FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Κολοσσός ήταν ο Κόροιβος

Ημερομηνία: 24-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος ανέτρεψε την παράδοση και στη σάλα της  Ήλιδας πήρε από τα χέρια του Λυκογιάννη το ροζ φύλλο αγώνα και το έκανε δικό του!

*Μόνο θαυμασμός υπάρχει για τους «μπλε» που όπως διαβάσατε και χτες στην περιγραφή του Κώστα Πλιάγκου, κυριάρχησαν για τρία δεκάλεπτα και στο τέταρτο παραλίγο να βρουν το… μπελά τους! Ευτυχώς η ευστοχία του Πόσλι έσωσε την ομάδα του Καλαμπάκου που  περιχαρής δεν ήξερε πώς να εκδηλώσει τον ενθουσιασμό του.

*Οι άνθρωποι με τα γκρι βάλανε τη σφυρίχτρα και σιγοντάρανε το Λυκογιάννη με σφυριγματάκια πάσης φύσεως. Όταν όμως στο 35΄ ξεσηκώθηκε ο κόσμος, προφανώς είδαν τι πάνε να κάνουν και… στρώσανε! Πόσλι, Ντε Κόζι και Σαχπατζίδης κορυφαίοι. Από κοντά και ο Χάινς. Ρέφερι οι Γ. Πουρσανίδης, Κ. Πουρσανίδης, Ταρενίδης, για τους οποίους είπαμε!

*Το ερχόμενο Σάββατο που είναι επέτειος του «Όχι», οι «μπλε» περιμένουν τον Πανιώνιο που έχει τρεις σερί ήττες. Με νίκη πλησιάζουν κορυφή σωτηρίας!

 

Η κορυφή παρέμεινε «βυσσινί»

Από ψηλά θωρεί τους αντιπάλους του στον 5ο Όμιλο ο Αστέρας που πέτυχε προχτές την τέταρτη σερί νίκη του, με τέρματα 9-2 και 12 βαθμούς. Νίκησε και την ομάδα της Πύλου, 2-1 αντί για 4-1. Βλέπετε ότι ακόμη η ομάδα του Καβακά, παρότι κάνει τελικές, δεν τις ολοκληρώνει. Έτσι μένει στην τσίτα και αφήνει τους αντιπάλους του να ελπίζουν!

*Το ίδιο έκανε και η ομάδα της Μεσσηνίας που στο πρώτο ημίχρονο γλίτωσε πεντάρα! Βλέπετε είναι και το γήπεδο, το οποίο δε βοηθά τις επιθετικές ομάδες. Γι’ αυτό στο α΄ μέρος χάθηκαν απίστευτες ευκαιρίες.

*Επτακόσιοι φίλαθλοι είδαν το παιχνίδι που είχε κορυφαίους τους Κέρι (α΄ ημίχρονο), Μπουτσικάκη, Μπουζούρα, Σταθάκη. Ο Μπαρμπαρούσης είδε δεύτερη κίτρινη αλλά θα τη σβήσει αύριο στο Κύπελλο. Ο ρέφερι Γκριτζέπης δεν έβγαζε κίτρινη στον Τσικλητήρα με τίποτε. Αυτός ξέρει γιατί τους λυπόταν.

 

Με περίπατο στο Ληξούρι

Για τον Πανηλειακό τα είπαμε από την Παρασκευή. Θα έκανε περίπατο στο Ληξούρι και το απέδειξε με 4-0 εύκολα και μάλιστα στο β΄ μέρος πήγε με σβηστές μηχανές γιατί τον αντίπαλο δεν τον σκοτώνεις όταν δεν υπάρχει λόγος. Και ο Παλλληξουριακός είναι ομάδα με χτυπητές αδυναμίες. Χειρότερη από τη Ζάκυνθο, για να αντιλαμβανόμαστε περί τίνος πρόκειται.

*Δύο γκολ πέτυχε ο Κρεββατάς που έφτασε τα πέντε, ενώ κορυφαίοι ήταν οι Γκοτσούλιας, Ντάνκουα, Σωτηρόπουλος και ασύλληπτο το δίδυμο Κολόκα-Σούλη. Τα γκολ ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο και τα άλλα πέτυχαν οι Ντάνκουα, Σωτηρόπουλος.

*Εξαιρετικός ο ρέφερι Μακρυπόδης (Αχαΐας) που πλάκωσε στις κίτρινες τους νησιώτες που νωρίς άρχισαν το… κλάδεμα!

*Στον πάγκο ήταν πέραν των τριών που μπήκαν αλλαγή και οι Καλλιακμάνης, Γκουβέρος, Χατζηστάμου, Κατελούζος.

 

Πρώτη νίκη και ανάσα ο ΠΑΟΒ

Περίμεναν πώς και πώς την πρώτη τους νίκη οι ασχολούμενοι με τον Παμβουπρασιακό. Ήταν φυσιολογικό το 1-0 με τη Ζάκυνθο, παρόλο που οι «πράσινοι» του Ηλία Φωτόπουλου  έπαιξαν με το πιστόλι στον κρόταφο, οδηγούμενοι από το Νικολόπουλο που ρίσκαρε κι έπαιξε μπάλα από μόνος του! Τα ίδια ισχύουν και για τον Κόκο Κωνσταντινίδη, ενώ κορυφαίοι ήταν και οι Ντόμας, Γιώργος και Περικλής Πολίτης.

*Τριακόσιοι φίλαθλοι είδαν το ματς και καταχάρηκαν για τη νίκη που ήταν βαθιά ανάσα για την ομάδα τους.

*Μέτριος ο ρέφερι Ρούσσος (Κορινθίας) και απαράδεκτοι οι δύο πλάγιοι!

*Υπάρχει αισιοδοξία για το άμεσο μέλλον, αφού η ομάδα θα προετοιμαστεί καλύτερα τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, ενώ θα λήξει και η ποινή του Λιόση στο ματς Κυπέλλου με τα Λεχαινά. Επόμενο παιχνίδι στο Ληξούρι!

 

Τσε-τσε

Τι έγινε ρε παιδιά εκεί στου Βλαχιώτη με το Μίκι; Αληθεύει ότι φεύγει; Μύγα τσε-τσε τσίμπησε τον Τσίρκοβιτς;

 

Το μάρμαρο

Είναι νόμος στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό. Την κακή πορεία πληρώνει ο προπονητής. Έτσι, ο Δημήτρης Κουρής πλήρωσε το μάρμαρο στον Ηλειακό. Ανέλαβε ο Παπουτσής, γιατί κανείς δεν χάνεται!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος