FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Οι ευθύνες του Κουρμπανά είναι μεγάλες

Ημερομηνία: 09-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μεγάλη συζήτηση γίνεται στα ερυθρόλευκα στέκια για τη γκέλα του Πανηλειακού κόντρα στον Παναρκαδικό. Έτσι μοιραία επανερχόμαστε στο καλοκαίρι που πέρασε και στα λάθη που έκανε ο αρχικά προσληφθείς Κουρμπανάς, ο οποίος, αφού έκανε τις επιλογές του και κοούτσαρε την ομάδα σε κάποια φιλικά, κατέβηκε από το… τρένο για να πάει στο Αίγιο.

*Φρόντισε νωρίτερα να κάνει τις επιλογές του και από το περσινό δυναμικό να διώξει το Βλαχόπουλο, που ήταν δημιουργικός παίκτης και τον Παναγιωτόπουλο που διαπρέπει στον Τηλυκράτη (πρώτος στον 4ο όμιλο)

*Οι «Πυρσοί» κάνανε όλα τα χατίρια στον Κουρμπανά και εννοείται πως τον προσέλαβαν ως ανώτερο του Σπύρου Αντωνόπουλου και ικανό να οδηγήσει ψηλά τον Πανηλειακό. Αυτό όμως ως τώρα δεν γίνεται. Το χειρότερο όλων είναι ότι ο νυν προπονητής δεν υπολογίζει και τόσο τους παγκίτες. Αυτό έδειξε η εικόνα του αγώνα με το Παναρκαδικό, αν και υπάρχει το ελαφρυντικό των πολλών τραυματισμών. Η άποψή μας είναι ότι ο Κουρμπανάς κατέστρεψε την ομάδα.

*Δεν γνωρίζουμε αν χθες στο Επιτάλιο ακολούθησε ο Φώντας Μοσχογιάννης. Πάντως με τον Παναρκαδικό δεν ήταν στον πάγκο.

 

Έχει Νικολετάκη

Η Προοδευτική Μανολάδας ξεκίνησε σχεδόν τελευταία από τις ομάδες της Α1. Όμως ως τώρα κάνει πολύ καλή πορεία και ήδη είναι στην πέμπτη θέση, με πέντε νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες, χωρίς να έχει δώσει το παιχνίδι-ρεπό με Αμπελόκαμπο. Το πρόσωπο που οδηγεί την ομάδα είναι ο εξαιρετικός Νικολετάκης που σκοράρει με ευκολία και ήδη έφτασε τα 6 γκολ.

 

Μπροστά ο Φώτης

Με ένα γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με τον Ηλειακό Λεχαινών, ο Φώτης Παναγόπουλος έφτασε τα οχτώ και είναι επικεφαλής στον πίνακα των σκόρερ. Ο παίκτης του Α.Ο. Ξενοφών, αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα της Κρέστενας και στη συνέχεια.

 

Πάλι γκολ ο Δούλος

Ο Νίκος Δούλος σκόραρε πάλι στα Καβάσιλα και ήδη έχει φτάσει τα 4 γκολ, μεγάλο επίτευγμα για μέσο. Έτσι, βοηθάει τη Νίκη για να πάρει την πρώτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα. Στόχος απόλυτα εφικτός.

 

Βρίνα και Γεράκι

Μια ματιά και στις κατώτερες κατηγορίες καθώς κι εκεί οι ομάδες δίνουν τη δική τους μάχη. Στη Β΄ τοπική ο Κεραυνός Βρίνας είναι πρωτοπόρος (και φαβορί) για την πρώτη θέση. Έχει δύο ισοπαλίες, στον Ελαιώνα και με Αργοναύτη (μόλις προχτές 2-2).

*Στο δεύτερο όμιλο υπάρχει ο Εθνικός Γερακίου που είναι αήττητος, με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Είναι δυνατός και υποψήφιος για την πρωτιά στον όμιλο.

 

Λάνθι και Άρης Δήμητρας

Μια αγωνιστική πριν συναντηθούν στο ντέρμπι κορυφής ο Άρης Λάνθι και ο συνώνυμος της Δήμητρας προχώρησαν με νίκες!

*Ο Άρης Λάνθι νίκησε τον Α.Ο. Αγ. Γεωργίου με 4-0 πανεύκολα. Ο Τερζής πέτυχε δύο γκολ κι από ένα Δημήτρης Δημητρόπουλος και Γεωργίου. Ο της Δήμητρας, Άρης, καθήλωσε τους Πρίγκιπες με σκορ 2-1. Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν με πέναλτι! Για την ομάδα της Δήμητρας τα δύο πέναλτι αξιοποίησε ο Γουλιμής.

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Επανήλθε ο Βασίλης Αποστολόπουλος στη διαιτησία σε μια εποχή που τον έχει ανάγκη. Μάλιστα χθες τον έστειλαν στην Πάτρα για να παίξει μικτές (Αχαΐα-Βοιωτία) παρέα με τη Βασιλοπούλου και το Βλάχο. Μαζί τους και ο Σταυρόπουλος που θα σφυρίξει τους Νέους των Ενώσεων. Για τους μη γνωρίζοντες οι διαιτητές στα παιχνίδια των ΕΠΣ δεν παίρνουν μία! Μόνο τα έξοδα μετακίνησης! Άρα η Επιτροπή Διαιτησίας πρέπει να το λαμβάνει υπόψη της αυτό.

*Για να επανέλθω στο θέμα Αποστολόπουλου, πρέπει να προσθέσω ότι είναι έμπειρος και μπορεί να βοηθήσει στα τοπικά, μιας κι έχει εμπειρία από τα εθνικά. Πάντως ως τώρα δεν έχει σφυρίξει ούτε Α2.

*Από άποψη εθνικής κατηγορίας οι Λιάπης, Καραμέρος θα κάνουν ταξίδι στο μακρινό Λεωνίδιο ως βοηθοί του Καλογεράκου (Ζακύνθου) ενώ ο Νίκος Ρουμπάνης πάει Καλαμάτα ως παρατηρητής διαιτησίας (Καλαμάτα-Ζάκυνθος).

Ο Μαρκαντωνάτος

Κανένα πρόβλημα δεν είχε στο παιχνίδι Β΄ Εθνικής, Σπάρτη-Παναιγιάλειος, ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος, δεδομένου ότι καπάκι ορίστηκε τέταρτος στη Σουπερλίγκα (Παναιτωλικός-Ξάνθη).

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος