FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Απίθανο αποτέλεσμα στα Βραχνέικα

Ημερομηνία: 03-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Φοβερή η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα στον 5ο όμιλο. Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής ήρθε στα Βραχνέικα, όπου ο νεοφώτιστος Διαγόρας «καθάρισε» τον Παρναρκαδικό! Ποιος να το περιμένει αυτό. Στην Καλαμάτα η «Μαύρη» με γκολ του έγχρωμου Γουέρε, πήρε μισό μηδέν την Αχαϊκή, ενώ αναμενόμενο ήταν το διπλό της Ζακύνθου στο Λεωνίδιο. Η νησιώτικη ομάδα πήγε στην Κυνουρία με προπονητή το Στράτο Κουρούμαλλο, καθώς ο Τσούκλης είναι άφαντος!

*Λίγα τα γκολ, καθώς όλοι εκτός παίζουν αμυντικά. Έτσι οι επιθέσεις εμφανίζονται στείρες. Πέντε γκολ στην Αμαλιάδα, τέσσερα στα Βραχνέικα και τέσσερα στα υπόλοιπα παιχνίδια!

 

Λευκή ισοπαλία

Καλή ήταν η πρεμιέρα για τον Παμβουπρασιακό στην Πύλο. Κράτησε καλά πίσω και πήρε λευκή ισοπαλία, όπως ακριβώς πέρυσι. Σχολιάζαμε το Σάββατο πως ο Ηλίας Φωτόπουλος γνωρίζει τα κατατόπια και πέσαμε διάνα στο αποτέλεσμα!

*Ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα και άφησε κάποια παράπονα για το μέτριο επιθετικά παιχνίδι των «πρασίνων».

 

Ατυχία και κόντρα διαιτησία

Θετικό για πρεμιέρα θεωρείται το 1-1 με το οποίο επέστρεψε ο Πανηλειακός από τη Σπάρτη. Ο Βλαχιώτης έχει καλό σύνολο και θα μας θυμηθείτε. Ο πιστός κόσμος των ερυθρολεύκων ακολούθησε κοντά. Ήταν μια εβδομηνταριά φίλοι που χάρηκαν για την ισοπαλία που μπορούσε να ήταν νίκη, αν ο Γκοτσούλιας δεν είχε σουτ στο δοκάρι κι αν ο Μπουρλάκης δεν έχανε το άχαστο!

*Πρωτοκορυφαίοι οι Νιφορόπουλος, ο φύλακας-άγγελος Καπετανάκης κι ο στρατευμένος Μπουρλάκης. Πολλά παράπονα για τον εδράκια Τριπολιτσιώτη ρέφερι, Βεργέτη, έχει ο Πανηλειακός.

 

Ο Κέρι έβαλε τις βάσεις

Πρώτη νίκη στην Αμαλιάδα για τους «βυσσινί» μετά την ψυχρολουσία του τρίτου λεπτού. Αυτά παθαίνει κανείς όταν δεν υπολογίζει τον αντίπαλο! Το Ληξούρι είναι αδύνατο, αλλά μπαλίτσα παίζει και αυτό. Όμως ο Κέρι πήρε το όπλο του, έβαλε δύο γκολ και η νίκη ήρθε εύκολα, με το Μαρουκάκη να ανοίγει λογαριασμό.

 

Κρύβουν τους διαιτητές

Παλιά μου τέχνη κόσκινο με τους διαιτητές εκεί στην ΕΠΣ. Ανακοινώνουν τις τριπλέτες που έχουν οριστεί κάθε Παρασκευή, όπου αυτοί θέλουν. Δεν ανέχονται την κριτική κι αποκλείουν εφημερίδες. Πιο παλιά είχαν αποκλείσει τη Β΄ αρχαιοτέρα. Είχαμε πάρει θέση τότε και είχαμε στηλιτεύσει το γεγονός. Αργότερα τα βρήκανε και ομαλοποιήθηκε η κατάσταση. Τώρα τα έχουν με τη δική μας εφημερίδα και τη γειτόνισσά μας! Κρύβουν τα τρίο των διαιτητών για να μας κάνουν… νταντά. Χαρά στην είδηση. Λες και το ίδιο βράδυ, όποιος θέλει να τις πληροφορηθεί δεν πάει στο σάιτ της Διοργανώτριας. Τερτίπια. Άλλαξε εν μέρει το Δ.Σ., αλλά ουσιαστικά τίποτε δεν άλλαξε. Οι ίδιοι παραμένουν και μη μιλάνε για θεσμούς και άλλα φληναφήματα.

 

Σφυρίγματα

Τη Δευτέρα πέρασαν γραπτές εξετάσεις όσοι διαιτητές είχαν κοπεί κατά το σεμινάριο κι όσοι δεν είχαν δώσει τότε. Παράλληλα πέρασαν και τις αγωνιστικές δοκιμασίες και θα τεθούν στη διάθεση της Επιτροπής Διαιτησίας.

*Τους απομένει τώρα να φάνε το Σάκη Γιαννόπουλο από την Επιτροπή, γιατί τους χαλάει τα σχέδια.

 

Ο Ντένις Μενίκου

Είχα γράψει προ ημερών για τον καλό ποδοσφαιριστή το Ντένη Μενίκου που βρίσκεται στην Καβάλα. Ο Γαστουναίος παίκτης στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε (χιαστοί) στο Νέστο Χρυσούπολης. Βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας  κι έχει ενταχτεί στην ομάδα Κεραυνός Πέρνης, Α΄ τοπικό Καβάλας. Αυτά με πληροφόρησε φίλος της στήλης.

 

Απορία πώς αποφασίζουν

Είναι ν’ απορεί κανείς με τις αποφάσεις που παίρνουν τα αθλητικά δικαστήρια. Πώς κρίνουν και με βάση ποια κριτήρια. Αναφερόμαστε στην απόφαση για το σωματείο της Προόδου Σαλμώνης. Ο ΚΑΠ αναφέρει σαφώς ότι για να έχει ευθύνη το σωματείο, ο προσφεύγων στο πολιτικό δικαστήριο πρέπει να είναι μέλος του Δ.Σ., προπονητής, γυμναστής κλπ.. Ο Σταθόπουλος δεν είναι τίποτε από αυτά. Ήταν μέλος και μάλιστα διαγραμμένο. Αλλά ήταν υποψήφιος στις εκλογές και είχε έννομο συμφέρον.

*Κυρίως την πάτησε ο δικηγόρος του σωματείου που δεν μπόρεσε να υποστηρίξει με επιχειρήματα, πως το σωματείο δεν έχει ευθύνη. Ήταν άσχετος ο άνθρωπος, αφού δεν ήξερε να διαβάσει και να αντιληφθεί την απόφαση που βγήκε, όταν στην ΕΠΣ η απόφαση ήταν γνωστή μια μέρα πριν.

* Για υπόγειες διαδρομές δεν μπορούμε να μιλήσουμε… Εκτός κι αν οι δικαστές δεν πάνε με το δίκιο, αλλά με τον ισχυρό!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος