FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Με Ντίκερσον για παραμονή

Ημερομηνία: 05-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η προαγωνιστική περίοδος για το μπάσκετ ήδη αποτελεί παρελθόν. Από το Σαββατοκύριακο αρχίζει η δράση. Στα «σαλόνια» για τέταρτη φορά ο Κόροιβος. Η αποστολή του θα είναι δύσκολη, όπως κάθε χρόνο, αφού στόχος είναι η παραμονή. Σε αυτή την πορεία κυριότεροι αντίπαλοί του θα είναι η Κύμη, ο Προμηθέας, ο Πανιώνιος, τα Τρίκαλα, η Λάρισα-Φάρος, άντε και το Λαύριο. Σκληρός και αδυσώπητος ο αγώνας. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αυτή είναι η τύχη των ομάδων της περιφέρειας!

*Όσο για τον ψηλό που έψαχνε, τον βρήκε στο πρόσωπο του Αμερικανού Ντίκερσον. Ο άνθρωπος είναι 2.17μ.. Σκέτη «αράχνη». Αρκεί να αποδειχτεί καλύτερος απ’ όσο ήταν πέρυσι στον Προμηθέα. Για το ματς με τον Άρη τα λέμε αύριο.

 

Καλώς τον, τον Τσίρκοβιτς

Στα μέρη μας ο αγαπητός Μίκι. Αντίπαλος του ΠΑΟΒ την Κυριακή. Έρχεται εδώ με την ομάδα του, το Βλαχιώτη που έχει απαιτήσεις καίτοι νεοφώτιστος. Για τον Παμβουπρασιακό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Μετά την ισοπαλία στην Πύλο, ο Ηλίας Φωτόπουλος προετοιμάζει την ομάδα με στόχο την πρώτη νίκη. Καλώς τον, το φίλο μας, αλλά δεν θα περάσει από τη Βάρδα!

 

Ώρα 6 το απόγευμα όλοι μαζί

Τώρα δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί έξι και όχι επτά. Σε κάθε περίπτωση ο κόσμος θα πρέπει να κατεβεί στο «Μαρακανά». Να είμαστε χίλιοι και πάνω ακόμη, απέναντι στον προαιώνιο αντίπαλο. Ποιο Δ.Σ.; Οι «Πυρσοί» οργανώνουν το παιχνίδι. Καλά κάνουν και δεν δίνουν εισιτήρια στην Καλαμάτα. Καλά κάνουν και οργανώνουν μαθητική εξέδρα. Θέλει φωνή και παλμό.

*Προσοχή στον Κενυάτη Πολ Γουερέ. Έβαλε το γκολ στην Αχαϊκή κι έχασε κάνα δύο ακόμη.

*Η ΚΕΔ/ΕΠΟ πιστεύουμε πως θα αξιολογήσει το παιχνίδι με ρέφερι Β΄ Εθνικής. Τα διαιτητάκια δεν βγάζουν το παιχνίδι. Ο Ζαλίκας την έπεσε προχτές στον Καλογεράκο, αλλά ο ρέφερι δεν κώλωσε. Στο 77΄ τον πέταξε έξω και είδε το υπόλοιπο ματς από το κάγκελο!

 

Μαγούλα και Δάφνη

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α2. Φέτος οι ομάδες είναι 14 και προβλέπεται συναγωνισμός για τα πρωτεία. Ο Κένταυρος Μαγούλας, όπως έδειξε στο Κύπελλο, αλλά και στην πρεμιέρα θα πρωταγωνιστήσει. Έχει έμπειρους και καλούς παίκτες!

*Θα πρωταγωνιστήσει και η Δάφνη. Με προπονητή τον Τάκη Δρακόπουλο και τεχνικό σύμβουλο το Σπύρο Αντωνόπουλο. Είχε μια ενίσχυση στις μεταγραφές και φαίνεται πως αποτελούν παρελθόν τα περσινά χάλια.

*Αναγεννημένος φαντάζει ο Πέλοπας Πύργου. Υπάρχει ο Κανελλόπουλος, ο νεαρός Νικολόπουλος και πίσω τους αρκετοί έμπειροι παίκτες με προπονητή το Μάκη Κόκκαλη που δίνει εξετάσεις.

*Αίνιγμα ο Αίας. Υπολογίσιμος με το νέο συμβούλιο. Αν καλύψει 2-3 κενά μπορεί. Σκουροχώρι και Γούμερο αουτσάιντερς.

 

Ρήμαξαν τον Αλφειό

Δύο αγωνιστικές σερί η διαιτησία πήγε… πρίμα τον Αλφειό.  Η ομάδα του Επιταλίου έχασε δύο ματς από τους πλαϊνούς και δίκαια φωνάζει…

 

Εντυπωσιακός ο Μπηλιώνης

Εντυπωσίασε με τις γνώσεις του ο Πέτρος Μπηλιώνης στην ΟΡΤ, όπου τον ανέκρινε ο Γ. Αστερής. Είναι πλέον (όπως είπε ο ίδιος) επικεφαλής της αντιπολίτευσης της παρούσας κατάστασης στην ΕΠΣ. Ο Μπηλιώνης είναι δυναμικός, αλλά πρέπει να πλαισιωθεί από ικανά πρόσωπα. Μάχιμα στο παραγοντικό χώρο. Η σύγκρουση με τον πρόεδρο Άρη, θα είναι ανελέητη… γιατί απ’ όσα διαδίδονται θα χαρούν οι δικαστικές αίθουσες!

 

Άσχετοι δικαστές

Κι άλλο από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Λύσσαξε ο Κοντονής να βάλει ενεργούς δικαστές. Αυτοί είναι όλοι τους άσχετοι περί τα ποδοσφαιρικά. Ενέκριναν την ποινή του Πέτρου Σταθόπουλου να μην ασχολείται με το ποδόσφαιρο, γιατί έκανε αγωγή στην ΕΠΣ. Και πού έπρεπε να απευθυνθεί για να βρει το δίκιο του ως υποψήφιος στις εκλογές. Με βάση τον Αστικό Κώδικα στα πολιτικά δικαστήρια έπρεπε να πάει. Τι σόι δημοκρατία έχουμε; Εντελώς άσχετοι οι δικαστές της ΕΠΟ…

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος