον Πανηλειακό. Δυστυχώς, γιατί μαζεύτηκαν 1500 άτομα που έφυγαν απογοητευμένα από το «Μαρακανά».

*Καπετανάκης, Λεβέντης, Κολόκας (κορυφαίος), Σούλης και κάπως ο Νιφορόπουλος ήταν κορυφαίοι από τον Πανηλειακό. Από την Καλαμάτα άρεσαν οι Γκόμεζ, Καλογερόπουλος, Γουερέ, Λιόλιος.

* «Ύπουλος» ο Σελίμος γράψανε σε γνωστό σάιτ της Καλαμάτας. Γιατί ρε παιδιά; Για το πέναλτι. Ξεχάσατε κάποια πεθαμένα φάουλ που σας έδινε; Ξεχάσατε τη δεύτερη κίτρινη που έδωσε στο Νιφορόπουλο και έπαιξε ο Πανηλειακός για 25 λεπτά με δέκα;

*Πάντως για το Σελίμο και για τους δύο βοηθούς, περισσότερα γνωρίζει η  παρατηρητής διαιτησίας, Αντωνία Κόκοτου!

 

Όλα ανάποδα!

Στη Βάρδα όλα τους πήγαν ανάποδα! Πέρασε ο Μίκι, νικώντας σε μια δύσκολη έδρα και να μην το λένε ούτε του παπά. Σε άσχημη μέρα ο Παμβουπρασιακός δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον πόντο της ισοπαλίας. Στο τέλος πλήρωσαν τα νεύρα με δύο κόκκινες που στοιχίζουν στην ομάδα. Χωρίς Ντόμα, Λιόση την προσεχή Κυριακή στην Καλαμάτα, σε άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου.

 

Ευχαριστούμε

Ευχαριστούμε πολύ, Βασίλη, για τις τριπλέτες που έστειλες την Παρασκευή το βράδυ, αλλά… δεν είχαμε χώρο!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος