FOLLOW US: facebook twitter

Ανοίγει ο δρόμος για το Σινέ ΡΟΔΟΝ

Ημερομηνία: 25-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Μετά την προχθεσινή απόφαση του Δ.Σ Ανδραβίδας- Κυλλήνης για την δωρεάν χρήση του ιδιόκτητου ακινήτου του δήμου στον Σταφιδόκαμπο, ανοίγει ο δρόμος για την νομιμοποίηση του θερινού κινηματογράφου Σινέ Ρόδον που αποτελεί το καμάρι του χωριού και διοργανώνει προβολή πολλών ταινιών και πολιτιστικών – καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, με πολλά όμως προβλήματα  και καταγγελίες τα τελευταία χρόνια λόγω της αδειοδότητησης και νομιμοποίησης του χώρου.

Μετά από την θετική αυτή εξέλιξη, το Δ.Σ του Πολιτιστικού Κέντρου Σταφιδοκάμπου με στόχο να ανοίξει το ΣΙΝΕ ΡΟΔΟΝ στις 20 Ιουλίου, τρέχει για την έκδοση των αδειών και την ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνται.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού και Καλλιτεχνικού Κέντρου Σταφιδοκάμπου σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «ευχαριστούμε τον δήμαρχο κ. Ναμπίλ Μοράντ, καθώς και τους δημοτικούς συμβούλους που αποδέχθηκαν την δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του ακινήτου στον Σταφιδόκαμπο, το οποίο είναι ιδιοκτησίας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Με αυτή την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανοίγει ο δρόμος για την νομιμοποίηση του Σινέ Ρόδον.

Από σήμερα ξεκινάει ένας αγώνας δρόμου, με στόχο την έκδοση των αδειών. Ελπίζουμε μέχρι της 20 Ιουλίου να έχουμε ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος