FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Μπαίνει στο Κύπελλο ο Πανηλειακός

Ημερομηνία: 01-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ήρθε η ώρα να μπει στο Κύπελλο και ο Πανηλειακός. Θα παίξει διαδοχικά με Αλφειό, Ενιπέα και Αργοναύτη, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι στο Επιτάλιο. Ο Γιώργος Κούτσης που έβγαλε την εβδομάδα με προπονήσεις είναι φυσικό να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έχουν λίγο, ενώ θα παίξουν και κάποιοι βασικοί, αφού οι αναπληρωματικοί δεν επαρκούν. Έτσι, θα γίνει μια γερή προπόνηση.

*Έτσι, οι Θεοδωρακόπουλος, Μπουρνέλης, Νιφορόπουλος, Χατζηστάμου, Γκουβέρος, Σκοζάι, Γιαννακόπουλος, Βουργουντζής, Γεωργακόπουλος, θα πάρουν φανέλα βασικού.

*Φυσικά η σκέψη όλων πάει στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναρκαδικό που είναι ματς «κλειδί» για τη συνέχεια.

 

Το διπλό του Α.Ο. Ξενοφών

Ο Ντίνος Παναγιωτακόπουλος και οι παίκτες του (χωρίς το Φώτη Παναγόπουλο) πήγαν στα Μακρίσια, έχοντας πάρει το μάθημά τους από τον αγώνα Κυπέλλου. Έτσι ήταν πολύ βελτιωμένοι και με τους Αναμουρλίδη, Μιλοσέσκι, Λώλη, Κουτρουμπή επικεφαλής, έβγαλαν μεγάλο διπλό και μπήκαν στην προνομιούχο τετράδα της Α΄ τοπικής.

*Έσπασε κάθε ρεκόρ φετινής προσέλευσης το παιχνίδι. Πάνω από 600 φίλαθλοι από τις δύο μεγάλες κωμοπόλεις και τα γύρω χωριά είδαν το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο 73΄στο παιχνίδι. Όμως, απλώς μείωσαν και τίποτε άλλο. Πενήντα-πενήντα στο παιχνίδι ο έμπειρος Κούλης και μετά το 0-2 έδωσε κάποια συμπαθή σφυριγματάκια στους γηπεδούχους κι όλα ήταν μέλι-γάλα!

 

Έκπληξη ο Λώλης

Μυστικά κινήθηκε η διοίκηση  του Α.Ο. Ξενοφών και απέκτησε τον παλιό παίκτη του, Γιάννη Λώλη, ο οποίος μένει μόνιμα στα Γιάννενα , αλλά πείστηκε να υπογράψει στην ομάδα της Κρέστενας. Οι μη γνωρίζοντες έψαχναν στο γήπεδο τον εξαιρετικό αυτό παίκτη, που, προφανώς, θα κατεβαίνει στα δύσκολα παιχνίδια και φυσικά στα πλέι-οφ. Ο Λώλης αγωνίστηκε ως το 60΄ και πέρασε στους διακριθέντες. Μην ξαφνιαστείτε αν αργότερα δείτε και τους Ζαπάντηδες (Σταύρο και Άγγελο) που διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα, αλλά ανήκουν στον Ξενοφώντα, να αγωνίζονται!

 

Οργή Μπακοβασίλη για τη διαιτησία

Οργή του μεγαλομετόχου Νίκου Μπακοβασίλη στο γήπεδο Χειμαδιού, όπου αγωνίζεται ο Ενιπέας, καθώς γίνονται έργα βελτίωσης στο «Ντ. Παπαγεωργίου». Το παιχνίδι με τα Σαβάλια τινάχτηκε στον αέρα και παραλίγο να διακοπεί οριστικά, αν ο ρέφερι Κούλης δεν διατηρούσε την ψυχραιμία του! Ο βοηθός προς την εξέδρα, στις καθυστερήσεις κι ενώ υπήρξε αποβολή παίκτη για τους φιλοξενούμενους, άλλαξε απόφαση σε ένα αράουτ κι από κει προήλθε το γκολ της ισοφάρισης για τα Σαβάλια.

Γι’ αυτή την απόφαση και για υπερβολική καθυστέρηση (7 λεπτά) κατηγορεί ο Μπακοβασίλης τη διαιτησία και απαιτεί ίση (επιτέλους) μεταχείριση του Ενιπέα.

 

Οι πρωτοπόροι στη Γ΄ τοπική

Άρης Δήμητρας και Άρης Λανθίου, συνώνυμοι και επιβλητικοί, προχωρούν στη μικρή κατηγορία αντάμα και αποσπασμένοι από τους αντιπάλους τους. Η ομάδα του Τάσου Τσαντίλη πέρασε από την Αναγέννηση Μακρισίων με 0-1 με το γκολ του Χρύσανθου Δημητρόπουλου, ενώ έπαιξε με δέκα, λόγω αποβολής του Δημήτρη Δημητρόπουλου.

*Εξάλλου, ο Άρης Δήμητρας στον οποίο αγωνίζεται φέτος κι ο φίλος, Κώστας Αντίοχος, δάμασε την Αλφειονίδα με 1-0. Το γκολ πέτυχε ο αειθαλής Γουλιμής.

 

Τον ταλαιπωρούν

Αυτοί οι γιατροί και νοσηλευτο-διασώστες ταλαιπωρούν τον πρόεδρο Άρη και τον κάνουν έξαλλο όταν μιλάει στις δευτεριάτικες επιμορφωτικές στους διαιτητές του…

 

Υπερβολική…

Υπερβολική χαρακτηρίστηκε απ’ όλους η ποινή του Κοζοκάρου της Θύελλας. Περίμεναν την ελάχιστη και το παιδί  «έφαγε» τέσσερις. Πολλοί σχολίαζαν για περσινά ξινά σταφύλια. Πρωτοπορεί πάντα η Πειθαρχική της ΕΠΣΗ.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος