FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: «Βυσσινί λαίλαπα» και κορυφή

Ημερομηνία: 08-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πέμπτη αγωνιστική στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής και ο Αστέρας ξέφυγε κατά έξι βαθμούς από Καλαμάτα, Βραχνέικα, Βλαχιώτη και Παναρκαδικό που έπονται. Η ομάδα του Τίμου Καβακά με επίθεση-κανόνι έχει πάρει κεφάλι κι ας ισχυρίζονται οι ανταγωνιστές της ότι ως τώρα έχει βγάλει εύκολο πρόγραμμα. Θα νικήσει και την Αχαϊκή την ερχόμενη Κυριακή και θα σταθεροποιηθεί στην πρώτη θέση. Θα ζεσταθεί ο κόσμος της και η συνέχεια θα είναι εξίσου καλή.

*Τα Βραχνέικα «έπεσαν» στην Κ. Αχαγιά και θεωρούμε πως η θέση τους είναι πλασματική, ενώ η «Μαύρη» κώλωσε στην Πύλο (0-0) παρότι είχε στο γήπεδο περισσότερο κόσμο από τους ντόπιους του Τσικλητήρα. Η ομάδα του Κακαλέτρη με σκληρή άμυνα κράτησε το μηδέν σε ένα κακό ματς χωρίς φάσεις. Τρίζει ήδη η καρέκλα του κόουτς των Καλαματιανών, Ζαλίκα, που πάντως φωνάζει ότι η ομάδα δεν έχει επίθεση!

*Αήττητος και ο Βλαχιώτης, αλλά δεν μπορεί να πάρει νίκη εύκολα. Ήρθε 2-2 με τη Ζάκυνθο, εκεί όπου ο Πανηλειακός πέρασε πανεύκολα. Με δέκα η νησιώτικη ομάδα από το 37΄, ισοφάρισε τους Λάκωνες!

*Πρώτος σκόρερ του ομίλου ο Κέρι (Αστέρας) με 7 γκολ.

 

«Σκιά» ο Πανηλειακός

«Σκιά» του εαυτού του ο Πανηλειακός έχασε με κάτω τα χέρια από τον Παναρκαδικό. Απογοητεύτηκε ο κόσμος. Χίλια άτομα έφυγαν προβληματισμένα από το θέαμα που είδαν και ίσως αναπόλησαν παίκτες που έχουν αποτελέσει παρελθόν (Βλαχόπουλος, Στούπης) και ήταν παραγωγικοί. Ακόμη και ο Φώτης Σκοζάι που μπορεί να δημιουργήσει, ήταν τραυματίας στην εξέδρα, ενώ ο Νιφορόπουλος απουσίασε (λόγω τραυματισμού) για τρίτο συνεχόμενο ματς. Και ο Γκουβέρος είχε πρόβλημα τραυματισμού αλλά ήταν στη 18άδα, ενώ ο Μπουρνέλης απουσίασε λόγω θανάτου της γιαγιάς του.

*Στα χάλια του ο ρέφερι Κόλλιας (Αργολίδας). Όχι δεν έδωσε ένα σφύριγμα στους γηπεδούχους, αλλά προσέτι τους έσπασε τα νεύρα με τις κίτρινες (Κολόκας, Σέχου, Σωτηρόπουλος) και τα διάφορα «τσαλιμάκια» που έκανε! Έχει γεράσει στη Δ΄, Γ΄ Εθνική ο Κόλλιας, αλλά ως τώρα έχει σφυρίξει τρεις φορές φέτος.

*Τραυματίας έπαιζε ο Γιάννης Σωτηρόπουλος που «έφαγε» τέταρτη κίτρινη και θα απουσιάσει στα Βραχνέικα. Τον έπαιζαν σκληρά και μανούριαζε σ’ όλο τον αγώνα, ώσπου βγήκε αλλαγή!

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Ένταση είχαμε κατά την 8η αγωνιστική στην Α΄ τοπική. Αγρίεψαν τα πράγματα. Πιάστηκαν στα χέρια Τσουκαλάς και Μερτζάνης, στα Σαβάλια, στο 19΄ κι ο Καραβίδας τους έδειξε κόκκινη με συνοπτικές διαδικασίες! Πότε πρόλαβε ο Πετρόπουλος του Α.Ο.Μ. στο Κουρτέσι και πήρε δύο κίτρινες στο 35΄ από τον Πήττα είναι απορίας άξιον. Εκνευρίστηκε ο Ματλής (Α.Ε. Πηνείας) και τα έσουρε στο διαιτητικό τρίο, οπότε ο Γεωργόπουλος τον έστειλε στο 73΄ στα αποδυτήρια. Ούτε λίγες, ούτε πολλές οι τέσσερις κόκκινες κάρτες!

 

Η τετράδα της Α2

«Άναψε» η μάχη στην Α2 και η τετράδα αυτή τη στιγμή αποτελείται από τη Δάφνη (15), Γούμερο (14), Σκουροχώρι 13 και Μαγούλα (11). Φυσιολογική εν πολλοίς κατάταξη με δεδομένη τη μέτρια εκκίνηση του Αίαντα (10) που φιλοδοξεί το Γενάρη να ενισχυθεί και να πρωταγωνιστήσει, όπως υποστηρίζει ο παράγοντας της ομάδας, Κώστας Καραμιχάλης. Ο Λευκός Αστέρας έχασε τη μεγάλη ευκαιρία προχτές, όταν έχασε στο 93΄ από τη Δάφνη. Πολύ καλή πορεία της Ολυμπιάδας Γουμέρου, η οποία ουσιαστικά έχει 16 βαθμούς καθώς ξεκίνησε με μείον δύο!

 

Η νίκη της Δάφνης

Με πέντε νίκες και μία ήττα η ιστορική Δάφνη πήρε την πρωτοπορία στην Α2, με μία μεγάλη νίκη στο Σκουροχώρι επί του αήττητου ως τότε Λευκού Αστέρα. Η νίκη αυτή αποχτά μεγάλη σημασία, γιατί σημειώθηκε ενώ η ομάδα της Ανδραβίδας αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 79΄ και δεχόταν μεγάλη πίεση!

*Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι η Δάφνη έχει στόχο την άνοδο και γι’ αυτό το στόχο παλεύει τρία χρόνια τώρα. Ο τεχνικός Τάκης Δρακόπουλος  κοούτσαρε έξω από το κάγκελο. Βλέπετε το θέμα των προπονητών εδώ στην Ηλεία ακόμη παραμένει άλυτο.

*Η ομάδα έχει δέσει με την παρουσία του Μήτσου Βατσή που η εμπειρία του ήταν εμφανής στον αγώνα. Σε μια γενικά καλή ομάδα ξεχώρισε ο Πετρόπουλος που ήταν ο κορυφαίος.

*Κοντά στην ομάδα βρέθηκαν αρκετοί φίλοι της, όπως ο Σπύρος Αγραπίδης (φίλος από τα παλιά) κι ο κολλητός μου, Κώστας Αντίοχος, ένας εξαιρετικός φίλαθλος και ποδοσφαιριστής ακόμη στον Άρη Δήμητρας.

Έλεος!

Μοναδικότητα στο τοπικό ποδόσφαιρο με ανοχή της Διοργανώτριας. Υπάρχουν γιατροί ποδοσφαιριστές που συγχρόνως αγωνίζονται και εκτελούν καθήκοντα γιατρού!

*Κι αν αποβληθεί ο ποδοσφαιριστής-γιατρός, τότε ο αγώνας διακόπτεται;

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος