FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Συγκλονίζει το παιχνίδι με τον Άρη

Ημερομηνία: 06-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με δυσκολότατο παιχνίδι ξεκινάει φέτος το πρωτάθλημα για τον Κόροιβο. Φιλοξενεί τον Άρη που μόλις προχτές μπήκε στους «4» του Κυπέλλου, νικώντας τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς έρχονται εδώ με κόουτς το «Δράκο» του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη και έξι Αμερικανούς, άσχετα αν ο Μπένσον έφτασε μόλις την Τρίτη από το Ντιτρόιτ κι έπαιξε!

*Δύσκολη η αποστολή των «μπλε» του Καλαμπάκου αλλά θα παλέψουν. Θυμίζουμε τα παιχνίδια της τελευταίας τριετίας στην Ήλιδα: 73-69, 67-65, 94-99 (πέρυσι, μετά από δύο παρατάσεις).

 

Όλοι μαζί στο «Μαρακανά»

Δυνατή μάχη θα δοθεί αύριο στο Στάδιο Πύργου. Απέναντι στους ερυθρόλευκους ο προαιώνιος αντίπαλος, η Καλαμάτα. Έρχεται εδώ ο Ζαλίκας με την ομάδα του με φιλοδοξίες, αλλά είναι σίγουρο πως δεν θα περάσει. Χίλιοι και πάνω φίλαθλοι θα αποτελέσουν το όπλο του Γ. Κούτση και θα ενισχύσουν την ομάδα. Προβλήματα δεν υπάρχουν καθώς και ο Μπουρλάκης θα δώσει το «παρών». Το παιχνίδι αξιολογημένο. Θα σφυρίξει ο Λάκωνας, Σελίμος από τον πίνακα Β΄ Εθνικής, που φέτος η ΚΕΔ τον υποβίβασε από την Α΄ Εθνική. Βοηθοί από την Αρκαδία (Χαραλαμπόπουλος, Νίκα).

 

Μάχη με τον Τσίρκοβιτς

Πάμε στη Βάρδα, όπου ο Παμβουπρασιακός για τη δεύτερη αγωνιστική θα δώσει μάχη με τον φιλόδοξο Αστέρα Βλαχιώτη του Μίκι Τσίρκοβιτς. Εξαιρετική ευκαιρία για τον Ηλία Φωτόπουλο και τους παίκτες του, να πάρουν την πρώτη τους νίκη. Σφυρίζει ο Αχαιός Τζαγκαράκης, ένας πολύ καλός ρέφερι.

 

Στην Τρίπολη ο Αστέρας

Η ώρα για να δείξει την αξία του ο Αστέρας ήρθε. Η μάχη στην Τρίπολη με τον Παναρκαδικό θα είναι δυνατή. Η ομάδα του Γ. Αντωνόπουλου στην πρεμιέρα έχασε στα Βραχνέικα στην έκπληξη της αγωνιστικής. Ο Αστέρας του Καβακά είναι καλύτερη και καλείται να το αποδείξει. Θα σφυρίξει ο Παπαδόπουλος, εξαιρετικός Αχαιός ρέφερι από τον πίνακα Β΄ Εθνικής καθώς το παιχνίδι είναι αξιολογημένο. Πέρυσι οι ομάδες είχαν έρθει (1-1).

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Ζεσταίνονται οι μηχανές. Ξεκίνησαν τα παρατράγουδα. Αγάπες και φιλάκια τέρμα! Ο πιο καλός της 4ης αγωνιστικής είναι ο Α.Ο. Μακρισίων. Οι παίκτες του Αριστογείτονα πήραν σερί δύο νίκες και θα πάρουν άλλη μία άκοπα (γιατί ο Αμπελόκαμπος δεν υπάρχει στο χάρτη!).

*Το ντέρμπι της αγωνιστικής στο Τραγανό. Νίκη-Δόξα σε σπουδαίο παιχνίδι. Παίρνει αυτό το παιχνίδι ο Θοδωρής και ξεφεύγει! Εδώ δεν βλέπουμε διπλό. Άντε μέχρι «Χ» να πάρει τη Δευτέρα ο Γιώργος Λαγός κι ευχαριστημένος να είναι!

*Ασφαλώς και θα έρθουν δίπλα. Δεν μπορεί θα σπάσει το ρόδι. Και ο Ενιπέας και τα Σαβάλια κι ο Αλφειός είναι ικανοί…

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Για το θέμα των γιατρών, που μπορεί ν’ αργήσουν, πρέπει να συνεννοήθηκαν στη δευτεριάτικη επιμορφωτική οι διαιτητές με πρόεδρο Άρη. Σπατάλησαν πάνω από μισή ώρα.

*Στο Ζάκυνθος-Αχαϊκή κάνει ντεμπούτο ο Γ. Μαρκαντωνάτος στη Γ΄ Εθνική. Βοηθοί, Καραλής-Ασημακόπουλος. Ο έτερος βοηθός Χρήστος Λιάπης πάει στο Ληξούρι με Αχαιό διαιτητή. Παρατηρητής στα Βραχνέικα ο Στέλιος Κυριακάκης στον Παναγιωτόπουλο (Αγρινίου).

*Το ομολογούσαν διαιτητές το βράδυ της Δευτέρας. Εξαιρετικός ο Σάκης Γιαννόπουλος στα «Μαρκαρίσματα».

*Στις ΗΠΑ ο Νίκος Ρουμπάνης, κοντά στα παιδιά του για λίγο.

 

Με γεωγραφικά κριτήρια

Σε γνωστή καφετέρια της πόλης μια παρέα σχετικών με το τόπι σχολίαζε έναν όμιλο που είχε διαρρεύσει από τα γραφεία της ΕΠΣ. Επρόκειτο για έκτρωμα…, γι’ αυτό χρειάζεται ολίγη προσοχή, αλλά και τσίπα!

 

Ερώτημα για την Πειθαρχική

Αλήθεια μπορεί να συνεδριάζει Επιτροπή τριμελής με δύο μέλη; Ποιος κώδικας δεοντολογίας το λέει αυτό. Οι Επιτροπές είναι τριμελείς κι έχουν απαρτία, όταν παρίστανται και τα τρία μέλη. Αλλά η κυρία που όλα τα γνωρίζει, πώς αγνοεί αυτόν τον κανόνα; Και ακόμη γιατί ο Χατζόπουλος απουσιάζει συνεχώς; Έπειτα, πότε χώθηκε στην Επιτροπή ο Γουμεραίος;

*Καλό Σαββατοκύριακο, αδέρφια, με νίκες για την ομάδα σας. Εμείς εδώ πάλι την Τρίτη!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος