FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Μέσα στο στόχο του ο Αστέρας

Ημερομηνία: 24-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τα δύο τελευταία άτυχα αποτελέσματα του Αστέρα με Αχαϊκή και Πανηλειακό, έφεραν λίγο πίσω τους «βυσσινί», αφού ο Βλαχιώτης πλησίασε στον πόντο και η «Μαύρη» στους δύο πόντους. Αυτές είναι οι δύο ομάδες με τις οποίες θα συναντηθεί προσεχώς ο Αστέρας, αφού πρώτα προηγηθεί το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΒ.

*Χαρακτηρίσαμε άτυχα τα δύο αποτελέσματα, διότι οι «βυσσινί» προηγήθηκαν δύο φορές με την Αχαϊκή και ισοφαρίστηκαν, ενώ στον Πύργο δέχτηκαν το γκολ της ήττας στο τελευταίο λεπτό του αγώνα!

*Προχτές ο Αστέρας έπαιξε για το Κύπελλο στο Χάβαρι και νίκησε 4-0 με το Λόρι Κέρι να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα και να κάνει χατ-τρικ. Ο Τίμος Καβακάς σε αυτό το παιχνίδι έπαιξε με αναπληρωματικούς, ενώ από τους βασικούς χρησιμοποιήθηκαν οι Μπουτσικάκης, Ενγκουέμ, Μπαρμπαρούσης και Κέρι. Ο Αστέρας έχει ακόμη ένα παιχνίδι για το Κύπελλο, με την Α.Ε. Πηνείας αλλά ήδη έχει περάσει στην επόμενη φάση.

*Η ομάδα είναι στους στόχους της και μέχρι το παιχνίδι στην Καλαμάτα υπάρχει καιρός…

 

Ήττα-σοκ για τη «Μαύρη»

Ήττα για το Κύπελλο γνώρισε η Καλαμάτα προχτές στη Θουρία, όπου έχασε με σκορ 1-2 από τον Πανθουριακό που είναι δεύτερος στη βαθμολογία της Α΄ τοπικής! Ο Ζαλίκας στο παιχνίδι έπαιξε αρχικά με 4 βασικούς, αλλά στο 46΄ έβαλε μέσα και τους Τσουλάκο, Ρονκάτο, Καλογερόπουλο, Καμινιώτη. Δεν έπαιξαν μόνον οι Γουερέ, Γκόμεζ και Κουρέλλας. Τώρα ελπίζει στο δεύτερο ημιτελικό στις 20/12.

 

Νίκες για τη Μεσσηνία

Έχασαν στα ντέρμπι και οι δύο Μικτές. Οι Παίδες με μισό μηδέν και το γκολ από τον 13χρονο Παπανικολόπουλο του Αίαντα Καλαμάτας και οι Νέοι με 2-1 και τα γκολ από δύο παίκτες της Καλαμάτας (Οικονομέα και Τσιγαρίδη).Μάλιστα οι Νέοι έπαιξαν με δέκα (λόγω αποβολής του Τσιγγούνη), ενώ δεν αγωνίστηκε ο Μαρκόπουλος (Αστέρας) γιατί δεν υπήρχε (λένε) το όνομά του στην κατάσταση υγείας! Το γκολ της Μικτής Ηλείας που προηγήθηκε στο σκορ, ο Ζωγάκης κι αυτός από τον Αστέρα.

*Καμία σημασία δεν έχουν οι ήττες , γιατί υπάρχει και το άλλο παιχνίδι στην Καλαμάτα στις 3 του Γενάρη κι αυτά τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Σημασία όμως έχει το γεγονός ότι δεν έπαιξε ο Μαρκόπουλος και οργιάζουν οι φήμες. Οι υπεύθυνοι έχουν υποχρέωση να βγουν και να ενημερώσουν τη φίλαθλη κοινή γνώμη και να μη μην κρύβονται! Πώς ο νεαρός έπαιξε με την Κεφαλονιά και προχτές έλειπε από την κατάσταση υγείας;

 

Με Καρυάτιδες οι γυναίκες

Η γυναικεία ομάδα του Πανηλειακού με Μπακάλη και Γκότση στον πάγκο παίζει την Κυριακή στο Στάδιο με τις Καρυάτιδες Σπάρτης και πάνε για τρίτη σερί νίκη. Οι Σπαρτιάτισσες ως τώρα έχουν χάσει μέσα από την Ολυμπιάδα Υμηττού (3-4) ενώ έχουν φέρει 1-1 πάλι στη Σπάρτη με τον Ίκαρο Πετρωτού. Άρα πρόκειται για ομάδα του χεριού τους και τα κοριτσάκια πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για την τρίτη τους νίκη! Θα σφυρίξει ο ρέφερι Γ΄ Εθνικής Τζαγκαράκης (Αχαΐας).

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο του Α΄ γύρου. Είναι ενδέκατη αγωνιστική και το κυρίως μενού γίνεται αύριο Σάββατο. Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στο στάδιο Γαστούνης, όπου φιλοξενείται η πρωτοπόρος Νίκη Τραγανού και θα αντιμετωπίσει το φιλόδοξο Ενιπέα, ο οποίος, παρά κάποια άτυχα αποτελέσματα, βρίσκεται στα πρόθυρα της τετράδας.

*Το διπλό μπορεί να εμφανιστεί στον παραπάνω αγώνα, αλλά και στη Μανολάδα (σκληρή μονομαχία Προοδευτικής-Σαβαλίων), στα Λεχαινά, όπου η Δόξα προβάλλει ως λογικό φαβορί καθώς και στο παιχνίδι της Ζαχάρως, όπου θα γίνει το ντέρμπι της Επαρχίας Ολυμπίας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τα Μακρίσια. Σκέτος άσος σε Κρέστενα και Χάβαρι.

 

Βαθιά «ανάσα» ο Αλφειός

Το ρεπό του κάνει αύριο ο Αλφειός. Παίρνει το τρίποντο με τον Αμπελόκαμπο και βαθιά ανάσα για τη συνέχεια. Η ομάδα του Επιταλίου βρίσκεται σε άσχημο φεγγάρι και θέλει μια ανάσα. Η ομάδα στερείται της αγωνιστικής παρουσίας του στράικερ Μπάρκα, ο οποίος είναι τραυματίας κι αυτό έχει επιπτώσεις στην όλη της απόδοση. Είχε δύσκολο πρόγραμμα, τη χτυπάει και η διαιτησία κι έτσι έχει τέσσερις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Βαθιά ανάσα λοιπόν και έπεται συνέχεια με το ντέρμπι με τη Νίκη Τραγανού.

 

Στο εξωτερικό

Τελευταίο παιχνίδι για το Θανάση Δημητρουλόπουλο προχτές, με τον ΑΠΟ Κουρτέσι. Ο γνωστός ως «Μπέκαμ» Βροχιτσάνος ποδοσφαιριστής, έφυγε για επαγγελματικό λόγο στο εξωτερικό.

 

Ο βοηθός και η παραπομπή

Να διορθώσουμε κάτι που γράψαμε στα σχόλια για τον αγώνα Πανηλειακού-Αστέρα. Ο δεύτερος βοηθός δεν ήταν ο Ιωσήφ Νίκα (Αρκαδίας). Είχε αλλάξει με τον Ψάρρη (Ζακύνθου). Επίσης εκείνο που γράφτηκε αλλού πως παραπέμπεται ο Βεργέτης, παράγοντας που γνωρίζει, μας το μετέφερε ως αναληθές.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος