FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτή επιστολή Ν. Φάμελου προς τους πολίτες του Δήμου Ζαχάρως: «Παραιτούμαι για προσωπικούς λόγους αλλά παραμένω «παρών»

Ημερομηνία: 21-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση του, από το αξίωμα του Δημάρχου Ζαχάρως, εξηγεί με ανοιχτή επιστολή προς τους συμπολίτες του, ο κ. Νίκος Φάμελος. Όπως τονίζει, χθες 20 Σεπτεμβρίου, διαβίβασε στον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης την παραίτηση του, για λόγους προσωπικούς και οικογενειακούς.

Στην επιστολή του, προς τους συμπολίτες του ο κ. Φάμελος επισημαίνει:

«Αγαπητοί Συμπολίτες,

Όλα αυτά τα χρόνια, προσπάθησα για το καλύτερο, αυτό μπόρεσα, αυτό κατάφερα. Ο αγώνας μου υπήρξε ειλικρινής και πάντα πάνω στις αρχές μου που με ακολουθούν χρόνια τώρα, από τότε που υπηρέτησα την πατρίδα από το μετερίζι των Ενόπλων Δυνάμεων.  Λυπάμαι ειλικρινά πουλόγοι που αφορούν προσωπικά και οικογενειακά θέματα, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας, επίσης  για τις όποιες αδυναμίες μου ζητώ συγνώμη από όλους σας.

Ο Δήμος Ζαχάρως προχωράει μπροστά με γνώμονα το συμφέρον των Δημοτών και μόνο, προχωράει μπροστά με αυτούς που έχουν όραμα και δυνάμεις, προχωράει μπροστά ενωτικά. Ευχαριστώ όλους εσάς τους Δημότες της Ζαχάρως, της Φιγαλείας, των κοινοτήτων μας, τους Δημοτικούς μας Συμβούλους, τους Εκπροσώπους των Τοπικών Διαμερισμάτων μας, καθώς και τους εργαζομένους του Δήμου Ζαχάρως για την συνεργασία τους.

Τέλος επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Εκλεγμένο Δήμαρχο Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο και την παράταξη της Δυναμικής Πρωτοβουλίας, που με ομόφωνη απόφαση με ανάδειξαν  Δήμαρχο Ζαχάρως. Ευχαριστώ επίσης όλους σας για την συνεργασία και την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων των πολιτών μας.

Θα είμαι παρών, σε οποιαδήποτε βοήθεια και αρωγή στον νέο Δήμαρχο.

Είμαστε όλοι μας ενωμένοι και προχωράμε σε σταθερή τροχιά με μόνο αντίπαλο τα προβλήματα του τόπου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος