FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Έχουν μπλέξει άσχημα με το Κύπελλο

Ημερομηνία: 15-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εκεί στην ΕΠΣΗ έχουν μπλέξει με το Κύπελλο, όπως το σχεδίασαν φέτος. Έχουν μπλέξει και θα δούμε πώς θα ξεμπλέξουν. Τους έδωσε η ΕΠΟ και τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής και γίνεται χαμός. Για αύριο ανέβαλαν τα παιχνίδια του Αστέρα (με Χάβαρι) και του Παμβουπρασιακού με το Βαρθολομιό! Τα πάνε για μια εβδομάδα αργότερα, ενώ τους μένει άλλη μια αγωνιστική. Και να είστε σίγουροι πως θα ανέβαλαν και το Αργοναύτης-Πανηλειακός, αν με τη διεξαγωγή του δεν έσβηνε την ποινή του ο Θεοδωρακόπουλος, που είδε κόκκινη στα Βραχνέικα!

*Έχουμε μπλέξει άσχημα με το Κύπελλο…

 

Εννέα αγώνες σήμερα

Πάλι με το Κύπελλο. Εννέα αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα. Ορισμένοι λίαν ενδιαφέροντες. Αλλού θα διαβάσετε το πλήρες πρόγραμμα. Εδώ θα ασχοληθούμε με κάποια παιχνιδάκια που παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες. Ουσιαστικά, τις τοπικές ομάδες ελάχιστα ενδιαφέρει το Κύπελλο, μιας και υπάρχουν οι τρεις μεγάλοι. Παραμένουν ακλόνητα φαβορί αλλά και αουτσάιντερς. Φαβορί η Νίκη Τραγανού με Φίλιππο, η Δόξα με Λεχαινά, ο Ξενοφών με Ίφιτο, τα Μακρίσια με Μαγούλα. Για τον Πανηλειακό δεν το συζητάμε.

 

Πάλι Ενιπέας-Αλφειός

Πριν τρεις μέρες συναντήθηκαν πάλι και η ομάδα από το Λαντζόι νίκησε στο Επιτάλιο με 3-1. Σήμερα θα παίξουν στη Μαγούλα, γιατί είναι τιμωρημένη η έδρα του Ενιπέα από την ιστορία με τα Σαβάλια.

*Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων θα παίξει με την Προοδευτική. Στο παιχνίδι αυτό θα εκτίσει ο Τσουκαλάς, ώστε να παίξει στο ντέρμπι με τη Νίκη την Κυριακή!

*Θα γίνουν και δύο αμφίρροπα παιχνιδάκια: Ζαχάρω-Θύελλα και Πηνεία-Καβάσιλα.

 

Ενδιαφέρον

Ενδιαφέρον στο παιχνιδάκι Αργοναύτης (Β΄ τοπικό)-Πανηλειακός έχει, ποια ενδεκάδα θα κατεβάσει ο Γιώργος Κούτσης. Να δούμε ποιους παίκτες θα προφυλάξει ενόψει ηλειακού ντέρμπι. Πάντως ο Καπετανάκης θα παίξει, μη υπάρχοντος άλλου τερματοφύλακα!

 

Όλα ρολόι

Από τα μέσα του Σεπτέμβρη έχει κάνει αίτηση ο παλαίμαχος διαιτητής, Γρηγόρης Ηλιόπουλος, για μεταγραφή στη Ζάκυνθο. Έκτοτε, παρότι έχει περάσει ένα δίμηνο, απάντηση δεν έχει πάρει. Ούτε θετική ούτε αρνητική! Δουλεύει ρολόι η διοίκηση του προέδρου Άρη!

*Στο μεταξύ ο Χρυσόστομος Μάνθος ήταν άφαντος για τρεις εβδομάδες από τις επιμορφωτικές εκδηλώσεις των διαιτητών. Παρουσιάστηκε όμως τη Δευτέρα και δίδαξε με θέμα «διαμαρτυρίες των παικτών» και ήταν όπως πάντα κατατοπιστικός.

 

Παραίτηση Μπατζάκα;

Φήμες κυκλοφόρησαν στην ποδοσφαιρική πιάτσα, πως ο προπονητής του Πέλοπα Πελοπίου, Δημήτρης Μπατζάκας αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του δήμου Αρχ. Ολυμπίας. Αιτία η προχτεσινή ήττα της ομάδας στο Βαρθολομιό, που τη φέρνει σε δεινή βαθμολογική θέση με 6 βαθμούς από δύο νίκες (Αχιλλέα, Λέοντες) ως τώρα. Ακούγεται πως θα τον αντικαταστήσει ο Σωτήρης Τζέμος…

 

Δ.Σκουλίδας: «Ήταν σκληρή δοκιμασία»

Ένας από τους πρωταγωνιστές του Κοροίβου στο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν ο Διονύσης Σκουλίδας, που ήρθε φέτος δανεικός από την Ένωση. Ο Σκουλίδας έπαιξε 22 λεπτά. Πέτυχε 8 πόντους, με 2/5 τρίποντα, 2 βολές, 5 ριμπάουντ, ένα λάθος και μια ασίστ. Τόνισε μετά το πέρας του αγώνα: «Ήρθα στον Κόροιβο να βοηθήσω και να πάρω παιχνίδια. Θέλω να αποδείξω πως αξίζω. Η ΑΕΚ είναι ομάδα επιπέδου. Εμείς προσπαθήσαμε, αλλά πέσαμε πολύ στο τέλος. Ήταν μια σκληρή δοκιμασία αυτό το παιχνίδι».

 

Ακλόνητη η τετράδα

Η τετράδα της Α΄ τοπικής παραμένει ακλόνητη μετά και τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής. Νίκησαν και οι τέσσερις. Η Νίκη διέλυσε τη Θύελλα (4-0), τα Σαβάλια πήραν άκοπο τρίποντο (Αμπελόκαμπος), ενώ έσβησε τη μία από τις δύο αγωνιστικές ο Τσουκαλάς. Ο Ξενοφών πήρε με ανατροπή το διπλό στο Χάβαρι, ενώ και η Δόξα πέρασε (0-1) από τη Ζαχάρω. Τους ακολουθεί κατά πόδας η Προοδευτική…

 

Κοντά στον Αίαντα

Καμιά δεκαριά φίλοι και παράγοντες του Αίαντα ακολούθησαν το περασμένο Σάββατο την ιστορική ομάδα στη Μαγούλα. Ανάμεσά τους και ο προπονητής της Αχαϊκής, ο Αλέξης Γαβριλόπουλος, ο πατέρας του Άρης, ο Κώστας Καραμιχάλης και ο αντιδήμαρχος και πρώην διαιτητής, Δημήτρης Δήμου.

*Στη λήξη ο προπονητής της ομάδας της Γαστούνης, Θοδωρής Λούρμπας, χαρακτήρισε μεγάλη τη νίκη της ομάδας του, γιατί επιτεύχθηκε επί μεγάλου αντιπάλου. Έτσι, πλησίασε στους τρεις πόντους την πρωτοπόρο Δάφνη. Όπως πρόσθεσε, περιμένει ενίσχυση το Γενάρη, ώστε η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος