FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ο Κολοσσός δεν είναι ανυπέρβλητος

Ημερομηνία: 20-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έχοντας παρακαταθήκη τα δύο πρώτα παιχνίδια του ο Κόροιβος θα δώσει αύριο σκληρή μάχη για το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό. Η εμφάνιση των «μπλε» τόσο με τον Άρη, όσο και με το Ρέθυμνο, αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Η ομάδα του Κολοσσού έχει περάσεις τις δύο τελευταίες περιόδους από την Ήλιδα, ενώ είχε χάσει την πρώτη φορά (81-73) τότε που ο Κόροιβος έπαιξε στα πλέι-οφ. Θυμίζουμε τα αποτελέσματα των δύο επόμενων συναντήσεων (68-71, 66-86), απλώς για να επιστήσουμε την προσήλωση των παικτών στο πλάνο του τεχνικού τιμ.

 

Αστέρας πανέτοιμος για νίκη

Δυνατή μάχη Αστέρα-Τσικλητήρα με ρέφερι το Γκριτζέπη (έμπειρος αλλά χωρίς περιθώρια εξέλιξης). Οι «βυσσινί» πάνε για τέταρτη σερί νίκη και αφήνουν στην άκρη τις αηδίες που διαδίδουν διάφοροι έξυπνοι πως η ομάδα θα έχει μελλοντικά προβλήματα. Όσο ο κόσμος της Αμαλιάδας θα στηρίξει την ομάδα του, πρόβλημα δεν θα υπάρχει. Η ομάδα από την Πύλο έρχεται να παίξει με στόχο την ισοπαλία. Γι’ αυτό όμως έχουν γνώση οι φύλακες.

 

Νικάει και στέλνει μήνυμα

Με νέα επιτυχία στο Ληξούρι, ο Πανηλειακός κοιτάζει πλέον ψηλά. Θα το κατορθώσει, αν πάρει τη νίκη και στο νησί του Αγίου Γερασίμου, με όσο περισσότερο άνεση. Νεοφώτιστοι και οι γηπεδούχοι, αλλά αδύνατοι δεν μπορούν να τα βάλουν με τους ερυθρόλευκους. Επανέρχεται ο Νιφορόπουλος κι όλοι μαζί είναι προσηλωμένοι στο στόχο. Αξιολογημένος διαιτητής από την Αχαΐα, ο Μακρυπόδης (Β΄ Εθνική) θα σφυρίξει.

 

Κρίσιμη μάχη στη Βάρδα

Η «Μπάρτσα» ζει και αναπνέει για τη μάχη της Κυριακής απέναντι στη Ζάκυνθο στο γήπεδο «Γ. Καλάκος». Υπάρχει αισιοδοξία για την πρώτη φετινή νίκη παρά τις γνωστές απουσίες. Στο εξαιρετικά κρίσιμο αυτό παιχνίδι θα σφυρίξει ο Κορίνθιος Ρούσσος, ο οποίος είναι από πέρυσι στον πίνακα Γ΄ Εθνικής. Ο κόσμος της Βουπρασίας να πάει γήπεδο, καθώς η ομάδα του έχει ανάγκη.

 

Ο άγριος κοσμος της Α΄ τοπικής

Έκτη αγωνιστική στην Α΄ τοπική και η μάχη για την πρωτοπορία καλά κρατεί. Νίκη και Σαβάλια επανέρχονται στις νίκες (μιλάμε για φυσιολογικές καταστάσεις) και θα δούμε τι θα κάνουν η Θύελλα και τα Μακρίσια που δίνουν δύσκολα παιχνίδια.

*Μεγάλο ντέρμπι (Ξενοφών-Δόξα) στην Κρέστενα, ενώ το Χάβαρι θα πάρει βαθιά ανάσα.

*Πολύ δύσκολα θα έρθει το διπλό κι αυτή τη φορά. Στο βάθος του τούνελ Ενιπέας και Αλφειός, ενώ τα Μακρίσια βγαίνουν έξω για δεύτερη φορά και θέλουν να πάνε καλύτερα από την πρώτη!

 

Ξεκινούν οι γυναίκες του Πανηλειακού

Τη γυναικεία ομάδα του Πανηλειακού την πάνε σαν «τσιγγάνα» όπου λάχει. Από γήπεδο σε γήπεδο! Ας παίζει σε εθνική κατηγορία κι ας έχει προτεραιότητα τις ομάδες του τοπικού. Ποιος τα λαμβάνει υπόψη του αυτά. Πάει, λοιπόν, Μυρτιά και παίζει με τους Άβαντες (αρχαίος ελληνικός λαός) Χαλκίδας. Ρέφερι Γ΄ Εθνικής από Αχαΐα, ο Χρονάς.

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Επιτυχία είναι για το Γιώργο Μαρκαντωνάτο ο ορισμός του 4ου στη Σουπερλίγκα (Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος). Και σε ανώτερα από τη στήλη.

*Παράλληλα, σε γυναικείο ορίστηκαν οι Σταυρόπουλος, Καραλής, Ασημακόπουλος (οι δύο τελευταίοι για τέταρτη φορά εκτός!). Είναι στην Πάτρα ο αγώνας Ίκαρος-Πήγασος Θριασίου. Αυτά τα ολίγα και έχουμε ακόμη παρατηρητές διαιτησίας. Ο Ρουμπάνης (Πέλοψ Κιάτου-Προοδευτική) κι ο Μάνθος (Βλαχιώτης-Καλαμάτα).

 

Αιχμές

Η Νικολέττα Ζαρκάδη, πρωταθλήτρια στο Ζίου Ζίτσου, με πολλές διακρίσεις, είναι βαφτιστήρα μου. Τελειόφοιτη Νομικής και είμαι περήφανος γι’ αυτήν. Μην τολμήσει καμιά κυρία να τα βάλει μαζί μου, η Νικολέττα θα καθαρίσει!

*Για το θεσμό του Κυπέλλου και την προχθεσινή κλήρωση έχουμε αρκετά να σχολιάσουμε. Αρκεί να τονίσουμε πως για να φτάσει στον τελικό μια ομάδα πρέπει να δώσει εννέα αγώνες!

*Αν δεν πήγατε Στρέφι, να περάσετε. Δεν έχει γύρο θανάτου. Έχει όμως λούνα παρκ, γουρνοπούλα και σήμερα και αύριο Έφη Θώδη. Θα τραγουδήσει: «Πού να’ναι τώρα η αγάπη μου…»!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος