FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Για θρίαμβο ο Πανηλειακός!

Ημερομηνία: 03-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Επανερχόμαστε στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής. Σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στον ιστορικό Παναρκαδικό. Μονόδρομος η νίκη απέναντι στους τριφυλλοφόρους της Τρίπολης. Ο κόσμος έχει πάνω από ένα μήνα να δει τον Πανηλειακό. Δεν τον είδε ούτε προχτές στο Επιτάλιο. Θα πρέπει λοιπόν να κατακλύσει το γήπεδο. Πάνω από δύο χιλιάδες πρέπει να έρθουν στο «Μαρακανά». Να ενισχύσουν την ομάδα.

*Δεν ξέρουμε αν ο Νιφορόπουλος θα είναι απόλυτα έτοιμος ώστε να παίξει. Κατά τα άλλα, πρόβλημα δεν υπάρχει. Οι ερυθρόλευκοι πάνε για τρίτη συνεχόμενη νίκη. Από την Αργολίδα ο ρέφερι. Είναι ο Κόλλιας, με βοηθούς τους Λυκομήτρο, Νενεκούμη. Ο δεύτερος μπήκε πρόσφατα στους πίνακες.

 

Ο Αστέρας πάει Λεωνίδιο

Στο Λεωνίδιο της Κυνουρίας πάει για νέα νίκη ο Αστέρας. Πάει για να κάνει την πέμπτη νίκη του, απέναντι στην τοπική ομάδα που είναι τελευταία, όχι μόνο χωρίς βαθμό, αλλά και χωρίς να έχει πετύχει γκολ!

*Ευκολάκι το παιχνίδι που θα σφυρίξει ο Ρούτσης (Κορινθίας).

 

Θα γυρίσει νικητής ο ΠΑΟΒ

Μια κλάση ανώτερος ο Παμβουπρασιακός πάει από το Σαββατόβραδο στο νησί του Αγ. Γερασίμου, να παίξει με τον Παλληξουριακό με στόχο τη νίκη. Θεωρούμε δεδομένη τη νίκη της ομάδας του Ηλία Φωτόπουλου, αρκεί να έχουν στοιχειώδη ευστοχία.

*Θα σφυρίξει ο Αχαιός Τζουγκαράκης, τον οποίο ξέρουν καλά οι «πράσινοι», διότι τους σφύριξε με τον Βλαχιώτη.

 

Οι γυναίκες στην Αθήνα

Στο γήπεδο Υμηττού με την τοπική Ολυμπιάδα αγωνίζεται την Κυριακή η εξαιρετική γυναικεία ομάδα του Πανηλειακού. Η αντίπαλος της ομάδας του Κώστα Μπακάλη και του συνεργάτη του Γιάννη Γκότση, στην πρεμιέρα νίκησε στη Σπάρτη τις Καρυάτιδες με σκορ 5-4. Τρεις γυναίκες από την Αθήνα θα διευθύνουν το παιχνίδι (Αντωνίου, Αλεξοπούλου, Μπαλάγκα).

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Είμαστε ακόμη στο φθινόπωρο. Τελείωσαν οι μεταγραφές κι ο πρώτος γύρος είναι στη μέση. Αρκετοί υποστηρίζουν πως έκλεισε η τετράδα στην κορυφή. Δεν το πιστεύουμε γιατί υπάρχουν ακόμη ο Αλφειός κι ο Ενιπέας που έχουν μείνει λίγο πίσω.

*Στην όγδοη αγωνιστική η Θύελλα θα πάρει βαθμούς ανάσα, καθώς έχει ρεπό, αλλά θα φτάσει τους 15 βαθμούς με τους τρεις πόντους λόγω Αμπελοκάμπου.

*Το διπλό είναι αναμενόμενο σε τρεις αγώνες. Αναμένεται να το φέρουν η Νίκη στα Καβάσιλα, η Δόξα στο Καραλέτσι και τα Μακρίσια στο Κουρτέσι (εκτός απροόπτου). Από κει και πέρα,  όπου έλθει θα κάνει… πάταγο!

 

Ο Γούρμος είναι εδώ

Πρωταγωνιστεί με τα χρώματα της προσφυγικής ομάδας της Ν.Μανολάδας ο Ανδρέας Γούρμος. Στο τελευταίο παιχνίδι με το Κουρτέσι πέτυχε δύο γκολ κι έφτασε αισίως στα πέντε. Σειρά έχει τώρα η Α.Ε. Πηνείας.

 

Απορία με το γήπεδο

Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τι ακριβώς γίνεται με τα γήπεδα. Για παράδειγμα έχει ένα πρόβλημα ο Αστέρας με το δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας. Δεν ξέρουμε αν ζήτησε επίσημα από το Δήμο Πηνειού να πάει Γαστούνη. Διαβάσαμε αλλού πως ο Δημήτρης Δήμου, υπεύθυνος του γηπέδου, δεν δίδει το γήπεδο! Γιατί, ρε μεγάλε, δεν δίνεις το γήπεδο για έναν αγώνα σε μια ομάδα που παίζει στο εθνικό πρωτάθλημα; Είναι σωστό αυτό; Δηλαδή είναι χωρισμένη η Ηλεία; Και τι θα πάθει το γήπεδο αν παιχτεί ένα παιχνιδάκι;

 

Μνήμη Κώστα Αργυρακόπουλου

Σαράντα μέρες κύλησε ταχύρροος ο χρόνος από την εκδημία του φίλου Κώστα, ο οποίος άφησε ανεξίτηλα σημάδια αυθεντικής αθλητικογραφίας. Γνωριστήκαμε τη δεκαετία του ’70 κι έκτοτε άρρηκτοι δεσμοί φιλίας μας συνέδεσαν. Αιχμηρός κατά του ποδοσφαιρικού κατεστημένου πάντοτε με στήριξε στις όποιες επιλογές μου. Ένιωθα πολύ οικείος και λυπήθηκα αφάνταστα που τόσο πρόωρα και άδικα μας άφησε… Θα σε θυμάμαι πάντα πεφιλημένε και πολύκλαυστε,  Κώστα, στον παράδεισο που βρίσκεσαι…

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος