FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Για το διπλό στη Ν. Αλικαρνασσό

Ημερομηνία: 27-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ταξιδεύει αύριο για την Κρήτη ο λαοφιλής Αστέρας, όπου την Κυριακή στην προσφυγική συνοικία του Ηρακλείου θα παίξει κόντρα στον Ηρόδοτο, στην απαρχή των μπαράζ ανόδου στη Β΄ Εθνική. Οι «βυσσινί» είναι πανέτοιμοι ας μην έχουν ούτε έναν αγώνα στα πόδια τους, εδώ κι ένα μήνα περίπου, δηλαδή αφότου έληξε το πρωτάθλημα. Αυτό όμως ισχύει για όλες τις ομάδες είτε έκαναν φιλικό είτε όχι.

*Εξάλλου, ο Ηρόδοτος δεν είναι αήττητος. Σ’ έναν όμιλο που ουσιαστικά, αν όχι κατώτερος, ήταν ισοδύναμος του 5ου Ομίλου, είχε 13 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόνο 2 ήττες. Ούτε μπορεί να συγκριθούν οι έξι ομάδες της Κρήτης.

*Η ομάδα θα πάει και θα έρθει αεροπορικώς στο Ηράκλειο, δεδομένου ότι την προσεχή Τετάρτη θα έχει νέον αγώνα.

*Ο Γιάννης Δημήτρουλας είναι εδώ και λίγες μέρες νέος φροντιστής του Αστέρα. Ο Γιάννης είναι γνωστός από τη συνεργασία του εδώ και δύο χρόνια με τον Πανηλειακό.

 

Παρελθόν το Κύπελλο

Ο Αστέρας στον αγώνα με τον Παναρκαδικό δεν είχε άλλη λύση, παρά να κατεβάσει 15χρονα παιδιά στο γήπεδο παρέα με τους Θανάση Αντωνόπουλο, Σταθάτο. Μαζί τους και Παπαπέτρου, Βλάχος, Αθανασούλης που έχουν συμμετοχές μόνο στο Κύπελλο. Το πρόβλημα ήταν πως οι αμυντικοί δεν ήταν υψηλόσωμοι ώστε να αντιμετωπίσουν στον αέρα το Συρεγγέλα και τους λοιπούς Αρκάδες. Χαμηλά ο Μαρκόπουλος τους έπαιξε καλά. Στην επανάληψη όταν ο κόουτς Γ. Αντωνόπουλος έκανε και τις τέσσερις αλλαγές ισορρόπησε το παιχνίδι και ο Βλάχος είχε τρεις καλές αποκρούσεις. Όταν πια οι «νεοσσοί» του Αστέρα κουράστηκαν, ο Γιουκούδης στο 88΄ και 90΄ πέτυχε δύο γκολ κι έτσι το παιχνίδι πήγε στο 0-5.

*Και φυσικά ο παίκτης του Παναρκαδικού άκουσε τα μπινελίκια του από το Σούλη για τα γκολ που πέτυχε! Είχε δίκιο ο κόουτς, γιατί η ενέργεια του Γιουκούδη ήταν το λιγότερο αντιδεοντολογική απέναντι στα μικρά παιδιά και σε ένα παιχνίδι που δεν είχε κίτρινη κάρτα!

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Η ώρα της αλήθειας για τις τέσσερις πρώτες ομάδες της Α΄ τοπικής έφτασε. Μετά από τριάντα αγωνιστικές, εξαντλητικές για το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο, καλούνται τώρα οι ομάδες να δώσουν άλλους έξι το περισσότερο ή τρεις το λιγότερο αγώνες πλέι-οφ, όπως ακριβώς προβλέπει η προκήρυξη που έχουμε μπροστά μας. Τα πρώτα παιχνίδια ενόψει, ανάμεσα στη Νίκη και τον Ενιπέα, τη Δόξα και τον Α.Ο. Ξενοφών. Αν μπορεί να έχουν κάποια σημασία οι αγώνες της κανονικής περιόδου, αναφέρουμε χάριν περιεργείας, πως η Νίκη, δάμασε 4-2 την ομάδα από το Λαντζόι και η Δόξα έφερε ισοπαλία (0-0) με την ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου.

 

«Παρών» ο Αίας

Ξεκίνησαν τα πλέι-οφ στην Α2. Εντυπωσιακά τα πρώτα αποτελέσματα. Ο Αίας νίκησε 3-1 το Σκουροχώρι (στην κανονική περίοδο 1-1). Στο Γούμερο είχαμε ισοπαλία, ανάμεσα στην Ολυμπιάδα και τη Μαγούλα (1-1), ενώ στην κανονική περίοδο είχε επικρατήσει η ομάδα του Γ. Βαρουξή με 2-1. Βλέπουμε πως άλλο είναι η κανονική περίοδος, άλλο τα πλέι-οφ.

*Η ομάδα της Γαστούνης πέτυχε τη νίκη της με ανατροπή. Προηγήθηκε ο Λευκός Αστέρας (0-1), αλλά στο ημίχρονο οι Γκίνης, Λόξας έδωσαν το προβάδισμα στον Αίαντα και ο Γαλάνης ολοκλήρωσε τη νίκη!

*Στο Γούμερο όλα έγιναν στο β΄ μέρος. Ο Κένταυρος προηγήθηκε με τον Αβραμόπουλο και στο τελευταίο δεκάλεπτο ισοφάρισε για την Ολυμπιάδα ο Κατσώλης (1-1).

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Τέλος οι επιμορφωτικές συγκεντρώσεις για φέτος. Η τελευταία την περασμένη Δευτέρα εν μέσω συγγενών και φίλων. Από εδώ και πέρα οι ενδιαφερόμενοι για τις προσεχείς εξετάσεις διαιτητές θα παρακολουθούν φροντιστηριακά μαθήματα.

*Τραπέζι με ρεφενέ πρότεινε ο πρόεδρος Άρης. Επί τη ευκαιρία της λήξης επιμορφωτικών και περιόδου. Να πάνε όλοι στο HOTEL AMALIA και να πληρώσουν από τσέπη τους! Φοβερή πρόταση. Μεγάλη γαλαντομία. Η πρόταση αφορά και τους παρατηρητές αγώνων. Να βάλουν κι αυτοί ρεφενέ για τη συνεστίαση.

*Από τους διαιτητές η ΕΠΣΗ εισπράττει 12.000 ευρώ κατ΄ έτος και δε δίνουν ένα χιλιάρικο για συνεστίαση. Πάντως ο Στέλιος Κυριακάκης έχει ανοίξει κατάλογο κι όσοι πιστοί προσέλθετε. Υπάρχει οικονομική κρίση και στη Διοργανώτρια ή τσιγκουνιά!

*Ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος προχτές ήταν 4ος στον αγώνα Σπάρτη-Τρίκαλα, ενώ ο Μάνθος που ξεπέρασε τους πάντες σε παρατηρησίες (ελέω Βασσάρα και ΚΕΔ της εξυγίανσης) πετάχτηκε στο Ληξούρι για το Κύπελλο (Ληξούρι-Τσιλιβή).

*Μυστήριο καλύπτει την απουσία του Χρήστου Κούλη από τις αγωνιστικές εκδηλώσεις. Ο διαιτητής είτε αφ’ εαυτού είτε από την Επιτροπή δεν ορίζεται στους αγώνες. Για το θέμα αυτό θα επανέλθουμε, γιατί ο διαιτητής έχει αδικηθεί κατάφωρα, προκειμένου να περάσει της Πειθαρχικής, αλλά θα επανέλθουμε.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος