FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Στην πρωτοπορία ο Λευκός Αστήρ

Ημερομηνία: 26-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με το κλείσιμο της τέταρτης αγωνιστικής στην Α2, η ομάδα που προπονεί ο Ηρακλής Τσίπης, ο δυναμικός Λευκός Αστέρας Σκουροχωρίου, πήρε την πρωτοπορία. Νίκησε ή μάλλον κατενίκησε στη Μυρσίνη την τοπική ομάδα με 4-1 κι έμεινε μόνος πρώτος, αφήνοντας δεύτερη τη Δάφνη και τρίτη την Ολυμπιάδα Γουμέρου!

*Ο Αστέρας προηγήθηκε  0-1 στο πρώτο μέρος κι ολοκλήρωσε τη νίκη του στην επανάληψη (1-4). Χατ-τρικ πέτυχε ο Σωτήρης Αχαμνός, που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, ενώ ένα γκολ πέτυχε και ο Τόλιας.

*Η ομάδα θέλει τώρα συσπείρωση του κόσμου της και βοήθεια στην οικονομική εκστρατεία. Έχει δύο παιχνίδια στο Σκουροχώρι με Πηνειακό και Δάφνη και μπορεί με δύο νίκες να αποσπαστεί στη βαθμολογία.

 

Η πορεία της Ολυμπιάδας

Αξιόλογη είναι και η πορεία της Ολυμπιάδας Γουμέρου, η οποία έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία (εκτός με Πέλοπα Πύργου). Είναι τρίτη στη βαθμολογία, ενώ κάλυψε τους μείον δύο βαθμούς που ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Προχτές πέτυχε την τρίτη της νίκη επί των Λεόντων (0-1) στο γήπεδο Αμπελοκάμπου. Ο Χρήστος Αγγελόπουλος πέτυχε μόλις στο 7΄ το μοναδικό γκολ που έκρινε τον αγώνα, ενώ ο ίδιος παίκτης αργότερα χτύπησε πέναλτι στο δοκάρι και άουτ!

 

Τελειώνουν οι μεταγραφές

Η θερινή περίοδος των μεταγραφών λήγει με την παρέλευση του Οκτώβρη. Ό,τι έχει να γίνει θα γίνει μέχρι μεθαύριο. Ήδη έχουν ανακοινωθεί αρκετά ονόματα, κυρίως παικτών που είχαν μετακινηθεί το καλοκαίρι. Οι ομάδες που έχουν «τρύπες» θα κοιτάξουν να τις κλείσουν, ενώ άλλες θα περιμένουν το Γενάρη.

 

Στο διαιτητικό τα σχόλια

Τα σχόλια που είχε γράψει ο υπογράφων κατά των δικαστών, αλλά και κατά του δικηγόρου της Σαλμώνης, στη στήλη προ καιρού, χρησιμοποιήθηκαν από πλευράς ΕΠΣ στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Τώρα, ποια σχέση είχαν αυτά, ως πειστήρια στη δίκη το γνωρίζει μόνον ο πρόεδρος της Διοργανώτριας που παρέστη κι έδωσε αγώνα κατά του σωματείου και υπέρ της απόφασής του!

 

«Έσκισε» ο Κοροιβάρας!

Έκλεψε την παράσταση στη σάλα της Ήλιδας ο Κοροιβάρας, η μασκότ της ομάδας της Αμαλιάδας. Πρόκειται για έμπνευση του επικεφαλής του τμήματος Marketing της ΚΑΕ, Σπύρου Ζαφειρόπουλου. Στην εμφάνισή του φέρει τον αριθμό 82 από το 1982, που είναι έτος ίδρυσης του σωματείου.

 

Κένεντι και Μέριλιν

Αυτό το καλοκαίρι διάβασα το βιβλίο του Φρανσουά Φορεστιέ «Τζον Κένεντι και Μέριλιν», ο πρόεδρος και η σταρ. Είναι μια ζωή σαν μυθιστόρημα. Εκεί είδα κατασκόπους, απατεώνες, ερωμένες, ψυχαναλυτές, πληροφοριοδότες, μυστικοπαθείς, αμπαρωμένα γραφεία, κοριούς, ανθρώπους άσχετους να περιφέρονται και να παίρνουν αποφάσεις. Ίντριγκες, δολοπλοκίες, ανθρώπους κρυψίνοες, μορμολύκεια, κνώδαλα που διαχειρίζονταν κρίσιμες αποφάσεις. Σας θυμίζουν τίποτε όλα αυτά;

 

Για την Πειθαρχική της ΕΠΣ

Το Καταστατικό της ΕΠΣ προβλέπει τα σχετικά με τις λειτουργούσες επιτροπές. Λέει σαφώς πως ο πρόεδρος των Επιτροπών πρέπει να είναι μέλος του Δ.Σ.. Ακόμη τα μέλη να είναι νομικοί ή πρόσωπα που έχουν γνώσεις αθλητικού δικαίου. Άρα ο πρόεδρος της Πειθαρχικής δεν είναι νόμιμος και αφήστε τα περί νομικών γνώσεων των μελών. Αυτό δεν είναι απαραίτητο, αλλά μπορεί να μας πει κάποιος, ποιο το κύρος (το νομικό) και οι γνώσεις των υπολοίπων μελών; Φυσικά και δεν πρόκειται να αναφερθώ ονομαστικά.

*Οι Πειθαρχικές Κουλούρη (πλην Δημ. Κωσταριά) έχουν τη δική τους ιστορία. Έχουν παραπέμψει δύο φιλάθλους του Αστέρα κι εκείνοι δικαιώθηκαν. Έχουν παραπέμψει τον προηγούμενο πρόεδρο του Αστέρα και δεν του έκαναν τίποτε!

*Ένα πρόσωπο από τη σημερινή Πειθαρχική την εποχή Αναστασόπουλου υπέστη δίωξη για παράπτωμα εντός αγωνιστικού χώρου.

*Αυτοί με παραπέμπουν με το άρθρο 25 του ΚΑΠ κι όταν τους «κράζει» γνωστό σάιτ, προτροπάδην διορθώνουν την απόφαση!

*Φυσικά και δεν υπολογίζω την απόφασή τους. Δεν μπορούν να παραπέμψουν έναν αθλητικογράφο. Ο υπογράφων δεν φοβήθηκε την πολίτική δίωξη το βρώμικο ’89. Θα φοβηθεί την Πειθαρχική της Ένωσης;

*Αλλά θα επανέλθουμε…

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος