FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Μεγάλη νίκη η γυναικεία ομάδα

Ημερομηνία: 20-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην πρωτοπορία του ομίλου της στη Β΄ Εθνική βρίσκεται η γυναικεία ομάδα του Πανηλειακού, μετά την επική νίκη της στην Κορινθία. Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, ανεμοθύελλα και βροχή και με παθητικό γκολ στο 1΄, λόγω του ανέμου, οι παίκτριες του Κώστα Μπακάλη και Γιάννη Γκότση, υπερέβαλλαν εαυτούς και γύρισαν τούμπα  το παιχνίδι από 1-0 σε 1-3!

*Η συνεχής βροχή στο γήπεδο Χιλιομοδίου δεν τις πτόησε και με κορυφαίες τις Χρύσα Βοΐλα, Εύα Καπαρέλη, Άσπα Μπιρίτη, Δήμητρα Διονυσοπούλου και Κιάμου πήραν το παιχνιδάκι. Άλλωστε είχαμε υπογραμμίσει πως ο Άρης Κορίνθου δεν είναι δα και Θεός! Πρέπει εδώ να τονίσουμε πως ο Πατρινός ρέφερι Χρονάς ήταν άριστος.

 

Ευνοήθηκαν οι  αδύνατες

Πέραν από το γεγονός ότι η κλήρωση στο Κύπελλο έβγαλε το μεγάλο ζευγάρι Πανηλειακός-Παμβουπρασιακός, η θεά τύχη στάθηκε ευνοϊκή στις αδύνατες ομάδες. Έτσι πάνε στην προημιτελική φάση χωρίς αγώνα: Κένταυρος Μαγούλας, Πέλοπας Πύργου και ο Ολυμπιακός Ζαχάρως. Ευνοημένος και ο Α.Ο. Ξενοφών, ενώ κληρώθηκαν ακόμη ο Αστέρας με τα Σαβάλια και στο μεγάλο ντέρμπι Δόξα Ν.Μ.-Νίκη. Μικρότερης αξίας και σημασίας το Χάβαρι-Ενιπέας.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Ένα και μοναδικό το διπλό της 14ης αγωνιστικής. Όπως είχαμε προβλέψει το έφερε ο Ολυμπιακός Σαβαλίων, αλλά κι αυτός πολύ δύσκολα, χωρίς Τσουκαλά, αλλά τι να πούμε για την Α.Ε. Πηνείας, που δεν είχε Γαλάνη, Κουτσόπουλο, Κανδυλιώτη!

*Υπολογίζαμε πολύ το συγκρότημα της Κρέστενας στο Επιτάλιο. Όμως ο Α.Ο. Ξενοφών μας διέψευσε. Με «λίγη» άμυνα δέχτηκε τρία γκολ από τον Αλφειό, ο οποίος όμως είχε το Μπάρκα που σκόραρε δις κι έφτασε τα επτά γκολ.

*Κατά τα άλλα κυριάρχησε ο άσος απ’ άκρη σ’ άκρη. Άσος και φωνές, διαμαρτυρίες για τη διαιτησία σε τρεις τουλάχιστον αγώνες.

*Μάλιστα στο Τραγανό ακυρώθηκε στο 87΄ γκολ της Ζαχάρως το οποίο ήταν κανονικό!

* «Φωνάζουν» ακόμη τα Καβάσιλα για το πέναλτι, με το οποίο ισοφάρισαν οι Μακρισαίοι, όπως και το Χάβαρι για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις…

*Στην κορυφή των σκόρερς Παναγόπουλος, Γούρμος αποσπάστηκαν με 13 γκολ.

 

Θύμα ο Αίολος

Ως πότε αυτό το σωματείο-ακαδημία ποδοσφαίρου «Αίολος» θα είναι θύμα αποφάσεων της Διοργανώτριας; Και τι πάει να πει πρόστιμο 300 ευρώ, γιατί δεν υπήρχε γιατρός, νοσηλευτής ή διασώστης;

*Ένα αλαλούμ γίνεται με τους γιατρούς-ποδοσφαιριστές ή τους νοσηλευτές-ποδοσφαιριστές. Άνω κάτω σωματεία, διαιτητές και παράγοντες!

 

Τέλος ο Τσίκας

Μετά το 5-2 στη Ζάκυνθο, ο προπονητής του Διαγόρα Βραχνεΐκων, Χρήστος Τσίκας, αλλά και ο γυμναστής και ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας αποτελούν παρελθόν. Ήταν άραγε καλοί όταν νικούσαν τον Πανηλειακό;

 

Ο Κέρι

Δύο μέτρα ύψος έχει ο θηριώδης Γκόμεζ της Καλαμάτας, αυτός ο εξαιρετικός πορτιέρο, όμως το γκολάκι από φάουλ το «έφαγε» στη γωνία που φύλαγε. Του πήρε την ταυτότητα ο Κέρι.

 

Έχει και Κύπελλο

Έχει και Κύπελλο σήμερα να μην ξεχνιόμαστε. Θα πάει ο Πανηλειακός στο «Ντ. Παπαγεωργίου» του Λαντζοΐου να παίξει παιχνίδι παρηγοριάς με τον Ενιπέα. Ο Αλφειός θα παίξει στο Ενωσιακό με τον Αργοναύτη σε ένα άλλο παιχνιδάκι παρηγοριάς. Μάλιστα ο Μανέτας του Αλφειού φρόντισε να πάρει κόκκινη, προφανώς για να σβήσει σήμερα.

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Παρά την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών οι διαιτητές έκαναν επιμορφωτική συγκέντρωση και προχτές Δευτέρα, μέσα στην υγρασία και τη βροχή της Σπιάντζας. Οι υπεύθυνοι δε αποφάσισαν να ξαναρχίσουν τ’ Αηγιαννιού την άλλη μέρα μαζί με τα σχολεία!

*Δεν τους αφήνει να ησυχάσουν ο πρόεδρός τους. Τους αγαπάει τόσο πολύ, ώστε τους θέλει δίπλα του. Κι αυτοί μαζεύονται από τις εσχατιές της Ηλείας και διηγούνται τα… βάσανά τους.

*Όπως εκείνος ο ρέφερι που στο παιχνίδι Αμαλιάδα 2008-Άρης Λανθίου, έδωσε πέναλτι και όταν του την… έπεσαν, επέστρεψε στο γήπεδο κι έδωσε έμμεσο, αφού πρώτα κάποιον (προφανώς) ρώτησε μέσω κινητού!

*Δεν έχουμε κάποια νέα, σχετικά με τα φροντιστηριακά μαθήματα που κάνει (αν κάνει) ο Χρυσόστομος Μάνθος εκάστην Δευτέρα νωρίς.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος