FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Στα Τρίκαλα στα δυο στενά!

Ημερομηνία: 19-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αποφασιστικής σημασίας παιχνίδι για τον Κόροιβο αύριο στα Τρίκαλα. Μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από την Κύμη, οι «μπλε» λογικά συνήλθαν και πάνε στη Θεσσαλία να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους.

*Τα Τρίκαλα πάνε κακάσχημα ως τώρα, έχοντας στα δώδεκα παιχνίδια μόνο δύο νίκες, ενώ ο Κόροιβος έχει τέσσερις. Άρα πρόκειται για αποφασιστικής σημασίας παιχνίδι με το κλείσιμο του α΄ γύρου και ίσως παίξει ρόλο ακόμη και το σκορ του αγώνα.

*Η προϊστορία είναι πλούσια, αφού οι ομάδες είναι αντίπαλοι την τελευταία τριετία. Έτσι έχουμε με γηπεδούχο τα Τρίκαλα, τη σεζόν 2014-2015, 102-93, πρόπερσι 85-74 και πέρυσι 72-55. Άρα οι Τρικαλινοί έχουν μαζί τους την προϊστορία.

*Διαιτητές του αγώνα οι Πηλοΐδης, Ανδρικόπουλος, Μπίκας, άπαντες από την Αττική και από το πάνω ράφι.

 

Στους μακρινούς Μολάους

Ο ΠΑΟ Βάρδας πηγαίνει στους μακρινούς Μολάους, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Βλαχιώτη, σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι γνωστό πως ο Βλαχιώτης, παρότι αντιμετωπίζει διοικητικά προβλήματα δεν κωλώνει. Ήρθε στον Πύργο για παράδειγμα και πέρασε με ισοπαλία πολύ εύκολα. Το σημαντικό είναι πως αποχώρησε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Γεμιστός (5 γκολ), που σκόραρε προχτές στον Πύργο. Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου πάει να παλέψει για το καλύτερο.

 

Νίκη ο Αστέρας με κάθε θυσία

Η μάχη για τα πρωτεία στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής καλά κρατεί. Στα πλαίσια αυτά ο Αστέρας  θα παίξει με τον Παναρκαδικό, τον οποίο για όσους δεν θυμούνται, ενημερώνουμε πως είχε νικήσει στην Τρίπολη με 2-0. Οι «βυσσινί» με Μπουντόπουλο είναι άλλη ομάδα και το απέδειξαν και στο Ληξούρι με το 4-0, όσο κι αν ο Σούλης θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια. Κι αυτό πρέπει να λέει ο Πειραιώτης προπονητής που θέλει να συνδέσει το όνομά του με την άνοδο του Αστέρα. Απομένει ο κόσμος να μπει στην εξίσωση. Να κατεβεί στο γήπεδο και να εμψυχώσει τους παίκτες.

Στην Καλαμάτα για… μάχη

Χωρίς κόσμο, όπως είναι και το φυσιολογικό, ο Πανηλειακός πάει στη Μεσσηνία για να δώσει ένα ακόμη παιχνίδι με τον προαιώνιο αντίπαλο, στη ρεβάνς του 0-0 του α΄ γύρου. Παραπλήσια η απόδοση των δύο ομάδων ως τώρα, αφού έχουν από 22 βαθμούς. Βίοι παράλληλοι  που λέμε, με τη «Μαύρη» να έχει καλύτερη άμυνα και τον Πανηλειακό καλύτερη επίθεση. Αυτό σημαίνει πως αν βάλουν γκολ οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να φτάσουν σε μια επιτυχία. Σημειώνουμε δύο απουσίες εκατέρωθεν, λόγω κίτρινου… πυρετού. Δεν αγωνίζονται οι Σωτηρόπουλος, Καμινιώτης.

 

Στους «8» μετά από επτά αγώνες

Η Νίκη Τραγανού είναι η πρώτη ομάδα που περνάει στους «8» του Κυπέλλου με αγωνιστικά κριτήρια. Δάμασε στη Νέα Μανολάδα τους «αετούς», μετά από σκληρό και επεισοδιακό αγώνα! Χρειάστηκε για να το πετύχει να δώσει επτά αγώνες, όλους εκτός έδρας! Είχε και δύο κόκκινες το παιχνιδάκι, ενώ πρωτοκορυφαίοι των «μπλε» ήταν οι Μπαρδούσης, Δημήτρης και Κώστας Κολοτούρος. Είδε κόκκινη ο Δούλος που θα την εκτίσει στο παιχνίδι με την Α.Ε. Πηνείας. Αυτά τα αξιοπερίεργα γίνονται στο φετινό κύπελλο.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Εύκολη αγωνιστική για τους 15 μονομάχους της Α΄ τοπικής. Δεν υπάρχει ντέρμπι. Υπάρχουν απλώς δύσκολα παιχνίδια για τους μνηστήρες της τετράδας κι εκεί θα αναζητήσουμε κάποια διπλά, όπως στο Χάβαρι, στο Επιτάλιο και τα Λεχαινά, ενώ είναι άγνωστο τι ομάδα θα κατεβάσουν οι Καβασιλαίοι, μετά τα γνωστά προβλήματα που τους ταλανίζουν.

 

Ζήσε… Μάη

Η δικαστής, όπως μάθαμε, όρισε για τις 9 του Μάη την εκδίκαση της αγωγής που έχει κάνει ο Πέτρος Σταθόπουλος και η αντιπολίτευση κατά της διοίκησης της ΕΠΣΗ για τις εκλογές, αρχές του Φλεβάρη του σωτηρίου έτους 2017. Μιλάμε για τις εκλογές-οπερέτα, η διαδικασία των οποίων ήταν «άστα να πάνε». Μέχρι το Μάη κάποιους θα τους κατατρώγει το σαράκι της αγωνίας…

 

Τα κορίτσια στο ντέρμπι

Με την ισόβαθμή της, ομάδα της Αγίας Παρασκευής συναντιέται την Κυριακή η ομάδα γυναικών του Πανηλειακού στο δυσκολότερο φετινό παιχνίδι της. Μόνον αυτό να αναφέρουμε, καταλαβαίνουμε τη σημασία του αγώνα. Τα κορίτσια μπορούν με καλή απόδοση και τακτική, με Κώστα Μπακάλη στο τιμόνι να φτάσουν σε μια επιτυχία!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος