FOLLOW US: facebook twitter

Ανησυχία για τα νέα hot spots: Στο Μητροπολίτη Ηλείας η νέα διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πύργου

Ημερομηνία: 11-03-2017 | Συντάκτης:

ergatiko-mitropolitis-hot-spots

Πέρα από την εθιμοτυπία κινήθηκε η συνάντηση του Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού με τη νέα διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πύργου. Μπορεί το πρόσχημα να ήταν η γνωριμία με το νέο Δ.Σ., όμως η συζήτηση γρήγορα περιστράφηκε γύρω από το μείζον θέμα των δύο νέων hot spots στην Ηλεία, με τα οποία σχετίζεται η Ιερά Μητρόπολη, αφού έχουν προταθεί χώροι που της ανήκουν.

Οι εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου έθεσαν ευθέως το θέμα των επιπτώσεων από τη δημιουργία δύο νέων hot spots σε Σκαφιδιά και Πελόπιο, εστιάζοντας κυρίως στο πρώτο που αφορά αμιγώς τουριστική περιοχή, όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός πολυτελών ενοικιαζόμενων δωματίων, ξενοδοχείων και φυσικά μια τουριστική μονάδα μεγάλης δυναμικότητας και υψηλού επιπέδου.

Ο νέος πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πύργου Γιάννης Βένδρας σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «… ζητήσαμε από τον Σεβασμιότατο να μας ενημερώσει σχετικά με την εγκατάσταση προσφύγων στην περιοχή της Σκαφιδιάς, καθώς υπάρχει έντονη ανησυχία των κατοίκων όσο και των εργαζομένων της περιοχής. Οι ξενοδόχοι της περιοχής φοβούνται ότι θα υπάρξει κατακόρυφη μείωση των κρατήσεων γεγονός που θα προκαλέσει πολλά προβλήματα σε όλους. Ο Σεβασμιότατος μας είπε ότι θα λάβει υπόψη του τις παρατηρήσεις μας, ενώ μας τόνισε ότι δεν έχει γίνει καμία απόφαση δεν έχει ακόμα παρθεί σχετικά με την περιοχή της Σκαφιδιάς. Όσο αφορά την περιοχή του Πελοπίου ο κ. Γερμανός μας ενημέρωσε ότι το κτίριο του γηροκομείου έχει δοθεί προς αξιοποίηση σε ιδιώτη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βένδρας.

Στο μεταξύ, έντονος είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο προβληματισμός στη διοίκηση της Aldemar, μετά τις αποκαλύψεις της “Πρωινής” για τη δημιουργία hot spot στην περιοχή της Σκαφιδιάς και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις για το θέμα.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος