FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Για νέα νίκη οι «ερυθρόλευκοι» με Πύλο

Ημερομηνία: 16-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τι Αχαϊκή, τι Τσικλητήρας Πύλου, ένα και το αυτό και μάλιστα με την ομάδα της Πύλου ανεβασμένη, αφού νίκησε στην Κ. Αχαγιά. Δάμασε το Ληξούρι άνετα, έφερε 0-0 με Ζάκυνθο, νίκησε στο Λεωνίδιο, έφερε 0-0 με Καλαμάτα κι έχει να χάσει από τις 22 Οκτωβρίου (1-2 δύσκολα στην Αμαλιάδα).

*Τα αναφέρουμε όλα αυτά για να καταδείξουμε πόσες δυσκολίες έχει το αυριανό παιχνίδι, όπου ο Γ. Κούτσης θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του Σέχου. Πιθανώς αυτός να είναι ο Νιφορόπουλος, όπως λέει η λογική. Ο κόουτς Κακαλέτρης έρχεται εδώ με την ομάδα του χωρίς προβλήματα.

*Ρέφερι ο Αχαιός-αεροπόρος Τζαγκαράκης, που κάνει τρίτο παιχνίδι φέτος στον όμιλο. Βοηθοί του οι Γεωργακόπουλος, Σωτηρόπουλος. Είναι δεύτερο χρόνο στη Γ΄ Εθνική.

 

Με ελπίδες στην Καλαμάτα

Ο Αστέρας με νέο προπονητή, το Σούλη Παπαδόπουλο, πάει  με ελπίδες στην Καλαμάτα στο ντέρμπι με την ομάδα του Ζαλίκα. Τους «βυσσινί» περιμένει σκληρή δοκιμασία και πρέπει να σταθούν όρθιοι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Απουσίες δεν υπάρχουν, αφού επανέρχεται ο Ρόβας. Δεν ξέρουμε ωστόσο τα πλάνα του νέου προπονητή.

*Θα σφυρίξει ο Αγγελάκος (Αρκαδίας), ο οποίος είχε οριστεί στον Πύργο την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά δήλωσε κώλυμα! Κι επειδή στην ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν ξέρουν τι τους γίνεται, καπάκι τον όρισαν στην Καλαμάτα. Κάνει εντύπωση δε  πώς δεν αξιολόγησαν αυτό το παιχνίδι, ενώ είχαν αξιολογήσει το Βλαχιώτης-Αστέρας και το Βραχνέικα-Καλαμάτα. Περίεργες παραγοντοδιαιτητικές αποφάσεις.

 

Δεν φοβάται την Αχαϊκή

Ο Παμβουπρασιακός δεν φοβάται την Αχαϊκή. Τη γνωρίζει πολύ καλά. Άλλωστε παίζουν κάθε χρόνο είτε πρωτάθλημα είτε φιλικά. Μάλιστα θα παίξει σχεδόν πλήρης ο ΠΑΟΒ, αφού επανέρχονται Ντόμας και Ανδριέλος. Ερωτηματικό είναι ο «Κόκος». Με δεδομένο ότι η Αχαϊκή είναι άνω-κάτω διοικητικά και σαφώς οι παίκτες επηρεάζονται από τέτοιες καταστάσεις. Ανοιχτό κατά τη γνώμη μου παιχνίδι.

*Η προϊστορία την οποία έψαχνα δείχνει πως στα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΒ δεν χάνει εκεί. Στην περίοδο 2013-2014 έφερε 0-0, την περίοδο 2014-2015 έφερε 1-1 και πέρυσι νίκησε 1-2. Γιατί, λοιπόν και αύριο να μην έχει ένα πετυχημένο αποτέλεσμα; Σφυρίζει ο Ρούσσος (Κορινθίας) γνωστός, διαιτήτευσε στο ΠΑΟΒ-Ζάκυνθος πρόσφατα.

 

Στη Λάρισα οι «Μπλε»

Με κόσμο πάει στη Λάρισα ο Κόροιβος, όπου θα αντιμετωπίσει το Γυμναστικό Λάρισας-Φάρος. Είναι ανοιχτό παιχνίδι, καθώς οι ομάδες είναι ισοδύναμες, άρα τα πάντα θα κριθούν από τη διάθεση και ευστοχία των αντίπαλων ομάδων. Θα είναι μια αναμέτρηση ανάμεσα στον Καλαμπάκο και τον πολύ Σκουρτόπουλο. Θα σφυρίξουν Σχοινάς, Θεωνάς, Τζιοπάνος.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Αισίως φτάσαμε στη 14η αγωνιστική. Μία… ανάσα πριν τη λήξη του α΄ γύρου. Υπάρχει μια εκκρεμότητα (Σαβάλια-Ξενοφών). Θα γίνει –προφανώς- κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων σε άγνωστη προς το παρόν σ’ εμάς ημερομηνία. Ούτε να την εικάσουμε δεν μπορούμε…

*Πάμε παρακάτω στην 14η αγωνιστική. Βλέπουμε δύο διπλά. Το ένα θα το φέρει ένας Ολυμπιακός. Όχι όμως της Ζαχάρως. Θα το φέρει ο συνώνυμος των Σαβαλίων στο Σιμόπουλο. Το άλλο (πιθανώς) ο Ξενοφών στο ντέρμπι της Επαρχίας Ολυμπίας (Αλφειός-Ξενοφών). Όπου αλλού κάτσει διπλό θα υπάρξουν παρενέργειες. Εκτός από το Ηλειακός-Χάβαρι θα κυριαρχήσει ο άσος!

 

Οι γυναίκες στην Κόρινθο

Ανίκητες ως τώρα οι γυναίκες του Πανηλειακού πάνε σήμερα στην Κόρινθο, όπου θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Έχει νικήσει μόνο τις Καρυάτιδες στη Σπάρτη κι έχει χάσει τρεις φορές από Αγ. Παρασκευή, Άβαντες και Ολυμπιάδα Υμηττού. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο Χιλιομοδίου και θα σφυρίξει ο Χρονάς (Αχαΐας). Περιμένουμε νέα νίκη με τον Άρη Κορίνθου.

 

Πότε θα γίνουν οι αγώνες του Κυπέλλου;

Πανηγυρική η κλήρωση της τρίτης φάσης του Κυπέλλου προχτές στα γραφεία της ΕΠΣ Ηλείας. Τελικά ο τρόπος της κλήρωσης διέρρευσε σε άλλη τοπική και τον μάθαμε κι εμείς λίγες μόνο ώρες πριν τη διαδικασία.

*Κατά πάγια τακτική της η Επιτροπή δεν ανακοίνωσε ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων. Όπως πάντα θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις, διαφωνίες, συμφωνίες κι ούτω καθεξής. Όμως και πώς να ορίσουν τους αγώνες, όταν εκκρεμούν αγώνες της προηγούμενης φάσης; Έχουν βγει εκτός προγράμματος οι άνθρωποι…

 

Πότε

Αυτός ο αγώνας Β΄ τοπικής ανάμεσα στη Βαρβάσαινα και το Χειμαδιό, που εκκρεμεί κάποια τέρμινα, πότε άραγε θα οριστεί, γιατί ο ΚΑΠ είναι σαφής: δεν μπορεί να αρχίσει ο β΄ γύρος αν δεν έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος. Και ο πρώτος λήγει αυτό το Σαββατοκύριακο!

Παρέλαση

Παρέλαση παρατηρητών διαιτησίας έχουμε αύριο Κυριακή. Ούτε λίγοι ούτε πολλοί, θα δουν και θα αξιολογήσουν διαιτητές για τη Β΄, Γ΄ Εθνική. Ορίστηκαν Γιαννόπουλος, Κυριακάκης, Καραγιάννης, Μάνθος, Βασιλάκης ως αξιολογητές, ενώ το τρίο Ρουμπάνης (τζούνιορ), Ασημακόπουλος, Λιάπης θα διευθύνουν το γυναικείο  Ίκαρος Πετρωτού-Άβαντες Χαλκίδας στην Πάτρα.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος