FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Καλή αρχή ο Κόροιβος

Ημερομηνία: 21-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πολύ καλή αρχή έκανε ο Κόροιβος στο Κύπελλο. Χρειάστηκε να φτάσει στη Θεσσαλονίκη για να παίξει με το Πευκοχώρι (Β΄ Εθνική) και να το νικήσει. Έτσι, τώρα θα παίξει στην Αμαλιάδα με την Καρδίτσα, που ανήκει κι αυτή στην Α2. Στο νικηφόρο αυτό παιχνίδι ο 23χρονος πόιντ γκαρντ, Τομς Λεϊμάνις ήταν ο μέγας πρωταγωνιστής με 24 πόντους και τέσσερα τρίποντα!

 

Κατελούζος ο τρίτος

Ο νεαρός Κώστας Κατελούζος είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού που αποχώρησε από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Είχαν προηγηθεί οι Παλιάτσας, Καταβάτης.

*Ο νεαρός αμυντικός πήγε στον Αμβρυσσέα Διστόμου, ομάδα η οποία βρίσκεται στη Βοιωτία και ανήκει στον όμιλο της Πελοποννήσου και των Ιονίων Νήσων. Στόχος του να γίνει βασικός και να δείξει τα προσόντα του.

 

Τέσσερα διπλά

Για την πρεμιέρα της Α΄ τοπικής δεν μπορείς να γράψεις πολλά πράγματα. Δυσκολότερο να κάνεις προγνωστικά. Ένα παιχνίδι λιγότερο και φέτος. Αναγκαστικά δεν θα παίξει το Σκουροχώρι. Δύο από τα φαβορί για τετράδα ο Ξενοφών και ο Ενιπέας αγωνίζονται μακριά από την έδρα τους. Η ομάδα του Ντέγιαν στη Ν.Μανολάδα και ο Ενιπέας στα Σαβάλια. Υπάρχει πλούσια προϊστορία για τις ομάδες αυτές. Η αποστολή της δεν θα είναι εύκολη, αλλά μάλλον θα γευτούν τη χαρά της νίκης.

*Καλό παιχνίδι στη Ζαχάρω ανάμεσα στον τοπικό Ολυμπιακό και το φιλόδοξο φέτος Ηλειακό Λεχαινών.

*Να δούμε το ποδαρικό των ομάδων στην πρεμιέρα. Βλέπουμε μέχρι τέσσερα διπλά!

 

Μαθαίνουν

Τουλάχιστον φέτος η Επιτροπή Πρωταθλήματος έφτιαξε σωστά τους ομίλους του Κυπέλλου, με άκρως γεωγραφικά κριτήρια. Όχι τα περυσινά «καραγκιοζιλίκια». Με το χρόνο μαθαίνουν τα παιδιά…

 

Οι παρατηρητές διαιτησίας

Τους παρατηρητές διαιτησίας, προχτές, η Επιτροπή τους έκρινε αυστηρότατα. Η ύλη στο βίντεο τεστ ήταν αδίδαχτη. Γι’ αυτό πέρασαν μόνον δύο!

*Πάντως, στη συνάντηση των παρατηρητών όλοι δώσανε το «παρών». Θα δούμε αύριο τις επιλογές τους.

 

Ο Αβραμόπουλος

Ένας από τους καλύτερους αμυντικούς χαφ του τοπικού ποδοσφαίρου, ο Νώντας Αβραμόπουλος, θα ενισχύσει φέτος τον Αλφειό Επιταλίου. Ο 27χρονος παίκτης διέγραψε μεγάλη τροχιά απόδοσης, αλλά δεν μπόρεσε να παίξει ποδόσφαιρο στον Πανηλειακό, διότι όντας στον Αργοναύτη δεν του έδωσαν μεταγραφή την περασμένη δεκαετία στους ερυθρόλευκους.

 

Πενιχρή συμμετοχή

Είναι πολύ σημαντικό να επισημάνουμε πως από τα 23 σωματεία της Β΄ Κατηγορίας, δήλωσαν συμμετοχή στο Κύπελλο μόνον τέσσερα! Και πολλά κατά τη γνώμη μας είναι. Αυτά είναι το Χάβαρι, η Αναγέννηση Μακρισίων, ο Άφοβος Βροχίτσας και ο Κεραυνός Χειμαδιού. Θέλουν φαίνεται να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Τέλος, από τη Γ΄ τοπική δήλωσε συμμετοχή μόνον η Δόξα Ελαιώνα και οι Πρίγκιπες. Τόσο το σύστημα όσο και η χρονική περίοδος που τελούνται οι αγώνες δεν ευνοούν τη συμμετοχή πολλών ομάδων. Αφήστε την οικονομική κρίση που υφίσταται πανελληνίως.

 

Τον Παπαπέτρου

Αυτόν τον Παπαπέτρου, ποιος θα τον πάρει τελικά;

 

 

Αναβολή αθλητικής δίκης

Η προσδιορισμένη για χθες αθλητική δίκη κατά του ηγέτη της αντιπολίτευσης της ΕΠΣ, Πέτρου Μπηλιώνη, αναβλήθηκε λόγω παρέλευσης του χρόνου για τις 13/5/2019. Τον κατηγορούμενο έχει μηνύσει ο πρόεδρος της Ένωσης, Αριστείδης Κουλούρης, για συκοφαντική δια του Τύπου δυσφήμιση (αφορά ανακοινώσεις από το 2017 της ΠΑΚΗ, της  οποίας ο Μπηλιώνης τυγχάνει πρόεδρος).

 

 

Οι έμποροι των «Εθνών»

Το φετινό καλοκαίρι διάβασα το μυθιστόρημα του Παπαδιαμάντη «Οι έμποροι των Εθνών». Διαπίστωσα, πού μπορεί να οδηγήσει η εκδικητική μανία, το μένος και το μίσος από άνθρωπο σε άνθρωπο. Σε γλώσσα αρχαΐζουσα ο μέγιστος διηγηματογράφος μας, έδωσε ένα χρώμα της κοινωνίας που δεν έχει αλλάξει εδώ και 200 τόσα χρόνια…

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος