FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο-Πανηλειακός: Η νίκη σηματοδοτεί την πορεία

Ημερομηνία: 23-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η μεγάλη όντως νίκη του Πανηλειακού στο ντέρμπι με τον Αστέρα συγκλονίζει ακόμη το ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Την υποδέχτηκαν περιχαρείς οι «Πυρσοί», καθώς μετά την ήττα στα Βραχνέικα, ο προβληματισμός ήταν έντονος. Ήδη σε επτά αγώνες ο Πανηλειακός με 11 βαθμούς (από τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες) δεν θα λέγαμε πως έχει κάνει και την καλύτερη συγκομιδή.

*Το παιχνίδι με τον Αστέρα μπορούσαν και να το χάσουν. Μπορούσαν να έχουν έρθει ισόπαλοι. Το κέρδισαν όμως στο τελευταίο λεπτό και κρατήθηκαν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η συνέχεια θα δείξει το δρόμο για το μέλλον.

*Παρακολουθήσαμε την τελευταία προπόνηση στη Συντριάδα και είδαμε να γίνονται ομηρικές μάχες στο διπλό! Αυτό το πάθος το έδειξαν και στον αγώνα, γι’ αυτό κέρδισαν, έχοντας και την τύχη με το μέρος τους. Αυτή τη φορά ο Κούτσης βοήθησε αποτελεσματικά την ομάδα με όλες τις κινήσεις που έκανε. Τόλμησε και του βγήκαν.

 

Η συνέχεια πιο εύκολη

Με το έμπα του Δεκέμβρη υπάρχουν ακόμη τρία παιχνίδια ως τη διακοπή για τις γιορτές. Η ομάδα θα πάει στο Λεωνίδιο, θα έρθει εδώ η Αχαϊκή και καπάκι η Πύλος. Θα του μείνει για τη λήξη του πρώτου γύρου το παιχνίδι στη Βάρδα. Σε αυτά τα τρία παιχνίδια οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να κάνουν τρεις νίκες. Να φτάσουν στους 20 βαθμούς, ώστε να μείνουν στα υψηλά βαθμολογικά δώματα. Στο μεταξύ ο προπονητής και η διοίκηση θα ψάξουν να δουν τι θα πράξουν με ενίσχυση το Γενάρη.

*Στους σκόρερς πρώτος ο Κρεββατάς με 5 γκολ, τρία έχει ο Σωτηρόπουλος κι από ένα οι Ντάνκουα, Σούλης.

 

Τέσσερις κορυφή στην Α2

Η αναβολή, λόγω της βροχής, που είχε κάνει ακατάλληλο το γήπεδο Γουμέρου, ήταν η αιτία το Βαρθολομιό να κάνει 70 χιλιόμετρα και να επιστρέψει άπρακτο στη βάση του. Έτσι θα υποχρεωθούν τώρα να κάνουν άλλα τόσα και τόσα χιλιόμετρα να παίξουν μια Τετάρτη! Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για την Ολυμπιάδα που συν τοις άλλοις υποχρεώθηκε να αποζημιώσει τους διαιτητές, παρατηρητές και δεν συμμαζεύεται. Γιατί μία αναβολή προγραμματισμένου αγώνα έχει πάντα τις επιπτώσεις του.

*Έτσι τώρα τέσσερις ομάδες (Δάφνη, Αίας, Κατσαρού και Σκουροχώρι) είναι στην κορυφή και η Ολυμπιάδα ένα πόντο πιο κάτω γλυκοκοιτάζει την κορυφή!

 

Ντέρμπι κορυφής

Ντέρμπι κορυφής στο γήπεδο Κατσαρού, όπου ο Ν. Κόροιβος έκαμψε την αντίσταση της Δάφνης, η οποία «φωνάζει» για το ακυρωμένο γκολ του Ζύγουρα στη λήξη! Όμως το γκολ του γκολκίπερ της Δάφνης, που είχε προωθηθεί στην τελευταία φάση είναι άκυρο (οφσάιντ) γιατί ο σκόρερ δεν καλύπτεται από δύο παίκτες και ο βοηθός έκανε τεράστιο λάθος να φύγει προς τη σέντρα. Ο έμπειρος Γιώργος Καραβίδας πρόλαβε τις καταστάσεις.

*Ο Κόροιβος, που κάνει θετική πορεία ως τώρα, προηγήθηκε μόλις στο 5΄ με τον Θάνο Γεωργίου. Ισοφάρισε (1-1) ο Βάσσος και ο Μπουτσικάκης στο 74΄ έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους. Πάντως, η ομάδα της Ανδραβίδας έπαιξε με απουσίες (Πανταζόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Καλογερόπουλος) ενώ ο Βαρβαρέσος δεν είναι ακόμη έτοιμος και μπήκε αλλαγή.

 

Πρώτη νίκη οι Λέοντες!

Με γεια στις νίκες έκαναν οι Λέοντες Αμαλιάδας και μάλιστα στη Μυρσίνη, όπου συνέτριψαν με 8-1 τον Μυρσιναϊκό, ο οποίος είναι ντεφορμέ και δεν μπορεί να στρώσει. Για τους Λέοντες τρία γκολ πέτυχε ο Γκουρακούκι που για χρόνια αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Σαβαλίων.

 

Παρέα αχώριστη

Στη Γ΄ τοπική οι δύο «Άρης» προχωρούν ακατάπαυστα κι έχουν αφήσει πίσω τους άλλους. Το Λάνθι σε ένα μονότερμα ακατάπαυστο νίκησε 1-0 το συνώνυμο του Στρεφίου. Το γκολ αυτή τη φορά ο αμυντικός Βασιλακόπουλος. Τέλμα από τα νερά στο γήπεδο.

*Στη Βροχίτσα ο Άρης Δήμητρας με γκολ του Μιχάλη Ντούγκα νίκησε τον Α.Ο. Αγ. Γεωργίου (1-0).

 

Έφυγαν άπρακτοι

Ένα περιστατικό που μου καταγγέλθηκε φέρω στο φως. Γυρνώντας από το Γούμερο η αποστολή του Ηλειακού Βαρθολομιού, με επικεφαλής τον παράγοντα Δημήτρη Βύτανο, πήγε να μπει στο β΄ ημίχρονο στο Στάδιο Πύργου για το ηλειακό ντέρμπι. Πήγαν στη Θύρα 3 και τους ζήτησαν εισιτήριο δεκαρικίσιο. Τους είπαν να πληρώσουν 5 ευρώ και οι πορτιέρηδες αρνήθηκαν. Λογικό, αφού είχαν χάσει το μισό αγώνα, αλλά το αίτημά τους απορρίφθηκε. Παίκτες και συνοδοί έφυγαν άπρακτοι!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος