FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Με Παναθηναϊκό οι «μπλε» την Κυριακή

Ημερομηνία: 05-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ θα παίξουν οι «μπλε» την Κυριακή στις 18.30. Ο Κόροιβος πάει να κλείσει μια υποχρέωσή του στο πρωτάθλημα, αφού σκέψη για ροζ φύλλο αγώνα, εδώ δε μπορεί να γίνει. Τον ΠΑΟ που είναι Ευρωπαίος και ζόρικος, δεν τον κωλώνεις ούτε στο… σπίτι σου. Κι αν το επιχειρήσεις θα καθαρίσουν οι άνθρωποι με τα γκρι. Είδαμε όλοι τι έπαθε πρωτοχρονιάτικα ο Κολοσσός στη Ρόδο. Ο Καλαμπάκος και οι συνεργάτες του, ως κύριο μέλημα θα έχουν να δουν τι μπορεί να πράξει ο καινούριος γκαρντ Τράβις Κον και να προετοιμαστεί η ομάδα για το επόμενο παιχνίδι στην Ήλιδα με την Κύμη. Σφυρίζουν οι Τσώνος, Λόρτος, Ζακεστίδης (από το κάτω ράφι). Ιδού η προϊστορία: 96-65 (πέρυσι), 79-64 (πρόπερσι), 88-76 (αντιπρόπερσι).

 

Ο Αστέρας κατά Ζακύνθου

Μ’ έκδηλη αγωνία αναμένεται ο αγώνας του Αστέρα με τη Ζάκυνθο, με τον οποίο κλείνει ο πρώτος γύρος για τους «βυσσινί». Μετά το 1-1 στην Καλαμάτα, ο Σούλης Παπαδόπουλος, αφού είδε τους παίκτες που είχε και καθάρισε την ήρα από το σιτάρι, πήρε και το Γιώργο Μπουντόπουλο και θέλει να κάνει ποδαρικό στις νίκες το 2018. Μεγάλο ματς αυτό με τη Ζάκυνθο, η οποία μπορεί να μην έχει κάνει πολλά πράγματα ως τώρα, όμως είναι σε θέση βολής κάτω από τη γραμμή. Στον Αστέρα υπάρχει ενθουσιασμός, υπάρχει Σούλης Παπαδόπουλος και Γιώργος Μπουντόπουλος, έστω κι αν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

*Στο παιχνίδι σφυρίζει ο Ρούσσος (Κορινθίας), για δεύτερη φορά στον πίνακα Γ΄ Εθνικής.

*Η Ζάκυνθος απέκτησε Σκοζάι και Καραμαλίκη και πάει για άλλους δύο.

 

Μεγάλο ηλειακό ντέρμπι

Το τρίτο στη σειρά ηλειακό ντέρμπι γίνεται Αϊ Γιαννιού στο «Γρ. Καλάκος» ανάμεσα στον Παμβουπρασιακό και τον Πανηλειακό. Παιχνίδι κολοσσιαίας σημασίας για τις αντίπαλες ομάδες, οι οποίες απέχουν μόνο τέσσερις βαθμούς. Αυτό τα λέει όλα, οπότε εμείς δεν έχουμε κάτι να προσθέσουμε. Το σημαντικό είναι ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε ντόπιους διαιτητές. Είναι κάτι που το συνηθίζει φέτος. Έτσι, οι Σταυρόπουλος, Ασημακόπουλος, Λιάπης θα είναι το διαιτητικό τρίο. Ο Νίκος έχει σφυρίξει φέτος τέσσερα παιχνίδια στον όμιλο, ενώ από πέντε έχουν οι δύο βοηθοί του! Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο έμπειρος Χρονόπουλος (Μεσσηνίας).

 

Δρόμο ο Ζαλίκας!

Έγιναν κάμποσα πράγματα στο δωδεκαήμερο των γιορτών που κλείνει μεθαύριο. Άνω κάτω οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής, όπου και το μεγάλο ενδιαφέρον της περιοχής. Αίφνης ο Ζαλίκας έγινε μπουχός από την Καλαμάτα. Τον παραίτησαν τον άνθρωπο οι Καλαματιανοί παράγοντες, την ώρα που ορισμένοι παίκτες της «Μαύρης» την άφησαν για άλλες πολιτείες.

*Και από τον πρωτοπόρο Βλαχιώτη έφυγε-λένε-ο Μικελάτος και θα πάει κατά Ναύπακτο μεριά. Έτσι γίνεται. Και στον Τσικλητήρα υπάρχει… καπνός. Γίνονται πολλά. Μαθαίνουμε λίγα. Έτσι μπαίνουμε στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου κι έχει να γίνει της κακομοίρας. Ευτυχώς που φεύγουν αύριο τα καλλικατζάρια…

 

Άντε και στους οχτώ!

Ανεπανάληπτη η πρόκριση στους «16» της Μικτής Νέων της Ηλείας στο Ενωσιακό γήπεδο της Καρδίας, στην Καλαμάτα. Αποτελεί η πρόκριση αυτή μια δικαίωση του Αντώνη Χρυσανθακόπουλου, ο οποίος προετοίμασε σωστά την ομάδα, δίνοντας μάλιστα και δύο φιλικά. Είχε κάποια χρόνια να ιδεί τέτοια διάκριση μια μικτή μας ομάδα, γι’ αυτό και τα παιδιά την πανηγύρισαν. Από τη στιγμή που ακολούθησε κοντά ο Βασιλάκης Λαμπρόπουλος, όλα ήταν ανοιχτά, αφού ο άνθρωπος είναι γουρλής. Άντε και στους «8» τώρα!

 

Πάνε για νέα νίκη!

Ανήμερα τα «Φώτα» στις 1.30μ.μ., στο Στάδιο, οι αήττητες γυναίκες του Πανηλειακού πάνε για την έκτη συνεχόμενη νίκη τους κόντρα στον Πήγασο Θριασίου. Η ομάδα από την Ελευσίνα δεν είναι δα και κάτι τρομερό που να φοβίζει τις Πυργιώτισσες. Έχει κάνει δύο νίκες στον Ίκαρο Πάτρας και με τις Καρυάτιδες, έχει χάσει από την Αγία Παρασκευή κι έχει φέρει δύο ισοπαλίες στη Χαλκίδα και μέσα με την Ολυμπιάδα Υμηττού. Άρα πάνε τα κορίτσια για νέα νίκη. Ρέφερι ο Γιαννόπουλος (Μεσσηνίας).

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Αρχές του νέου έτους και αρχή του β΄ γύρου στον άγριο κόσμο της Α΄ τοπικής. Αρχή με το μεγάλο, ανοιχτό ντέρμπι, Νίκη-Α.Ο. Ξενοφών στο Τραγανό. Υπάρχουν κι άλλα παιχνιδάκια που… σπάνε κόκκαλα. Ενιπέας-Δόξα, Μακρίσια-Σαβάλια. Δυνατά ματσάκια μ’ ανοιχτά όλα τ’ αποτελέσματα.

*Κακές γλώσσες λένε, πως υπάρχει μεγάλη ανακατωσούρα στα Καβάσιλα. Θα φύγουν λένε παίκτες, από την πόρτα που άφησε ανοιχτή ο Μουσερής. Θα δείξει…

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Πέρα από το τρίο Σταυρόπουλος, Ασημακόπουλος, Λιάπης που θα διευθύνουν το ντέρμπι της Βάρδας, άλλοι τέσσερις διαιτητές ορίστηκαν εκτός Ηλείας. Έτσι, ο Μαρκαντωνάτος είναι 4ος στο Πανιώνιος-Κέρκυρα και ο Πήττας βοηθός στο ίδιο παιχνίδι  με διαιτητή τον Τζοβάρα από τη Φθιώτιδα.

*Οι Καραλής, Καραμέρος ως βοηθοί του Καλογεράκου θα ταξιδέψουν μακριά. Στους Μολάους Λακωνίας και στον αγώνα Βλαχιώτης-Αχαϊκή.

*Θα κλείσουμε με δύο παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Στέλιος Κυριακάκης στον αγώνα Καραϊσκάκης Άρτας-Εργοτέλης και ο Νίκος Ρουμπάνης στον αγώνα Παναργειακού-Ερμιονίδας, στο οποίο θα σφυρίξει ο γνωστός μας ντόπιος διαιτητής Κόλλιας!

*Δύο ακόμη διαιτητές ο Σταυρόπουλος και ο Ρουμπάνης σφύριξαν τις Μικτές Ζακύνθου-Κεφαλονιάς.

*Άντε και καλά παιχνίδια μέσα στο 2018 σ’ όλα τα παιδιά και κυρίως σ’ εκείνα που αγωνίζονται στα εθνικά πρωταθλήματα!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος