FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Προετοιμάζεται για τη μάχη στην Καλαμάτα

Ημερομηνία: 18-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με… ανοιχτές αγκάλες περιμένουν οι Καλαματιανοί τον Πανηλειακό την Κυριακή στο γήπεδο Μεσσηνιακού. Δεν υπάρχει πλέον Ζαλίκας, δεν υπάρχει ο πρόεδρος Παπαδόπουλος. Τίναξαν τα πάντα στον… αέρα οι Καλαματιανοί, αλλά ο Πανηλειακός είναι ο προαιώνιος αντίπαλος και ζούνε μόνο για το κυριακάτικο παιχνίδι. Ο νεαρός Νικολόπουλος ζήτησε μεταγραφή για την Παναχαϊκή αλλά ο Έλβιο Μάνα του είπε: «Μετά το παιχνίδι με τον Πανηλειακό».

*Μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση ο Γιώργος Κούτσης προετοιμάζει την ομάδα όσο καλύτερα μπορεί. Η απουσία του Σωτηρόπουλου είναι δεδομένη, ενώ πονοκέφαλος είναι η κατάσταση του Νιφορόπουλου. Πέραν τούτου υπάρχει η περίπτωση Σέχου που πάει για… εξέδρα, ενώ φήμες κυκλοφορούν ότι κόμη ένας βασικός είναι προς την έξοδο. Οι «Πυρσοί» βέβαια αποφασίζουν. Αυτοί έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο, γιατί, αν δεν υπήρχαν αυτοί, δεν θα υπήρχε και Πανηλειακός.

*Κλείνουμε με μια απορία. Άραγε η ΚΕΔ/ΕΠΟ θα αξιολογήσει το παιχνίδι όπως είχε κάνει στον πρώτο γύρο;

 

Τα… μισά Καβάσιλα

Κόντρα σ’ όλα ο Ατρόμητος Καβασίλων τραβάει των παθών του τον τάραχο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Η φυγή τόσων παικτών για άλλες πολιτείες υποχρέωσε τους διοικούντες να κατεβούν με δέκα παίκτες στη Ζαχάρω. Το αποτέλεσμα ήταν γνωστό εκ των προτέρων. Απέμενε να πληροφορηθούμε το τελικό σκορ. Όλοι το ξέρετε. Δεν ξέρετε μόνον ποιοι ήταν οι δέκα παίκτες που πήγαν στη Ζαχάρω. Ο πρώτος τερματοφύλακας Κολλίντζας, έπαιξε μέσα. Ο Καρασούλας, ο δεύτερος κίπερ, κάτω από τα δοκάρια. Έξι παίκτες ανήκουν στο ρόστερ, όπως το έχουμε στο αρχείο μας.

*Κάποιοι άλλοι, όπως οι Μπιρλής, Καραχάλιος, Κορισιάνος πρέπει να είναι μικροί ή νεομεταγραφέντες. Η ομάδα φαίνεται πως δεν θα εγκαταλείψει. Θα παλέψει ως το τέλος!

 

Θα δείτε πράγματα

Στις μεταγραφές του Γενάρη θα δείτε… πράγματα. Ως τώρα έχουμε στις μεγάλες κατηγορίες  πιάσει τις πενήντα μεταγραφές. Ως το τέλος του Φλεβάρη θα έχουμε κι άλλα πολλά να δούμε. Εδώ ο Έλιοτ έφυγε από τη Θύελλα και μετακόμισε στη Ζαχάρω. Έπαιξε κιόλας πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα του γκολ. Ήδη έχει φτάσει τα επτά, αφού είχε σκοράρει πέντε φορές με την πυργιώτικη ομάδα.

 

«Ζεσταίνεται» η Μαγούλα

Έτοιμος από καιρό είναι ο Κένταυρος Μαγούλας να μπει στην προνομιούχο τετράδα της Α2. Είναι η μόνη ομάδα που έχει δυνατότητες να μπει μέσα, αφού, εφόσον πάρει το τρίποντο με τον Πηνειακό, θα φτάσει στους 26 βαθμούς. Στο παιχνίδι που διακόπηκε η ομάδα της Μαγούλας προηγείτο με 3-0 και ισάριθμα γκολ του Σάκη Στροφύλλα!

 

Πρώτη ήττα της Ολυμπιάδας στην Α2

Με την έναρξη του β΄ γύρου στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, η αήττητη και πρωτοπόρος Ολυμπιάδα Γουμέρου, έχασε στο γηπ. Κατσαρού 3-0 από το Ν. Κόροιβο. Ήταν η πρώτη φετινή ήττα της. Πλήρωσε τις απουσίες 2-3 βασικών παικτών…

 

Διπλό το Σκουροχώρι

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Λευκός Αστέρας Σκουροχωρίου στο Βαρθολομιό. Ο Ηλειακός παρά την παρουσία του Σάκη και Πέτρου Τσουκαλά, αλλά και του Μπάχα που αποκτήθηκαν πρόσφατα, έχασε το παιχνίδι με σκορ 1-0, με γκολ του Νικολόπουλου!

 

Δεν τους έχουμε ανάγκη

Η Διοργανώτρια ΕΠΣ, επί εποχής Άρη Κουλούρη, είχε ως «όπλο» της τους ορισμούς των διαιτητών, απέναντι στον τοπικό Τύπο. Πάντοτε κρατούσε τα «τρίο» για να τα δίνει όπου αυτή ήθελε και να τιμωρεί τις εφημερίδες που αρθρογραφούσαν (κατά τη γνώμη τους) σε βάρος της. Ήθελε τον Τύπο να… ευλογεί μόνο  τα Έργα και τις Ημέρες της. Πρώτα πλήρωσε η Β΄ αρχαιοτέρα. Ακολούθως η γειτόνισσά μας και έσχατα εμείς.

*Προφανώς και η «Πρωινή», όπως απέδειξε, δεν έχει την ανάγκη να δημοσιεύει τα τρίο. Ειδικά τώρα που η επιχείρηση δεν βγάζει σαββατιάτικο φύλλο. Αλλά και πριν ο χώρος μας ήταν πολύτιμος, ώστε να θεωρείται πολυτέλεια να βάζουμε τα τρίο. Οι αναγνώστες μας δεν νιώθουν την ανάγκη αυτής της πληροφόρησης. Ο χώρος μας είναι πολύτιμος και δεν αρκεί για την ειδησεογραφία. Έτσι, δεν τους έχουμε ανάγκη να τους διαφημίζουμε. Κατανοητόν;

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος