FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Κομμάτια και θρύψαλα τους «Λύκους»

Ημερομηνία: 23-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τέτοιο πέρασμα από το Άργος για τον Παμβουπρασιακό δεν περίμενε ούτε ο πλέον αισιόδοξος παράγοντας ή φίλος του! Το 5-1 τα λέει όλα. Δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια από τη στήλη. Έτσι επάξια η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου πήρε την τρίτη θέση στην πιο εμφατική εμφάνιση συνολικά της ιστορίας του στη Γ΄ Εθνική.

*Οι απουσίες βασικών στελεχών, λόγω τιμωριών (Κοκκίνης, Ανδριέλος, Ντόμας, Βατσής) ούτε που φάνηκαν, καθώς τον τελευταίο καιρό η «Μπάρτσα» ήταν συνηθισμένη σε κάτι τέτοιες καταστάσεις. Οι υπόλοιποι χρειάστηκε να υπερβάλουν εαυτούς. Να πετύχουν πέντε γκολ, φιλοδωρώντας φέτος με 12 γκολ τους «Λύκους» που δεν… δάγκωναν. Ιστορική νίκη, μετά από καταπληκτική παρουσία στο γήπεδο του Άργους.

*Ο Σαμπανέι με δύο γκολ, αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας με 9 συνολικά γκολ. Το σκορ άνοιξε με δύο αλλεπάλληλα γκολ ο Καρούτης που έφτασε τα 4 γκολ, ενώ ο νεαρός Καλογερόπουλος (που εξελίσσεται ραγδαίως) πέτυχε το δεύτερο φετινό του γκολ κι έφτασε τις 13 συμμετοχές.

 

Πέμπτη θέση για τον Αστέρα

Με μια εμφατική νίκη στο φινάλε του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής επί του αξιόμαχου Α.Ο. Θήβας, ο Αστέρας πέτυχε τρία πράγματα. Πρώτον κράτησε για λογαριασμό του την τιμητική πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Πήρε τη ρεβάνς του άδικου 0-2 στην πόλη της Βοιωτίας και αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική περίοδο.

*Η «βυσσινί» Κυριακή δε συγκέντρωσε πολύ κόσμο. Λίγο πολύ η έλλειψη ενδιαφέροντος, η γιορτινή μέρα κράτησε κόσμο μακριά από το γήπεδο. Κάπου 200 φίλαθλοι της Αμαλιάδας είδαν το παιχνίδι και χειροκρότησαν τους παίκτες.

*Πρόσωπο της συνάντησης ο Γιώργος Σταθάτος, ένα σπάνιο ποδοσφαιρικό ταλέντο, που πέτυχε δύο υπέροχα γκολ και οδήγησε τον Αστέρα στη νίκη. Ο Σταθάτος έφτασε τα 6 γκολ φέτος και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Έφτασε τις 25 συμμετοχές στα 28 παιχνίδια. Ο Γαστουναίος παίκτης είναι ένα σπουδαίο ταλέντο.

*Αυτή ήταν η δέκατη φετινή νίκη της βυσσινί ομάδας!

 

Σέμος ο αναμορφωτής

Αποχαιρετιστήριο παιχνίδι για το Λάζαρο Σέμο και την ομάδα του. Ο αναμορφωτής του Αστέρα προς το καλύτερο, πέτυχε ακόμη μία νίκη κι έφερε τον Αστέρα στην πέμπτη θέση της τελικής βαθμολογίας. Πολύ καλή θέση, αν αναλογιστούμε πως ο Νικολόπουλος άλλαξε τρεις φορές την ομάδα.

*Ο Λάζαρος έκανε και μερικές δοκιμές. Για παράδειγμα η συμμετοχή του Οντβόνγκ και του Παπουτσή αυτόν τον τομέα υπηρέτησαν. Πάντως και οι δύο υστέρησαν, σε σχέση με όλους τους άλλους που έπαιξαν. Κάτω από τα δοκάρια και πάλι ο Καλλιακμάνης, ο οποίος στους τελευταίους αγώνες πήρε συμμετοχή κι έδειξε ότι είναι υπολογίσιμος.

*Πολύ καλός ο Ιβοριανός Ζορό που έπαιξε σέντερ μπακ μαζί με τον εξαίρετο Αρβανίτη. Περίφημοι παίκτες οι Μπουτσικάκης, Μπράβος (αεικίνητος), ο αρχηγός Αντωνόπουλος, ο Μπουζούρας που βοήθησε πολύ και ο Γκατιάγκα που έκανε όλο το παιχνίδι. Μπήκε στο παιχνίδι και ο άτυχος Μαρκόπουλος, ενώ στον πάγκο ήταν ακόμη οι Τσάμης, Μπαρδούσης, Παρασκευόπουλος και Κασάπης.

*Καλό καλοκαίρι σε όλους.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Η έδρα έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στους αγώνες πλέι-άουτ ή διαβάθμισης στα ελληνικά. Πράγματι, ο Εθνικός Αμπελοκάμπου ανανέωσε τη θέση του στην  Α΄ τοπική, έπειτα από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες απέναντι στον άτυχο Κένταυρο Μαγούλας, ο οποίος στο δεύτερο παιχνίδι ισοφαρίστηκε στο τέλος, ενώ είχε σταθεί όρθιος στο πρώτο, αλλά και το τρίτο παιχνίδι.

*Ο Α.Ο. Χάβαρι, επίσης, νίκησε δύο φορές τον Ηλειακό Βαρθολομιού και τον έστειλε στην Α2. Ήταν μια δίκαιη παραμονή για τους Χαβαραίους, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς Σταυρούλια, Δόση σε αυτό το τρίτο καθοριστικό παιχνίδι. Ο Μιχάλης Καλαρίτης και οι παίκτες του ήταν με την πλάτη στον τοίχο και αφού δεν σκόραραν πρώτοι οδηγήθηκαν στην… άβυσσο.

*Η παραμονή του Α.Ο.Χ. ήταν μια διαδικασία για το Λύσανδρο Τζαβάρα, ο οποίος δεν έπρεπε να περάσει τέτοια δοκιμασία!

 

Ο Πηνειακός στην Α2

Το γήπεδο Αμπελοκάμπου, η έδρα των Λεόντων αλώθηκε από τον Πανηλειακό, ο οποίος έκανε τη νίκη που έπρεπε και πήρε την άνοδο στην Α2. Μη ξεχνάμε πως πέρυσι η ομάδα της Κεραμιδιάς την είχε χάσει σε αγώνα μπαράζ με τον Κακόβατο. Η άνοδος, έστω και την ύστατη στιγμή, είναι μια δικαίωση για τον Στράτο Καλογεράκο.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος